Heatspreader Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 @LL_NEO Δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο πολύ. Το Armor μου αρέσει πολύ από εμφάνιση, αλλά μέσα ο χώρος του δεν λέει κάτι. Είναι ένα απλό κουτί. Γι'αυτό λέω ότι είναι δύσκολο να βρω, γιατί δεν μου αρέσουν πολύ τα άλλα. ΜΕ κόβω γι κάνα κυριλέ Lian Li και να κόβω το πλαϊνό... Πάντα μιλάμε σε Μαύρο αφού το ψηγείο μου είναι μαύρο και θα το βάλω έξω από το PC. Edit @LLNEO Τελικά το είδα καλύτερα! Τέλειο το κουτί! Έχει και ηχομόνωση! Αλλά πολλά λεφτά... Οπότε... Edit2: Κάτι με τη διάταξη αυτή. Να ένα Review με τη διάταξη που μου αρέσει. Click Here
Heatspreader Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Είναι η διάταξη που θέλω. Δηλαδή αυτή. Πόσο έχει αυτό?
Vatos_locos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 δεν ξέρω ούτε πόσο έχει ούτε αν γίνετε BTX αν και λογικά πρέπει να γίνετε τώρα τιμή θα σε γελάσω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=8536&cat=1 εδώ το ποιο φθηνό από skoutz
grigas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Άμα θες τεράστιο και ποζεράδικο κουτί πάρε το Mozart TX. πίστεψέ με πιο μεγάλο κουτί δύσκολα θα βρεις. μπορείς να του βάλεις 10 ανεμιστήρες με led, έχει μπόλικα παράθυρα για να βάλεις λάμπες, χωράει υδρόψυξη με ψυγείο από SCANIA και μιας και το PC σου θα τραβάει τρελό ρεύμα παίρνει και μια δεύτερη ITX μητρική για το κατεβαστήρι σου.
Heatspreader Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Κοίτα το είδα το Mozart, αλλά δεν νομίζω να χωράει το 3πλο ψυγείο μέσα. Βλέπεις εδώ? Σε ποιο σημείο θα μπει? Κάτω κάτω κσαπλωτό? Θέλει και να έχει και λίγο αέρα από κάτω το ψυγείο για να διώχνει τον αέρα.
Vatos_locos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 μπροστά εκεί που έχει τον ανεμιστήρα έχει θέσεις για 2 τριπλά
Bspus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Λόγω τον καρτών γραφικών το Armor φαίνεται μικρό για τις ανάγκες μου πλέον. Δηλαδη υπαρχει καρτα γραφικων αυτη τη στιγμη που δε χωραει στο armor?
Heatspreader Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δεν είναι ότι δεν χωράει στο Armor, απλά με τα καλώδια γίνεται πλέον της κακομοίρας κα το PC θέλω να το κάνω πιο τούμπανο. Όσο πιο όμορφο γίνεται.
nasp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Κανονικά στους υπολογιστές αποφεύγω την ιδρό ψύξη , για τον λόγο αν σου κάνει διαρροή τα έχεις χάσει όλα . Ακόμα αποφεύγω τα κουτιά που έχουν λαμπάκια και γυάλινο η πλαστικό καπάκι γιατί ανεβάζουν τεράστιες θερμοκρασίες . Με 200 Euro που θες μπορείς να αγοράσεις ένα πολύ καλό κουτί από αλουμίνιο .
Vatos_locos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 n00bάδες αποφεύγετε τα νερά φτιάξε κάτι σωστά και δεν θα έχει διαρροές ποτέ άσε που και να έχει αν είναι καλός χημικός δεν παθαίνεις τίποτα εγώ την μητρική μου την έχω κάνει 3 φορές μπάνιο και τις 2 λειτουργούσε όσο για πλαστικά και γυάλινα που λες δεν το σχολιάζω 1-2-3 βαθμούς παραπάνω?
Heatspreader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 @nasp Βρε φίλε μου δεν ισχύει τίποτα από αυτά.
Tomahawk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Λεω 'γω τωρα... Thermaltake Kandalf LCS Case VD4000BWS (Ξερω κανει 50ε παραπανω απο το διαθεσιμο budget σου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 δεν θα αξίζει να πάει από Thermalfake σε Thermalfake κατά την άποψή μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.