Galis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα.Στην 4850 φτανει να βαλω τους 8.8 ή εχει βγει και κανενα hotfix?Εχω χασει λιγο την επικαιροτητα τελευταια λογω σχολης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ναι είναι ok (ακόμα και για την 4870Χ2)
NEKROMA Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 δεν ξερω τι παιζει αλλα σε μενα αρνουντε να δουλεψουν οι 8.8,ακομη και μετα απο φορματ τιποτα , κανει ρεσταρτ και κολανε τα σβιστα32 και αναβει το ενα λαμπακι απο την καρτα μια απο την πανω μια απο την κατω 4 φορματ εκανα δεν την παλευω θα μεινω με 8.7 που δουλευουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 οκ αυτό είναι κάπως ξενέρα διότι βελτιώνουν επιδόσεις crossfire από ότι θυμάμαι οι 8.8...
EddieObscurant Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ούτε σε μένα δουλεύουν οι 8.8 με 4850 και xp. Οσες προσπάθειες και αν έκανα μετά την επανεκκίνηση, όταν φορτώνει τα win μαυρίζει η οθόνη σαν να μην παίρνει ρεύμα και αφού μπει στα win , ακούω τον ήχο απο τα ηχεία, κλείνει ο υπολογιστής. Το μόνο που έχω βρει και φαντάζει το πιο πιθανό απο ό,τι έχω ψάξει στο ιντερνετ , είναι ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε όσους έχουν υπερχρονίσει την κάρτα έξω απο τα όρια το overdrive, που νομίζω ότι για την 4850 είναι τα 700ΜΗΖ. "Δυστυχώς" εγω την έχω στα 800 μονταρισμένη και με άλλο bios, και βαριεμαι να αλλάζω bios για να δοκιμάσω αν φταίει όντως αυτό ή αν είναι κάτι αλλο, ειδικά που απο τη στιγμή που έχω μία κάρτα και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με τους 8.7 και ούτε αυξάνονται οι επιδοσεις της με τους 8.8.
tmjuju Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ούτε σε μένα δουλεύουν οι 8.8 με 4850 και xp. Οσες προσπάθειες και αν έκανα μετά την επανεκκίνηση, όταν φορτώνει τα win μαυρίζει η οθόνη σαν να μην παίρνει ρεύμα και αφού μπει στα win , ακούω τον ήχο απο τα ηχεία, κλείνει ο υπολογιστής. Το μόνο που έχω βρει και φαντάζει το πιο πιθανό απο ό,τι έχω ψάξει στο ιντερνετ , είναι ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε όσους έχουν υπερχρονίσει την κάρτα έξω απο τα όρια το overdrive, που νομίζω ότι για την 4850 είναι τα 700ΜΗΖ. "Δυστυχώς" εγω την έχω στα 800 μονταρισμένη και με άλλο bios, και βαριεμαι να αλλάζω bios για να δοκιμάσω αν φταίει όντως αυτό ή αν είναι κάτι αλλο, ειδικά που απο τη στιγμή που έχω μία κάρτα και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με τους 8.7 και ούτε αυξάνονται οι επιδοσεις της με τους 8.8. 800 καλή φάση
NEKROMA Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ούτε σε μένα δουλεύουν οι 8.8 με 4850 και xp. Οσες προσπάθειες και αν έκανα μετά την επανεκκίνηση, όταν φορτώνει τα win μαυρίζει η οθόνη σαν να μην παίρνει ρεύμα και αφού μπει στα win , ακούω τον ήχο απο τα ηχεία, κλείνει ο υπολογιστής. Το μόνο που έχω βρει και φαντάζει το πιο πιθανό απο ό,τι έχω ψάξει στο ιντερνετ , είναι ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε όσους έχουν υπερχρονίσει την κάρτα έξω απο τα όρια το overdrive, που νομίζω ότι για την 4850 είναι τα 700ΜΗΖ. "Δυστυχώς" εγω την έχω στα 800 μονταρισμένη και με άλλο bios, και βαριεμαι να αλλάζω bios για να δοκιμάσω αν φταίει όντως αυτό ή αν είναι κάτι αλλο, ειδικά που απο τη στιγμή που έχω μία κάρτα και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με τους 8.7 και ούτε αυξάνονται οι επιδοσεις της με τους 8.8. μαλλον αυτο πρεπει να ειναι,και μενα οταν μπαινει μαυριζει η οθονη
ThrowDOWN Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 εχει παρει ενα φιλαρακι μια 4870χ2 και παλευουμε ποσες ωρες με τους 8.8 ,ελεος! τωρα μας πεταει και artifacts στο vantage
Venisk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Έχετε κάνει oc στην κάρτα?..αν ναι, τότε δεν φταίνε οι οδηγοί, αλλά το υπερβολικό oc για μεγαλύτερο score στο vantage.. Αν όχι τότε φταίνε οι οδηγοί..που είναι κ το λογικότερο..
ThrowDOWN Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 αν ενοεις εμενα, οχι δεν εχουμε κανει o/c,την ψαχνουμε την δουλεια κατι θα βρουμε
koridallos 21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 βρηκα στο google οτι με τους 8.8 υπαρχει τραγικη μειωση στο vantage αλλα σε αρκετα παιχνιδια αυξηση επιδοσεων
NoDsl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Γενικά performance analysis κάνει πάντα σε κάθε νέο catalyst το tweakdown.com. Εδώ για τους 8.8 σε vista & χπ.
gtsamour Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Εγώ έβαλα χθές τους 8.8 σε μια 4850 που έχω και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Benchmarks όμως δεν έτρεξα αλλά έπαιξα το alone in the dark 5 (τραγικό). Ερώτηση.... πριν βάλουμε καινούργια έκδοση drivers, είναι απαραίτητο να κάνουμε uninstall τους προηγούμενους? Εγώ τους έβαλα χωρίς uninstall και δεν έχω πρόβλημα. Ακόμα και με Nvidia κάρτα που είχα πρίν πάντα έτσι τους έβαζα και δεν είχα πρόβλημα.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Εγώ έβαλα χθές τους 8.8 σε μια 4850 που έχω και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Benchmarks όμως δεν έτρεξα αλλά έπαιξα το alone in the dark 5 (τραγικό). Ερώτηση.... πριν βάλουμε καινούργια έκδοση drivers, είναι απαραίτητο να κάνουμε uninstall τους προηγούμενους? Εγώ τους έβαλα χωρίς uninstall και δεν έχω πρόβλημα. Ακόμα και με Nvidia κάρτα που είχα πρίν πάντα έτσι τους έβαζα και δεν είχα πρόβλημα. Βαλε να δεις κανενα σοβαρο παιχνιδι ρε συ που μου εβαλες alone in the dark 5. Χτυπα ενα Mass effect, Devil May Cry 4, GRID, Penumbra 2 ετσι για να γουσταρεις. Ακους εκει alone in the dark :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Devil May Cry 4 no commento για αυτό το "σοβαρό" παιχνίδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.