Dionysis30 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Για και χαρα αυτο είναι το πρώτο μου post και αν μπορείτε να με βοηθησεται θα σας είμαι υπόχρεως . Συνέβη το εξής , συνδέσαμε την φοτ/κη μηχανή στο PC για να τραβήξουμε στο σκληρό κάποιες φωτο πριν τις φέρω στο PC περιηγήθηκα λίγο σε αυτές και μία από που μου άρεσε πολύ την πέρασα σαν wallpaper ενώ ακόμα ήταν στην μηχανή . Μετά ήρθε η καταστροφή η σύζηγος ανοιξε τροποποίησε και αποθήκευσε την φωτο χωρίς να της αλλάξει το όνομα και έτσι το αρχικό αρχείο χάθηκε απο τη μνήμη της μηχανής παρ ' όλα αυτά εξακολουθεί να εμφανίζεται σαν wallpaper κανονικά , υπάρχει τρόπος να ανακτήσω το αρχικό αρχείο ?? Δηλαδή για να μου το εμφανίζουν τα windows κάπου πρέπει να το έχουν αποθηκεύσει αλλα που ?? όλες οι ιδέες δεκτές και ευχαριστώ εκ των προτέρων .
elven Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δηλαδή η φώτο που αποθήκευσες στο pc υπάρχει ή σβήστηκε και απλά την δείχνουν ακόμη τα XP; Μία εντελώς άκυρη ιδέα είναι να τραβήξεις screenshot το φόντο χωρίς εικονίδια και μπάρες.
Dionysis30 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Η αρχική φωτό σβήστηκε και τα xp την δείχνουν ακόμα σαν wallpaper . Screen shot ?? χμμμμμμ λες να βγει καλό ??
antonl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δες στο C:\WINDOWS\Web\Wallpaper (σε WinXP τουλάχιστον). Αλλιώς κάνε δεξί click στο desktop -> properties -> desktop και δες το όνομα που χει η εικόνα που προβάλεται. Μετά κάνε ένα search γι αυτό.
Dionysis30 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 antonI έκανα search αλλά μου βρίσκει την τροποποιημένη και όχι την αρχική που θέλω να ανακτήσω
elven Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Θα βγει τόσο καλή όσο φαίνεται στο φόντο σου.Δεν είπες XP ή Vista;Αν έχεις Vista κοίταξες καθόλου το shadow copy; Πάντως σαν έσχατη λύση πάρε screenshot.
Maitre Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Τα windows τροποποιούν την αρχική εικόνα ώστε να προσαρμοστεί στην ανάλυση της οθόνης σου. Αν έχεις σβήσει την αρχική δυστυχώς δεν θα την ξαναβρείς παρά μόνο το τροποποιημένο αντίγραφο που κράτησαν τα windows για wallpaper. Θα βγει τόσο καλή όσο φαίνεται στο φόντο σου.Δεν είπες XP ή Vista; Διάβασε τον τίτλο του μηνύματος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.