alexpant Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο σκριπτ οπου να μπορώ να δω πόσοι επισκέπτονται την σελίδα μου
alexandr0s Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Εκεί που κάνεις host ίσως σου παρέχονται πληροφορίες με το Webalizer ή το awstats
alex2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Πολύ ωραίο είναι επίσης και το google analytics, θα το βρεις στο http://analytics.google.com
alexpant Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Nαι άλλα μου δίνει ένα σκριπτ και πρέπει να το βάλω στον κώδικα μάλλον για να λειτουργήσει. Το θέμα είναι οτι πρέπει να κατεβάσω την σελίδα ...να το βάλω και μετα να την ξαναανεβάσω??? Το έκανα και πάλι δεν γίνεται...τι μπορεί να φταίει παιδιά....απ'οτι καταλαβα χρησημοποιω την νεα εκδοση... Αλλά τίποτα δεν γίνεται...τι θα κάνω???
alex2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Κάτι κάνεις λάθος. Η διαδικασία είναι η εξής: Γράφεσαι στο google analytics Δηλώνεις την σελίδα σου Σου ζητάει να βάλεις το script έτσι ώστε να επιβεβαιώσει ότι είσαι όντως ο admin αυτού του site. Αφού το κάνεις αυτό, μπορείς να αρχίσεις να χρησιμοποιείς την υπηρεσία.
alexpant Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Kαλά μέχρι εδώ τα έκανα όλα...έβαλα και το σκριπτ που έχει αλλα είχε επιλογή ανάλογα με την έκδοση να βάλεις διαφορετικό...έτσι και εγώ έβαλα το σκριπτ της νέας έκδοσης απο εκεί και πέρα κάθε πότε με ενημερώνει αυτό για να καταλάβω αν λετουργεί;;;
alex2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Απλά θα μπαίνεις στο google analytics να βλέπεις τα στατιστικά σου. Δεν νομίζω ότι σε ενημερώνει για τίποτα, αλλά κοίτα αν υπάρχει και επιλογή δεν είμαι σίγουρος.
alexpant Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ΟΚ θα δοκιμάσω και θα σας πω !!!! Αν και σήμερ μου έβγαλε έναν επισκέπτη!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.