Προς το περιεχόμενο

Φώτα Xenon (Κακής Ποιότητας)

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αν δεν έχεις αλλάξει εξάτμιση, πες το καθαρά και άσε τα περί ηλικίας και Ελβετίας.

Κατάλαβα, είσαι ο πιο δυνατός, ο πιο γρήγορος, ο πιο... και οι υπόλοιποι σε ζηλεύουν ;).

Κανένα "μωρό" δε χρειάζεται ούτε ψευτοξένον ούτε φασαριόζικες εξατμίσεις. Οι κάγκουρες τα βάζουν.

Έχεις επιλέξει να τυφλώνεις τους άλλους οδηγούς και κανείς από εδώ δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι'αυτό. Μην περιμένεις να σου πούμε και μπράβο ούτε να συμμεριστούμε την δικαιολογία σου.

Πριν χρόνια έγινα μάρτυρας στο ακόλουθο περιστατικό. Σε σημείο με πυκνή σχετικά ροή και σχετικά χαμηλές ταχύτητες ο οδηγός αυτοκινήτου αρχίζει να πειράζει πεζή πιτσιρίκα. Έχει πάρει τα μάτια του από τον δρόμο και φυσικά πέφτει στο προπορευόμενο όχημα.

Οδηγός που ερχόταν πίσω του και είχε δει το σκηνικό περνά από δίπλα γελώντας και του σκάει ένα μεγαλόπρεπο φάσκελο και χαζεύει με τις αντιδράσεις του. Ως αποτέλεσμα χτυπάει τον προπορευόμενο του :lol:. Οι δύο "μερακλήδες" κατεβαίνουν και πλακώνονται στο ξύλο.

Αυτή είναι η ελπίδα μου, ο ένας "μερακλής" να συναντήσει τον άλλο "μερακλή".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την άλλη πλευρά, μιας και επειδή το αυτοκίνητο το προτιμώ υπέρ της μηχανής για την άνεση που προσφέρει, υπάρχει μια ακόμη μοναδική δυνατότητα που οι μηχανές (απ' όσο ξέρω) στερούνται: η όπισθεν.

Εν τω μεταξύ κοντά στο σπίτι στην Αθήνα, τα στήνουν συχνά κάθε Παρασκευή, τώρα τελευταία έχω προσέξει τα πρώτα εικονοστάσια και ψιλοχαίρομαι. Και μιας και παίζει νησίδα και τις ώρες που ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ δεν παίζουν πολλοί φυσιολογικοί οδηγοί στο δρόμο, νομίζω πως χαίρομαι δικαίως.

Να υποθέσω πως έχεις βάλει και εξάτμιση για να σε ακούνε περισσότερο;

πλακα στη πλακα ετσι οπως πανε μερικοι με τις μηχανες και ετσι οπως κανουν σφηνες το ν ατους ακους απο την εξατμιση ειναι καλο γιαυτους δυο φορες μου εχει τυχει να μην τους κουμπωσω λογω το οτι τους ακουσα.και οχι δεν εννοω να βαλουν ολοι μηχανοβιοι καγκουροεξατμισεις που ακουγονται 3 τετραγωνα αλλα λιγο παραπανω μπασο καλο ειναι ως προς να τους ακουνε οι οδηγοι και ειδικα τα στραβαδια που ειναι και πολλα.

πλακα στη πλακα ετσι οπως πανε μερικοι με τις μηχανες και ετσι οπως κανουν σφηνες το ν ατους ακους απο την εξατμιση ειναι καλο γιαυτους δυο φορες μου εχει τυχει να μην τους κουμπωσω λογω το οτι τους ακουσα.και οχι δεν εννοω να βαλουν ολοι μηχανοβιοι καγκουροεξατμισεις που ακουγονται 3 τετραγωνα αλλα λιγο παραπανω μπασο καλο ειναι ως προς να τους ακουνε οι οδηγοι και ειδικα τα στραβαδια που ειναι και πολλα.

Εναλλακτικά, θα μπορούσαν να μην κάνουν σφήνες, ή έστω να τις κάνουν μόνο απ' τα αριστερά όπως όλοι εκείνοι που αξίζουν να ζουν.

Εναλλακτικά, θα μπορούσαν να μην κάνουν σφήνες, ή έστω να τις κάνουν μόνο απ' τα αριστερά όπως όλοι εκείνοι που αξίζουν να ζουν.

καλα αυτο ειναι το ιδανικο αλλα κανεις δεν το κανει και αμα γινει η μαλακια θα βρεις και εσυ(το αμαξι) μπελα και θα τρεχεις καλυτερα να εχεις το νου σου και απο δεξια

Αν δεν έχεις αλλάξει εξάτμιση, πες το καθαρά και άσε τα περί ηλικίας και Ελβετίας.

Κατάλαβα, είσαι ο πιο δυνατός, ο πιο γρήγορος, ο πιο... και η υπόλοιποι σε ζηλεύουν ;).

