Προς το περιεχόμενο

Φώτα Xenon (Κακής Ποιότητας)

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειχα βαλει πριν απο 3 χρονια στο corsa kit xenon της Τenon, το οποιο ειχα παρει 145 ευρω. προφανως ηταν τα "φτηνα" (made in taiwan) και δεν ειναι απο τα καλα και ακριβα. παντως 3 χρονια τωρα με εχουν βγαλει χαρτι, με ενα μικρο προβληματακι στο ενα ballast το οποιο ομως διορθωθηκε απο μονο του. εκτος αυτου δεν τυφλωνω αφου εχω κανει σωστη ρυθμιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Πως οι υπόλοιποι δεν βλέπουν που πάνε και δε σε βλέπουν, γιατί επιλέγεις να τους στραβώνεις, μάλλον δε σε απασχολεί. Κάποιος άλλος θα σκεφτεί: "καλύτερα να τους καρφώνω εγώ παρά εκείνοι", αλλά οι "εκείνοι" θα είσαι εσύ.

Aν οδήγουσες 2κυκλό που προφανώς δεν το κάνεις και αν γνώριζες πόσες φορές την μέρα βλέπουμε τον χάρο με τα ματια μας δεν θα μιλούσες.

ΥΣ. βασικά δεν νομίζω να κατάλαβες ο ιδιος τι έγραψες παντως ακρη δεν εβγαλα.

ειχα βαλει πριν απο 3 χρονια στο corsa kit xenon της Τenon, το οποιο ειχα παρει 145 ευρω. προφανως ηταν τα "φτηνα" (made in taiwan)

Τα made in taiban ειναι τα καλά φίλε. Τα made in china ειναι τα μάπα. Δεν είναι τυχαίο που σου βγήκαν καλα.

καλα εννοω κατι kit της Hella, Philips κλπ που κανουν 500-600 ευρω το kit...!

Και όμως φίλε η philips σιγουρα και νομίζω και η Hella ειναι κορεατικης κατασκευή 100%. Συγκεκριμένα είναι ΗΙD μαρκας με το εκάστοτε αυτοκολιτάκι.

Τι δεν κατάλαβες; Στραβώνεις τους απέναντι και τους μπροστά σου, δεν βλέπουν που πάνε. Επιλέγεις να τους τυφλώνεις, γιατί αισθάνεσαι πιο ασφαλής, αλλά εκθέτεις και τον εαυτό σου και τους άλλους σε κίνδυνο. Όπως εσύ αδιαφορείς και προτιμάς να τους "καρφώνεις", έτσι και άλλοι θα προτιμήσουν να "καρφώσουν" εσένα. Ίσως με τα δικά τους φώτα ίσως και με άλλο τρόπο.

Να υποθέσω πως έχεις βάλει και εξάτμιση για να σε ακούνε περισσότερο;

• Moderators

Θα επρεπε να πεις "εχεις ΒΓΑΛΕΙ και την εξατμιση για να σε ακουνε περισσοτερο?" :P

Λοιπόν, κάποιος που ανέφερε για αυτόματο μηχανισμό κλίσης, πλυστικό κτλ αυτό γίνεται μόνο εργοστασιακά και έχει κόστος από 2000... Προφανώς ασύμφορο...

Τώρα, ανάλογα με τον τύπο του φαναριού, προτζέκτορα ή καθρέφτη, μπορούμε να βάλουμε και το ανάλογο κιτ... Τα περισσότερα κιτ είναι για προτζέκτορα... Υπάρχουν όμως και κάποια που συνήθως λέγονται Η7R, H3R και είναι για φανάρια με καθρέπτη... Εγώ προσωπικά φοράω κιτ αγνώστου προέλευσης μάρκας luxpro αξίας 35€ από ebay.de και τα ρύθμισα μόνος μου... Έστησα το αμάξι σε ένα ντουβάρι και δίπλα ένα αμάξι με μανίσια φώτα και ρύθμισα την δέσμη στα ίδια επίπεδα με το μαμά... έτσι δεν δημιουργώ κανένα πρόβλημα στους απέναντι αποδεδειγμένο από δοκιμές που έκανα με φίλους...

Να πω ότι τα xenon σε προβολάκια ομίχλης είναι εγκληματικό λάθος γιατί σε ομίχλη όχι απλά δεν βοηθάνε αλλά κάνουν την κατάσταση πολύ χειρότερη...

