Προς το περιεχόμενο

Catalyst 8.8 Eρωτηση

poliv123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα.Στην 4850 φτανει να βαλω τους 8.8 ή εχει βγει και κανενα hotfix?Εχω χασει λιγο την επικαιροτητα τελευταια λογω σχολης

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ξερω τι παιζει αλλα σε μενα αρνουντε να δουλεψουν οι 8.8,ακομη και μετα απο φορματ τιποτα , κανει ρεσταρτ και κολανε τα σβιστα32 και αναβει το ενα λαμπακι απο την καρτα μια απο την πανω μια απο την κατω 4 φορματ εκανα δεν την παλευω θα μεινω με 8.7 που δουλευουν

• Super Moderators
Δημοσ.

οκ αυτό είναι κάπως ξενέρα διότι βελτιώνουν επιδόσεις crossfire από ότι θυμάμαι οι 8.8...

Δημοσ.

Ούτε σε μένα δουλεύουν οι 8.8 με 4850 και xp. Οσες προσπάθειες και αν έκανα μετά την επανεκκίνηση, όταν φορτώνει τα win μαυρίζει η οθόνη σαν να μην παίρνει ρεύμα και αφού μπει στα win , ακούω τον ήχο απο τα ηχεία, κλείνει ο υπολογιστής.

Το μόνο που έχω βρει και φαντάζει το πιο πιθανό απο ό,τι έχω ψάξει στο ιντερνετ , είναι ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε όσους έχουν υπερχρονίσει την κάρτα έξω απο τα όρια το overdrive, που νομίζω ότι για την 4850 είναι τα 700ΜΗΖ. "Δυστυχώς" εγω την έχω στα 800 μονταρισμένη και με άλλο bios, και βαριεμαι να αλλάζω bios για να δοκιμάσω αν φταίει όντως αυτό ή αν είναι κάτι αλλο, ειδικά που απο τη στιγμή που έχω μία κάρτα και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με τους 8.7 και ούτε αυξάνονται οι επιδοσεις της με τους 8.8.

Δημοσ.
Ούτε σε μένα δουλεύουν οι 8.8 με 4850 και xp. Οσες προσπάθειες και αν έκανα μετά την επανεκκίνηση, όταν φορτώνει τα win μαυρίζει η οθόνη σαν να μην παίρνει ρεύμα και αφού μπει στα win , ακούω τον ήχο απο τα ηχεία, κλείνει ο υπολογιστής.

Το μόνο που έχω βρει και φαντάζει το πιο πιθανό απο ό,τι έχω ψάξει στο ιντερνετ , είναι ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε όσους έχουν υπερχρονίσει την κάρτα έξω απο τα όρια το overdrive, που νομίζω ότι για την 4850 είναι τα 700ΜΗΖ. "Δυστυχώς" εγω την έχω στα 800 μονταρισμένη και με άλλο bios, και βαριεμαι να αλλάζω bios για να δοκιμάσω αν φταίει όντως αυτό ή αν είναι κάτι αλλο, ειδικά που απο τη στιγμή που έχω μία κάρτα και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με τους 8.7 και ούτε αυξάνονται οι επιδοσεις της με τους 8.8.

800 καλή φάση :-)

Δημοσ.

μαλλον αυτο πρεπει να ειναι,και μενα οταν μπαινει μαυριζει η οθονη :mad:

Δημοσ.

Έχετε κάνει oc στην κάρτα?..αν ναι, τότε δεν φταίνε οι οδηγοί, αλλά το υπερβολικό oc για μεγαλύτερο score στο vantage..

Αν όχι τότε φταίνε οι οδηγοί..που είναι κ το λογικότερο..

Δημοσ.

Εγώ έβαλα χθές τους 8.8 σε μια 4850 που έχω και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Benchmarks όμως δεν έτρεξα αλλά έπαιξα το alone in the dark 5 (τραγικό).

Ερώτηση....

πριν βάλουμε καινούργια έκδοση drivers, είναι απαραίτητο να κάνουμε uninstall τους προηγούμενους? Εγώ τους έβαλα χωρίς uninstall και δεν έχω πρόβλημα.

Ακόμα και με Nvidia κάρτα που είχα πρίν πάντα έτσι τους έβαζα και δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσ.
Εγώ έβαλα χθές τους 8.8 σε μια 4850 που έχω και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Benchmarks όμως δεν έτρεξα αλλά έπαιξα το alone in the dark 5 (τραγικό).

Ερώτηση....

πριν βάλουμε καινούργια έκδοση drivers, είναι απαραίτητο να κάνουμε uninstall τους προηγούμενους? Εγώ τους έβαλα χωρίς uninstall και δεν έχω πρόβλημα.

Ακόμα και με Nvidia κάρτα που είχα πρίν πάντα έτσι τους έβαζα και δεν είχα πρόβλημα.

Βαλε να δεις κανενα σοβαρο παιχνιδι ρε συ που μου εβαλες alone in the dark 5. Χτυπα ενα Mass effect, Devil May Cry 4, GRID, Penumbra 2 ετσι για να γουσταρεις. Ακους εκει alone in the dark :-D:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...