Προς το περιεχόμενο

DELL-TOSHIBA

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,σκοπευω ν'αγορασω μια απο τις 2 μαρκες,αξιας περιπου-γυρω στα 800 ευρω,ηθελα να σας ρωτησω αν ειχατε κατι να προτεινετε,και σχετικα με το centrino 2,κυκλοφορησαν κοματια ? η ακομα να περιμενω ?

Δημοσ.

πολυ καλο το λαπτοπ που σου προτεινει ο φιλος απο πανω αλλα ομως ξεπερνα το budget σου.(κοστιζει 1099?).εγω θα σου προτεινα αυτο.αλλα πες μας για τι χρηση ακριβως θες το λαπτοπ, δηλαδη τι σκοπευεις να κανεις με αυτο π.χ. internet, office, games, ....

Δημοσ.

Το προετεινόμενο Compaq 6830s Plus εναι καλο και φθηνό αλλα΄με λίγη εγγύηση, θα πρότεινα κάποιο τοσίμπα της σειράς Α300.

Δημοσ.
το θελω κυριως για γραφειο,αν....προκυψει ταινια.... αν προκυψει παιχνιδι...

κοιτα γενικα σε laptop μπορεις να παιζεις παιχνιδια με σχετικα χαμηλες απαιτησεις πχ κανα προ κανα wow κλπ. τωρα αν θες να παιζεις παιχνιδια οπως το crysis καλυτερα να στραφεις σε desktop.

οσον αφορα τις εφαρμογες γραφειο που θες, πιστευω οτι το τοσιμπα που σου προτεινα στο προηγουμενο μου post θα σε καλυψει απολυτα.

οσον αφορα τις ταινιες και εκει θα σε καλυψει, ομως δε ξερω αν θα ηθελες να δεις καποιο φορητο υπολογιστη με 17" οθονη (αυτο που σου προτεινα εχει 15,4" οθονη)...

Δημοσ.

Αν δεν παίξεις πολύ θα αγοράσεις το A300-17S που προτάθηκε από το Πλαίσιο. Αν σε παίρνει να δώσεις 90 ευρώ ακόμα θα αγοράσεις το A300-15A από e-shop που έχει δώρο και έναν εξωτερικό δίσκο 500GB. Νομίζω το δεύτερο αξίζει περισσότερο.

Δημοσ.

Ανάμεσα σ' αυτούς τους φορητούς ποίον θα επιλέγατε ;;

DELL INSPIRON 1720 8300 BLACK

Satellite P300-133

Εγώ κλίνω προς τον DELL, βέβαια ο TOSHIBA έχει ελάφρώς καλύτερα χαρακτηρηστικά αλλα το πληκτρολογιό του είναι κάπως δίστρωπο σε αντίθεση με του DELL που έχει πίο 'κανονική' διάταξη, είναι και σε ποίο ανοιχτό χρώμα, γενικώς πίο κοινότυπο κ' έυχρηστο, νομίζω και σάν μάρκα η DELL μου φαίνεται λίγο πιό αξιόπιστη και στιβαρή.

Ευπρόσδεκτες όλες οι γνώμες αλλα παρακαλώ πάρα πολυ θα προτιμούσα γνώμες απο κατόχους DELL-TOSHIBA

Δημοσ.

Η σειρά Α300 της ΤΟσίμπα είναι μια χαρά και πολύ ανθεκτικό σασί με πολύ καλές τιμές και φυσικά ποιότητα κατασκευής, μην το σκέφτεσαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...