teliparas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 καλησπερα καινουριος στο forum:-) εχω ενα μικρο προβληματακι λατρευω το gnome το οποιο ομως στερειται σοβαρου media player (skin) για διαφορους λογους κατεληξα σε xine-ui ολα εχουν καλως εκτο απο την αφομοιωση του θεματος παραθετω και φωτογραφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 υποψιαζομαι οτι φταιει το γεγονος οτι "παταει" σε xlib αποσο ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Αν και δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία και από ένα μικρό search στο site του xine φαίνεται πως αυτό είναι το πρόβλημα. Αν θέλεις κάποιο πιό όμορφο frontend ψάξε για κάποιο project από αυτά που αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 κατ¨αρχην ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση επελεξα xine-ui διοτι "παιζει" dvd και υποστιριζει και ελληνικους υποτιτλους (.srt αρχεια) (με λιγι προσπαθεια) ο totem-xine μπορει να τα κανει αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 http://www.gnome.org/projects/totem/ Από εδώ φαίνεται να υποστηρίζει DVD playback. Για τους ελληνικούς υπότιτλους δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Εννοεις γιατι το interface του xine δεν ακολουθει το υπολοιπο στυλ του gnome? Μα γιατι ειναι gtk1 εφαρμογη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Όλα τα back-end engines παίζουν DVD (100% σίγουρος δεν είμαι). Αρκεί να ρυθμιστούν σωστά και να υπάρχουν εγκαταστημένες οι κατάλληλες βιβλιοθήκες. Το xine-ui είναι πιο για configuration παρά για χρήση ως frontend player. Αυτό που βρίσκω πληρέστερο είναι mplayer backend με smplayer frontend. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.