Προς το περιεχόμενο

μπορει ταξι να παραλαβει-μεταφερει δεμα?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν καποιος γνωριζει θα με βοηθουσε παρα πολυ. δουλευω σε δημοσια υπηρεσια, προκειται να ερθει ενα δεμα με βραδυνη πτηση και (μαζι με την καθυστερηση) την ωρα αφιξης μαλλον δε θα υπαρχει πια οδηγος της υπηρεσιας να το παραλαβει. θα μπορουσα να πληρωσω ενα ταξι να παραλαβει το δεμα και να το μεταφερει στην υπηρεσια?

Δημοσ.

Η μεταφορά είναι εφικτή, το έχω κάνει. Δεν ξέρω μήπως παιχτεί καμιά αντίρρηση από τον οδηγό σχετικά με την μέθοδο παραλαβής.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι η υπηρεσια εχει βρει την ευκολη λυση να πηγαινει ο μαλακας (εγω) σε αεροπλανα και βαπορια, και να μή ψαχνει καμια εναλλακτικη. γιατι πιστευεις πως μπορει να φερει αντιρρησεις?

Δημοσ.

Δεν το πιστεύω, είμαι Καζαντζακικός εγώ. Απλώς αυτό που έχω κάνει εγώ, και μόνο γι' αυτό μπορώ να μιλήσω, είναι να δώσω σε ταξιτζή ένα αντικείμενο ο ίδιος, οπότε δεν ξέρω πόσες εναλλακτικές δέχονται.

Δημοσ.

ααα:rolleyes:

εδω μιλαμε για κατι που στελνει ενα υπουργειο προς μια υπηρεσια και δεν υπαρχει κανεις διαθεσιμος να παει να το παραλαβει ... κριμα που δε μπορω να πω τπτ περισσοτερο γιατι αν ελεγα θα καταλαβαινατε ακριβως ποσο χαλια ειναι τα πραγματα

ευχαριστω για τη βοηθεια παντως:-)

Δημοσ.

Εναλλακτικά στέλνεις Courier να παραλάβει το δέμα με εξουσιωδότησή σου που 8α αποστείλεις με Fax, έτσι ώστε να είσαι σίγουρη ότι δε θα γίνει καμιθα λαμογιά για να χαθεί το δέμα...

Δημοσ.

καλο αλλα μή εφαρμοσιμο ... το δεμα ειναι ευπαθες, πολυτιμο, και πρεπει να φτασει το δυνατον γρηγοροτερα ... με βλεπω παλι στους δρομους αποψε :mad: τι τοθελα το πτυχιο αν ηταν να γινω κουριερ τελικα?

Δημοσ.
καλο αλλα μή εφαρμοσιμο ... το δεμα ειναι ευπαθες, πολυτιμο, και πρεπει να φτασει το δυνατον γρηγοροτερα ... με βλεπω παλι στους δρομους αποψε :mad: τι τοθελα το πτυχιο αν ηταν να γινω κουριερ τελικα?

Καλό, εφαρμόσιμο, αλλά πολυέξοδο. Αυτό μάλλον θα εννοούσες. Υπάρχει ειδικό τμήμα στις μεγάλες Courier που ασχολείται με αυτά τα θέματα αλλά οι χρεώσεις ξεφεύγουν ανάλογα με την ώρα και την "επικίνδυνη αποστολή". Μάλλον σε βλέπω να κάνεις τον Shcumacher με το Playmobil στους δρόμους. Πάρτο χαλαρά και κοίτα να χαμογελάς όταν σε βγάζουν τα radar της τροχαίας φωτογραφία :X :X:X:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...