dimitris2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 εχω ενα λαπτοπ hp για το οποιο οι drivers της nvidia περνιουνται μονο απο το λογισμικο αναβαθμισης της hp. η τελευταια αναβαθμιση της hp ηταν πριν απο μισο χρονο ενο η nvidia εχει βγαλει πιο προσφατους drivers. πως μπορω να τους περασω;
MantiVersuS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 εχω ενα λαπτοπ hp για το οποιο οι drivers της nvidia περνιουνται μονο απο το λογισμικο αναβαθμισης της hp. η τελευταια αναβαθμιση της hp ηταν πριν απο μισο χρονο ενο η nvidia εχει βγαλει πιο προσφατους drivers. πως μπορω να τους περασω; από τη σελίδα της Nvidia έψαξες?
dimitris2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 οτι κατεβαζω απο το σιτε της δεν κανει εγκατασταση γιατι λλει δεν ειανι γιαυτο το προιον
mits@kos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 http://www.laptopvideo2go.com Βρες τους drivers της nVidia που θέλεις για το λειτουργικό που σε ενδιαφέρει και κατέβασε και το modded inf που υποστηρίζει και τα mobile chipsets. Ακολούθα τις οδηγίες εγκατάστασης του site. Τη διαδικασία αυτήν ακολουθούσα στο δικό μου Pavilion dv9362ea. Στο site της nVidia δεν έχει οδηγούς για τα Mobile chipsets δυστυχώς...
dimitris2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 θα πρεπει πρωτα να απεγκαταστησω τους drivers της hp?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.