Heatspreader Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 @ermaros Το ψυγείο θα πάει μάλλον πάλι έξω. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί βάζουν μέσα τα ψυγεία, δεν αποδίδει καλά. Αν βέβαια μπαίνει τόσο άνετα και βιδώνει χωρίς μόντα, τότε πάσο. Ωραία, όλα τα κουτάκια αυτά, αλλά δεν έχουν πλαϊνό διαφανές... Με χαλάει πάρα πολύ αυτό.
madsc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ... Θέλω κάτι που η διάταξη μέσα να είναι σαν Lian Li, αλλά όχι τόσο ξενέρωτο. Να έχει πλαινό τουλάχιστον! Ποιο πολύ με ενδιαφέρουν να φαίνονται οι κάρτες, παρά να παίζουν! Τς τς, μας προσβάλεις τα case μας. Αν σου κάνει στα υπόλοιπα το case window είναι εύκολο να φτιαχτεί/στο φτιάξουν. /sc
Heatspreader Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 @madsc Το σκέφτηκα για να το δώσω για φτιάξιμο, αλλά ποτέ δεν γίνεται σαν την έτοιμη δουλειά. Αυτό, είναι μεγαλύτερο από το δικό μου? Πως το βλέπετε? Έχεις να προτείνεις κάποιο Lian Li στα λεφτά που είπα? (200Ευρώ)
ermaros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 μπες στο xs εχει threadaκι ειδικα για τα silverstone.το tj07 εχει διαφανες πλαινο.επιμενω σε αυτο το κουτακι
kostandinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 κοιτα ναναι και για ΒΤΧ,λεφτα θελουν να βγαλουν,και εσυ γι'αυτο το κουτι διαθετεις αρκετα,γι'αυτο κοιτα ναναι και ΒΤΧ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 πεθαμένο πρότυπο το BTX, δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κάποιος...
Heatspreader Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Αυτά που είναι πολύ ωραία μέσα είναι τα Lian Li. Έχετε κάτι υπόψη σας?
Vatos_locos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Stacker/lian li/silverstone αλλιώς μην αλλάξεις καθόλου αν θες να δεις ένα stacker full μιλάμε να έρθεις από το σπίτι να δεις την αποθήκη stacker 8χχ Lian li V1xxxx silverstone νομίζω είναι όλα τεράστια και σήμερα είδα και ένα Antec τερατώδες
pabou13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 τα lian li δεν συνηθιζουν να ειναι διαφανες απο τα πλαγια εκτος ομως εαν δν θελεις να ειναι διαφανες (σ'αυτην την περιπτωση υπαρχουν αρκετα που μπορουμε να σου προτεινουμε)
Vatos_locos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 έχουν στο εμπόριο πλαϊνά που έιναι με παράθυρο στην τελική το φτιάχνει μόνος του
LL_NEO Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 http://www.lian-li.com.tw/v2/en/product/product06.php?pr_index=258&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61&g=d έρχεται! Και επειδή με κλανιές δε βάφονται αυγά, αν θες ποζεριά θα την πληρώσεις (Κάπου στα 590 USD οπότε κάνε τους υπολογισμούς σου)
Vatos_locos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ρώτα τον vagvagvag από outofspecs αυτουνού είναι το Antec που λέω μου το έφερε σήμερα να τσεκάρουμε γιατί δεν bootare
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.