stimuli Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Σαν λαϊκούρας που είμαι και δεν τα γνωρίζω, μπορείτε να προτείνεται κάποιο όπως τα : Kelly Clarkson-Because Of You H.I.M - Wings of a Butterfly
pop corn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Το Because Of You νομίζω ότι έχει να κάνει με τη σχέση γονέα-παιδιού. Το βρίσκεις ερωτικό ε; Ανώμαλε!! Steelheart - She's gone Def Leppard - Love Bites Harry Nilsson - Without you Έφη Θώδη - Γιορ τζαστ του γκουτ του μπι τρου
mits@kos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δες όλα τα gay μπαλαντοειδή του James Blunt. Καλό τραγούδι για ερωτικές απογοητεύσεις είναι το Vermillion Part.2 από Slipknot, αν και δε νομίζω να ψάχνεις για τέτοιου στυλ.. Δες το πάντως!
dimitris2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ολες οι μπαλαντες απο scorpions.. απλα θεικοι
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ολες οι μπαλαντες απο scorpions.. απλα θεικοι
-WISE- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 επισης τσεκαρε guns n roses ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ... μπον τζοβι και slayer!
elenitsaaa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 α και αμα εχετε να μοθ προτεινετε καμια rock μπαλαντα ξενη κατα προτιμηση δεν 8α ελεγα οχι....
civperr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 α και αμα εχετε να μοθ προτεινετε καμια rock μπαλαντα ξενη κατα προτιμηση δεν 8α ελεγα οχι.... Μόνο μία..; Ορίστε... Michael Schenker Group - Msg - Nightmare Deep Purple - Soldier Of Fortune Whitesnake - Is This Love Nazareth - Love Hurts Youtube Kansas - Dust In The Wind Youtube Def Leppard - Love Bites Youtube Αυτό είναι το αγαπημένο μου... Meat Loaf - I would do anything for love Hotel California- The Eagles Youtube Sorpions - You And I Scorpions - Send Me A Angel Scorpions - Still Loving You Youtube Scorpions - Wind Of Change Youtube Metallica - Nothing Else Matters Youtube Bon Jovi- Always Skid Row-I Remember You Youtube Oasis - Wonderwall Youtube 3 Doors Down - Here without you Youtube...μαζί με αυτό... The Reason - Hoobastank Youtube...και αυτό. U2 - With Or Without You Youtube Reamonn - Supergirl Youtube Ελπίζω να σου αρέσουν...
elenitsaaa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ ρε συ civperr αλλα απο αυτες που εγραψες τισ εχω σχεδον ολεσ.αμα εχεισ να μου προτεινεισ τπτ απο καινουρια συγκροτηματα π.χ 3 doors down. Περιμενω....thnx!!!
elenitsaaa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ωραια τραγουδακια ειναι επισης H.I.M-Join me in death, Story of the year-sidewalks, Maria Mena-just hold me, The red jumpsuit apparatus-your guardian andel, Lifehouse-you`re all i want....
xrhstoss Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δες αυτο θα σ αρεσει πολυ πιστευω 3 doors down-let me be myself
elenitsaaa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 αχ! τι καλο....τελειο ειναι!!!Ευχαριστω πολυ ρε χρηστο.αμα εχεις τιποτα αλλο περιμενω....
xrhstoss Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Χαιρομαι που σ'αρεσε,λοιπον.. Amiel-lovesong delta goodrem - last night on earth Dido - Here With Mehttp://www.youtube.com/watch?v=y95-VipidR0 Limp Bizkit - Behind Blue Eyeshttp://www.youtube.com/watch?v=2Pp38SR1lMU Απολαυσε τα
civperr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά και σε αυτά... Steel Heart - She's Gone The Calling - Wherever You Will Go Stone Sour - Through Glass
vasilisG7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους και όλες.Να προτείνω και γω κάποια ''ερωτικά'': Breaking up again-Accept, Yellow raven-Scorpions, One day-Gary Moore, Before the dawn-Judas Priest, Oceans of time-Axel Rudi Pell, The misery-Sonata Arctica... ...όλα κατά την γνώμη μου τέλεια... ...καλή ακρόαση. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.