Κανένα "μωρό" δε χρειάζεται ούτε ψευτοξένον ούτε φασαριόζικες εξατμίσεις. Οι κάγκουρες τα βάζουν.

Εχεις καταντήσει κουραστικός. Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται και μιλάς για ένα θέμα χωρίς να έχεις αποψή μιας και δεν έχεις τα @ρχίδι@ να καβαλήσεις 2κυκλο.

Το μώρο που σου έδειξα εμένα μου βγάζει το ψωμάκι μου. Το χρησιμοποιώ κατα βάση για επαγκελματικό εργαλείο. Τα ''ψευτοξένα'' για τα οποία αναφέρεσαι μόνος σου σαν μακακας κόστισαν κατα πάσα πιθανότητα όσο 1/3 του μισθού σου (δεν λεω παραπάνω για να μην θειχθείς ότι σε είπαμε και μπατιρη). Εχουν εγκατασταθεί σε εξουσιοδοτιμένο συνεργείο και είναι απο τα λίγα σετ που έχουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις (TUV κτλ).

Οποιος ΔΕΝ οδηγά δικυκλό, ΔΕΝ έχει αποψη για τους κινδύνους με τους οποίους ζω καθημερινά και ΔΕΝ συνηδειτοποιεί ότι η μαλακία ενός οδηγού ΙΧ συμαίνει την ζωή μου ή την αναπηρεία μου στην καλήτερη.

Οταν ωριμάσουν οι Ελληνες οδηγοί τότε θα φροντίσω και εγώ να μήν γινομαι αντιληπτός.

Εχεις καταντήσει κουραστικός. Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται και μιλάς για ένα θέμα χωρίς να έχεις αποψή μιας και δεν έχεις τα @ρχίδι@ να καβαλήσεις 2κυκλο.

Το μώρο που σου έδειξα εμένα μου βγάζει το ψωμάκι μου. Το χρησιμοποιώ κατα βάση για επαγκελματικό εργαλείο. Τα ''ψευτοξένα'' για τα οποία αναφέρεσαι μόνος σου σαν μακακας κόστισαν κατα πάσα πιθανότητα όσο 1/3 του μισθού σου (δεν λεω παραπάνω για να μην θειχθείς ότι σε είπαμε και μπατιρη). Εχουν εγκατασταθεί σε εξουσιοδοτιμένο συνεργείο και είναι απο τα λίγα σετ που έχουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις (TUV κτλ).

Οποιος ΔΕΝ οδηγά δικυκλό, ΔΕΝ έχει αποψη για τους κινδύνους με τους οποίους ζω καθημερινά και ΔΕΝ συνηδειτοποιεί ότι η μαλακία ενός οδηγού ΙΧ συμαίνει την ζωή μου ή την αναπηρεία μου στην καλήτερη.

Οταν ωριμάσουν οι Ελληνες οδηγοί τότε θα φροντίσω και εγώ να μήν γινομαι αντιληπτός.

Ο σεβασμός στον δρόμο αγαπητέ πρέπει να είσαι αμοιβαίος,ασχέτως πάνω σε πόσες ρόδες κινήσαι.Δέν θα ρίξω το φταίξιμο, ούτε στους δικικλιστές που κάνουν σφήνες (γιατι μπορούν προφανώς-όχι γιατι βιάζονται),ούτε στους οδηγούς αυτοκινήτων οι οποίοι δέν "νιώθουν" γενικά.Αμφότεροι όμως παραβιάζουν τον ΚΟΚ κατα συρροή, οπότε το να ανταλλάσσουμε χαρακτηρισμούς είναι το λιγότερο υποκριτικό.Για το ποιός έκανε την αρχή σε αυτόν τον άτυπο πόλεμο οδηγών,καλύτερα να μήν το αναλύσουμε γιατι δέν θα βγάλουμε άκρη.

Για την ιστορία,έχω ρίξει το αμάξι μου πάμπολλες φορές σε τάφους,επειδή κάποιοι αναβάτες έκριναν σκόπιμο να με προσπεράσουν ταυτόχρονα (δεξιά-αριστερά).

εγω παντως εδω και δυο εβδομαδες αλλαξα τακτικη γιατι κουραστικα... αν ειναι απο πισω μου και με τυφλωνει... πρωτα αναβω το φωτος τις ομιχλης (το πισω)... και μετα τον/την αφηνω να περασει.... μετα μεγαλη σκαλα και απο πισω του ! αλλιως δεν καταλαβενουν .+-

Στους Έλληνες οδηγούς συμπεριλαμβάνεσαι και εσύ ή όχι;

Ουάου! Έχω μείνει άναυδος από τον πλούτο των επιχειρημάτων. Τρέμω!!! Βγάζεις περισσότερα χρήματα (ίσως!), καβαλάς μηχανή, και τι άλλο; Α, ναι σε βλέπουν και φοβούνται το κράνος σου. Άλλη καμμιά δε γέννησε, μόνο η Μαριώ το Γιάννη :lol:.