Για όσους δεν γνωρίζουν τα φώτα ξενον είναι σωτηρία για τους μηχανόβιους. Προσωπικά έχω βάλει εδω και 6 μήνες και είναι η μέρα με την νύχτα (κυριολεκτικά). (...)

Καλήτερα να τους καρφώνω εγώ παρά να με καρφώσουν αυτοί.

Κάτι τέτοια βλέπω και έχω ζωγραφίσει στόχους στους πλαϊνούς καθρέφτες.

Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι γίνεται, η έχεις μάθει να οδηγάς στην ελβετία η δεν είσαι ακόμα στην επιτρεπόμενη ηλικία για να κρατάς τιμόνι. Οπως και να έχει, άστο...

Κάτι τέτοια βλέπω και έχω ζωγραφίσει στόχους στους πλαϊνούς καθρέφτες.

Φιλε χωρίς παρεξήγηση αλλά υπόψην τα κράνη όχι μόνο προστατεύουν αλλά και σπάνε κεφάλια ;)

Φιλε χωρίς παρεξήγηση αλλά υπόψην τα κράνη όχι μόνο προστατεύουν αλλά και σπάνε κεφάλια ;)

φιλε χωρις παρεξηγηση (σικ) αλλα τα ομορφα κρανη (και μαζι με αυτα και τα κεφαλια που τα φερουν) ομορφα σπανε με διαφορα 'αξεσουαρ' που μεταφερονται στο αυτοκινητο ;)

(παρεφρασα ενα ωραιο στιχακι)

Οδηγώ περισσότερο από δεκαετία, τα τελευταία 3 χρόνια κάνω περίπου 120 χιλιόμετρα ημερησίως. Εσύ πάλι έχεις βάλει ψευτοξένον, πλήρωσες να βάλεις περισσότερο θορυβώδη εξάτμιση και νομίζεις πως το κράνος είναι όπλο. :-D

Δεν έχεις καμμία ελπίδα, είσαι κάγκουρας και μάλιστα περήφανος.

φιλε χωρις παρεξηγηση (σικ) αλλα τα ομορφα κρανη (και μαζι με αυτα και τα κεφαλια που τα φερουν) ομορφα σπανε με διαφορα 'αξεσουαρ' που μεταφερονται στο αυτοκινητο ;)

(παρεφρασα ενα ωραιο στιχακι)

Καλά, κάνε εσύ καμία μακακία στον δρόμο και αμα σου την πέσει ο μηχανόβιος πες του ''μισό λεπτό μεγάλε να ανοίξω το προρτμπαγαζ, να βγάλω τον γλύλο'' και τα λέμε σε 5 λεπτα....

Οδηγώ περισσότερο από δεκαετία, τα τελευταία 3 χρόνια κάνω περίπου 120 χιλιόμετρα ημερησίως. Εσύ πάλι έχεις βάλει ψευτοξένον, πλήρωσες να βάλεις περισσότερο θορυβώδη εξάτμιση και νομίζεις πως το κράνος είναι όπλο. :-D

Δεν έχεις καμμία ελπίδα, είσαι κάγκουρας και μάλιστα περήφανος.

Φιλε κοίτα καλά εδώ http://www.motorcycle-talk.com/blog/uploaded_images/DL650-709164.jpg

...και πές μου αν νομίζεις πως το μωρό αυτό χρειάζεται ''μεγάλη εξάτμηση (fail)''.

Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Το καγκουρας δεν το σχολιάζω γιατί θα κλειδώσει το θέμα, τα υπόλοιπα αν θες πριβε.

Καλά, κάνε εσύ καμία μακακία στον δρόμο και αμα σου την πέσει ο μηχανόβιος πες του ''μισό λεπτό μεγάλε να ανοίξω το προρτμπαγαζ, να βγάλω τον γλύλο'' και τα λέμε σε 5 λεπτα....

αν περιμενει οτι το βγαλω απο το πορτ μπαγκαζ θα βρεθει προ πολυ συντομης και παρα πολυ δυσαρεστης εκπληξεως! :lol:

αν περιμενει οτι το βγαλω απο το πορτ μπαγκαζ θα βρεθει προ πολυ συντομης και παρα πολυ δυσαρεστης εκπληξεως! :lol:

ήτοι στο πορτ μπαγκαζ βρίσκονται τα projectile weapons (απο .50 cal και βάλε).

Τα Melee πάντα κάτω απο το κάθισμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...