ikaruga24 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 no commento για αυτό το "σοβαρό" παιχνίδι Πλακα κανεις τωρα. Υπαρχει ατομο που δεν του αρεσει αυτο το παιχνιδι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 άλλο το να του αρέσει και άλλο αν είναι σοβαρό παιχνίδι... και μένα μου αρέσουν τα Devil May Cry series, αλλά αντικειμενικά το 3 ήταν πανάθλιο και το 4 μέτριο... (άσε που έπαιζε full details ακόμα και με μια 7900GT )
gtsamour Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Βαλε να δεις κανενα σοβαρο παιχνιδι ρε συ που μου εβαλες alone in the dark 5. Χτυπα ενα Mass effect, Devil May Cry 4, GRID, Penumbra 2 ετσι για να γουσταρεις. Ακους εκει alone in the dark :lol: Eεεε είμαι φαν της σειράς AITD από το πρώτο σε 386 ακόμα Πιο απαίσιο χειρισμό παιχνιδιού από το AITD5 δεν έχω ξαναδεί. Μου έσπασε τα νεύρα τελείως... Το mass effect το έχω τερματήσει πρίν το καλοκαίρι και ήταν συνολικά το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει. Καμια απάντηση για αυτό που ρώτησα? Αν δηλαδή πρέπει να γίνουν uninstall οι προηγούμενης έκδοσης catalyst drivers πρίν μπούν οι καινούργιοι ή να μπουν απο πάνω....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ναι θεωρητικά πρέπει να βγάζεις τους προηγούμενους...
NEKROMA Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 παιδες οσοι εχουν flashari πανω απο 700 απλα δεν δουλευουν οι 8.8, εβαλα τα default bios 4850 και δουλεψαν οι 8.8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.