Θα έκανες τον κόπο να μου εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες πως δεν έχω ιδέα; θα έκανες τον κόπο να μας ενημερώσεις ποιος έχει πιστοποίηση να εγκαθιστά ξένον χωρίς πλυστικά και μηχανισμό κλίσης; Η μήπως έχει πιστοποίηση για άλλες εργασίες;

Τελικά θα προχωρήσω στην εγκατάσταση καινούριου φωτισμού στο αμάξι. Δύο προβολείς αλογόνου μπροστά και δύο πίσω - 2KW ο καθένας.

Εγώ θα βλέπω!

εγω παντως εδω και δυο εβδομαδες αλλαξα τακτικη γιατι κουραστικα... αν ειναι απο πισω μου και με τυφλωνει... πρωτα αναβω το φωτος τις ομιχλης (το πισω)... και μετα τον/την αφηνω να περασει.... μετα μεγαλη σκαλα και απο πισω του ! αλλιως δεν καταλαβενουν .+-

Τα πίσω ομίχλης είναι ιδανικό να τα ανάβεις αν κολλάνε πίσω σου. Ειδικά αν είναι κόκκινα. Chaos ensues. ;)

Ουάου! Έχω μείνει άναυδος από τον πλούτο των επιχειρημάτων. Τρέμω!!! Βγάζεις περισσότερα χρήματα (ίσως!), καβαλάς μηχανή, και τι άλλο; Α, ναι σε βλέπουν και φοβούνται το κράνος σου. Άλλη καμμιά δε γέννησε, μόνο η Μαριώ το Γιάννη :lol:.

Θα έκανες τον κόπο να μου εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες πως δεν έχω ιδέα; θα έκανες τον κόπο να μας ενημερώσεις ποιος έχει πιστοποίηση να εγκαθιστά ξένον χωρίς πλυστικά και μηχανισμό κλίσης; Η μήπως έχει πιστοποίηση για άλλες εργασίες;

Ειπα πως το ξενα που έβαλα είναι πιστοποιημένα σαν ανταλλάκτικό ΟΧΙ η εγκατάσταση τους. Με το να παραφράζεις τα λεγόμενα μου δεν θα βρείς το δίκιο σου.

Ξαναλέω πως όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια.

Για ποια πιστοποίηση μιλάς τότε; Πήρες κάτι πιστοποιημένο για ορισμένη χρήση και το χρησιμοποίησες χωρίς τις υπόλοιπες προδιαγραφές.

Ναι έχεις δίκιο, κομπλεξαρισμένος είμαι, γιατί δεν οδηγώ μηχανή και δε βάζω ψευτοξένον στο αυτοκίνητο μου. Δε σου περνά από το μυαλό πως επιλέγω να μην οδηγώ μηχανή; Μπορώ να βάλω ψευτοξένον, αλλά από σεβασμό στη δική μου ασφάλεια και των υπολοίπων επιλέγω να μην γίνω ανεύθυνος κάγκουρας; Τι σου λέω τώρα, σημασία έχει τι θέλει το τεράστιο εγώ σου.

Μπορώ να βάλω ψευτοξένον, αλλά από σεβασμό στη δική μου ασφάλεια και των υπολοίπων επιλέγω να μην γίνω ανεύθυνος κάγκουρας

Επιχειρηματολογείς για σεβασμό σε κάποιον ο οποίος επιχειρηματολογεί λέγοντας πως "καλύτερα να τους καρφώνω εγώ παρά να με καρφώσουν αυτοί";

Και για να απαντήσω και στο συγκεκριμένο στον Μιχάλη, μιας και τώρα κάθησα και διάβαζα όλα τα post, προφανώς δεν έχεις ιδέα πόσο επικίνδυνο είναι το να σε τυφλώσουν τα φώτα ενός οχήματος από το αντίθετο ρεύμα. Ναι, η στραβοτιμονιά μπορεί να σκοτώσει, αυτή όμως μπορεί να προκληθεί και από γκαβωμένο οδηγό. Και στην περίπτωση αυτή, μάντεψε ποιός ευθύνεται.

Άστο αυτό, πάμε στην λογική του "καλύτερα εγώ παρά εκείνοι". Μόλις πριν τρείς ημέρες κόντεψα να με σκοτωθώ ρίχνοντας το αμάξι σε διάζωμα, αποφεύγοντας δίκυκλο που πετάχτηκε στην κυριολεξία επάνω μου από στενό. Άπειρες φορές έχω κινδυνέψει να πέσω σε παρκαρισμένα ή σε άλλη λωρίδα από δίκυκλα που παρανόμως οδηγούν ανάμεσα στις λωρίδες.

Τι σημαίνει αυτό δήλαδή; Πως την επόμενη φορά πρέπει αντί να τους αποφύγω να πέσω πάνω τους επειδή "καλύτερα να τους χτυπήσω εγώ παρά να με χτυπήσουν αυτοί;"

Αυτή η λογική είναι επιεικώς απαράδεκτη και επικίνδυνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...