Προς το περιεχόμενο

Νέο τεράστιο και ποζεράδικο κουτί

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι θες ποζεράδικο κουτί για να εντυπωσιάσεις ποιους? Αν θες να εντυπωσιάσεις γνώστες, καλό είναι να προτιμήσεις κάτι πιο λιτό και σοβαρό, αν θες να εντυπωσιάσεις αδαή παϊδάκια τότε πάρε κάτι φανταχτερό με πολλά LEDs, κουμπάκια και ανεμιστήρες. Εγώ προτείνω Lian Li χωρίς δεύτερη σκέψη.

Θέλω να κάνω φιγούρα δικέ μου σε όλους να ούμε... Φιγούρα τρελή που να σπαρταράνε να ούμε...

Τι είπες τώρα? Θες να αναλύσουμε που απευθυνόμαστε όταν ντυνόμαστε και που θέλουμε να αρέσουμε? Γιατί θέλουμε μπάνικο αμάξι, μπάνικο PC, μπάνικη γκόμενα? Το γιατί είμαι μία μεγάλη κουβέντα. :-)

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή το silverstone και ότι σε σχέση με το ll 2110 μπορεί να είναι και καλύτερη επιλογή σε ορισμένες περιπτώσεις γιατί το ll 2110 έχει ένα μικρό μειονέκτημα με το διαχωριστικό στη μέση

ενώ είναι μεγάλο κουτί, αν σου τύχει στο μέλλον μητρική που έχει πολύ έξω τον επεξεργαστή δεν υπάρχει χώρος για καλή ψύκτρα λόγω του διαχωριστικού πράγμα που δε το υποψιάζεσαι μιας και είναι μεγάλο εξωτερικά, αλλά ίσως είναι σπάνια περίπτωση αυτή

κατά τάλλα έτοιμο παράθυρο σαφώς και μπορείς να βάλεις στο ll αλλά δεν ξέρω που θα βρεις ελλάδα

εγώ έχω το ll 2100 αλλά αυτή τη στιγμή εάν έψαχνα για κουτί θα πήγαινα ή σε αυτό:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1073060

ή στο μεγάλο της silverstone

υπάρχει και ένα rack της ll φανταστικό αλλά δεν υπάρχει στην ελλάδα

edit: α με πρόλαβε ο φίλος plpapadolpoulos για το p80

edit: όπα λάθος για το ll 2110, παίρνει ανάποδα τη μητρική και όχι όπως το παλιό 2100, οπότε πρέπει να υπάρχει χώρος λογικά

Δημοσ.

Πραγμτικά δεν μου γεμίζει το μάτι. Όλα αυτά είναι σαν το Armor περίπου. Αύριο θα έχω παραλάβει το κουτί, σωλήνες UV Reactive, μαρκαδόρο UV Reactive (θα βάψω πυκνωτές στο MOBO) λάμπες και λάμπες UV, σφικτήρες και ένα Cage για τους δίσκους. Αν αυτό που έχω στο μυαλό μου το καταφέρω, θα γίνει κάτι πολύ καλό νομίζω. Και στο Armor έκανα ακριβώς ότι είχα στο μυαλό μου (Το ψυγείο στο πλάι).

Στο Silverstone το ψυγείο θα μπεί κάτω όρθιο στηριζόμενο σε γωνίες που θα πάρω από κατάστημα με εργαλεία. Αυτό που δεν ξέρω και με φοβίζει, είναι αν έχει μπροστινούς ανεμηστήρες για Airflow το κουτί.

Δημοσ.
Θέλω να κάνω φιγούρα δικέ μου σε όλους να ούμε... Φιγούρα τρελή που να σπαρταράνε να ούμε...

Τι είπες τώρα? Θες να αναλύσουμε που απευθυνόμαστε όταν ντυνόμαστε και που θέλουμε να αρέσουμε? Γιατί θέλουμε μπάνικο αμάξι, μπάνικο PC, μπάνικη γκόμενα? Το γιατί είμαι μία μεγάλη κουβέντα. :-)

Εδώ είσαι πολύ λάθος, ο HighTech σου απάντησε ορθώς, απλά δεν έπιασες το νόημα της συζήτησης. Προφανώς το κοινό σου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία που ορθώς έθιξε. Δε βλέπω προσωπικά λόγω να του επιτίθεσαι, αν δε κατανόησες τον τρόπο σκέψης του ( ο οποίος κατ'εμέ είναι ορθά διατυπωμένος).

Επίσης αφού θες να κάνεις τόσο φιγούρα επειδή είσαι γουστάρεις και είσαι τεράστιος μάγκας, γιατί δε σκας 300 να πάρεις το Lian Li Armorsuit που σου ανέφερα και που είναι και κουτάρα??? (όχι βέβαια ότι θα το αξιοποιήσεις, αλλά λέμε τώρα)

Δημοσ.

@plpapadopoulos

Το θέμα είναι ότι θες ποζεράδικο κουτί για να εντυπωσιάσεις ποιους? Αν θες να εντυπωσιάσεις γνώστες, καλό είναι να προτιμήσεις κάτι πιο λιτό και σοβαρό, αν θες να εντυπωσιάσεις αδαή παϊδάκια τότε πάρε κάτι φανταχτερό με πολλά LEDs, κουμπάκια και ανεμιστήρες.

Δεν μου άρεσε πολύ ο τρόπος του, οπότε απάντησα όπως απάντησα. Δηλαδή πρέπει να ισχύει το δεύτερο? Δεν μπορεί απλά να μου αρέσει.

Προφανώς το κοινό σου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία που ορθώς έθιξε.

Εσύ τώρα τι κάνεις ή μάλλον τι προσπαθείς να κάνεις? Να ανοίξεις Flame? Μου είπε κάτι, του απάντησα και τέρμα. Εσύ συμφωνείς με αυτό που είπε, εγώ όχι. Γουστάρω λάμπες, φώτα κλπ, αν αυτό είναι κάτι το παιδικό, ok πάσο, τράβα μία από xtremesystems να τους το πεις...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά το πήρα το κουτάκι ύστερα από αρκετό κόπο μιας και είχε γίνει μπλέξιμο με το Πλαίσιο και το πήρα και 100Ευρώ λιγότερα.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Δημοσ.
από κατάστημα του εξωτερικού λογικά :P

Αυτό το γνωρίζω. Επειδή έχω ψάξει και δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι, μήπως έχεις να προτείνεις κάτι διαφορετικό??

Ευχαριστώ.

Sam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...