Προς το περιεχόμενο

Πτωση τιμων, αξιζει η αναμονη?

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχεια διαβαζω απο πολλους χρηστες πως θα πεσουν οι τιμες στα τελη Σεπτεμβριου γιατι οι εταιριες θα βγαλουν στην αγορα τα καινουργια τους προιοντα...

Η πτωση των τιμων θα ειναι μεγαλη?

Το συστημα που θελω να παρω θα ειναι:

Ε8400

Asus P5Q Pro

4gb Ram DDR2 (800-1000Mhz)

ATI 4850

Thermaltake 600W

Πιστευετε οτι θα πεσουν τοσο οι τιμες ετσι ωστε μεσα στα 700Ε να χωρεσει μια 4870 αντι της 4850 (χωρις καμια αλλη αλλαγη)??

Γενικως, αξιζει η αναμονη (χρηματικα) η να τον παρω την Δευτερα?

(Παρακαλω μη γινει spam του στυλ "Εγω λεω να περιμενεις τα Χριστουγεννα η καλυτερα το Πασχα"!)

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι θα βγει κάτι τον Σεπτέμβριο για να πέσουν οι τιμές σε αυτά που επέλεξες

Δημοσ.

Μπορεί να μην βγει κάτι, αλλά οι τιμές συνέχεια αλλάζουν. Πρόσφατα είδα περίπτωση που πριν από 2-3 εβδομάδες μια σύνθεση είχε 840, και πριν κάτι μέρες βγήκε με τελική τιμή ελάχιστα κάτω από 700...

Δημοσ.
καλά όποιος παίρνει έτοιμες συνθέσεις κακό του κεφαλιού του...

Όχι ρε συ, δεν εννοώ αυτό, εννοώ για σύνθεση φίλου, φτιαγμένη από αυτόν, που είχε προσφορά 840 και μετά από λίγο καιρό έπεσε στα 700...

Δημοσ.

κοιταξε οι τιμες πεφτουν συνεχως... στα περισσοτερα προιοντα,αφου ολο και βγαινουν καλυτερα,εγω σου λεω αν δεν υπαρχει προβλημα και δεν το εχεις τοσο αναγκη θα σε συμβουλευα να περιμενεις μεχρι το Σεπτ....

• Super Moderators
Δημοσ.

αν είναι κομμάτι κομμάτι φτιαγμένο τότε δεν ήταν "προσφορά" :P

εγώ πάντως δεν έχω ακούσει κάτι για μειώσεις στα συγκεκριμένα προϊόντα που έγραψε...

Δημοσ.

Παιδες εχετε υποψην οτι αυτο το διαστημα ο δολαριος ανεβαινει... και ο ευρος κατεβαινει.... με οτι σημαινει αυτο για τους υπολογιστες

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα 5 components που αναφέρεις δε βγαίνουν 700?, κάπου έχεις κάνει λάθος στις πράξεις σου...

διαφορετικοί χρήστες, άλλοι υπολογιστές :P

Δημοσ.

ελεος.... παντως εγω θα περιμενω λιγο γιατι και εγω θελω κατι παρομοιο με το δικο σου...αν δεν τον εχεις αναγκη περιμενε....:-):-):-):-)

Δημοσ.
Τα 5 components που αναφέρεις δε βγαίνουν 700?, κάπου έχεις κάνει λάθος στις πράξεις σου...

Βαλε Case 55 ευρω, DVD-Rom + DVD-Rec 35 ευρω, WD 640gb 67 ευρω, OCZ 4GB 1000Mhz 85 ευρω μια χαρα φτανουν τα 720 ευρω... :cry: ;)

Βαλε μετα και CPU Cooler 37 ευρω...

Φευγουν τα ευρω....

Αρα οπως το βλεπω παμε για PC σε λιγες μερες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...