Προς το περιεχόμενο

Φώτα Xenon (Κακής Ποιότητας)

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε seriusly πετα κανένα link ή παραδέξου οτι είπες πατάτα... :)

αγαπητε το δικο μου εχει μηχανισμο.

και για ρυθμιση προς της πλευρες του δρομου-δεξια -αριστερα και ως προς τον καθετο αξονα επανω-κατω.

χοντα χχ.το μοντελο.

αυτα.

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@ιονας:

Για να μην ξεκινήσει πάλι flame, ο kx ανέφερε "Μεγαλύτεροι κάφροι είναι οι μοτοσυκλετιστές που βάζουν τέτοιες λάμπες στις ήδη ψηλές μηχανές τους." και όχι "Μεγαλύτεροι κάφροι είναι οι μοτοσυκλετιστές.".

Όχι δεν είμαι δικηγόρος του αλλά ας διαβάζουμε σωστά.

κι ας καταλαβαινουμε σωστα.

ενας δρομος και κινουμενα.

τετρατροχα και διτροχα και λεω μονο αυτα γιατι μονο γι αυτα μιλισαμε.

εχουμε δυο κατηγοριες λοιπον.

ξαναδιαβασε τα ως ανω ξανα και απαντησε μου σε παρακαλω τι καταλαβαινεις????

σωστα οχι ολοι αλλα μονο οι μοτοσυκλετιστες οχι αυτοκινηταδες....

εχω μηχανη αλλα δεν μαυριζω μονο τους εχων αυτοκινητο και τους κατοχους μηχανης μαυριζω για λαθος συμπεριφορα.

οχι μονο εμεις καφροι λοιπον.

και καλα κανεις και δινεις αλλη τροπη στην συζητηση.μπραβο σου.

Δημοσ.
αγαπητε το δικο μου εχει μηχανισμο.

και για ρυθμιση προς της πλευρες του δρομου-δεξια -αριστερα και ως προς τον καθετο αξονα επανω-κατω.

χοντα χχ.το μοντελο.

αυτα.

Προς αποφυγή παρεξήγησης, η μηχανή σου διαθέτει αυτόματο μηχανισμό ρύθμισης της κλίσης; Για τέτοιο μηχανισμό μιλούσαμε, όχι το απλό χειροκίνητο.

Δημοσ.
Προς αποφυγή παρεξήγησης, η μηχανή σου διαθέτει αυτόματο μηχανισμό ρύθμισης της κλίσης; Για τέτοιο μηχανισμό μιλούσαμε, όχι το απλό χειροκίνητο.

τον αυτοματο μηχανισμο κλισης τον εχουν ολα τα αμαξια????

εισαι σιγουρος????

δεν νομιζω!!

τωρα το οκ δεν θες να καταλαβεις τι το θελες????

αυτα τα λεγαμε 15 χρονων.

Δημοσ.
@ιονας:

Για να μην ξεκινήσει πάλι flame, ο kx ανέφερε "Μεγαλύτεροι κάφροι είναι οι μοτοσυκλετιστές που βάζουν τέτοιες λάμπες στις ήδη ψηλές μηχανές τους." και όχι "Μεγαλύτεροι κάφροι είναι οι μοτοσυκλετιστές.".

Όχι δεν είμαι δικηγόρος του αλλά ας διαβάζουμε σωστά.

και για να σου δωσο να καταλαβεις...

εχω μηχανη με φωτα xenon.

δεν το καταλαβες???

γι αυτο πειραχτηκα...

εξαλου το δηλωσα.

ειπα.

αυτα απο εναν καφρο.

τελος παντων σταματαω εδω.

καλυτερα να βρισκουμε κοινα σημεια δικυκλοι και τετρατροχοι παρα διαφορες.

Δημοσ.
τον αυτοματο μηχανισμο κλισης τον εχουν ολα τα αμαξια????

εισαι σιγουρος????

δεν νομιζω!!

τωρα το οκ δεν θες να καταλαβεις τι το θελες????

αυτα τα λεγαμε 15 χρονων.

Όσα έχουν εργοστασιακά ξένον, ναι, έχουν αυτόματο μηχανισμό. Χωρίς αυτόν (και το πλυστικό και το κάτοπτρο) τα ξένον είναι παράνομα.

Δημοσ.

Τι θα γίνει με τα προβολάκια ομίχλης που εξελίχθηκαν και σε xenon look ρε γμτ. Και καλά μέσα στην πόλη να περνάνε έξω από τα παραλιακά μπαράκια θα το καταλάβω γιατί το κάνουν (χωρίς να συμφωνώ) αλλά στη μέση του πουθενά τι σκα...ά τα θέλουνε? Που κάνουνε φιγούρα? Δεν είναι ένας, να πείς με τύφλωσε ο μαλά..ας και τελειώσαμε. Έρχονται ο ένας μετά τον άλλον.

Για κανονικά φώτα ψευτο-xenon να πω την αλήθεια δεν έχω πετύχει παρά ελάχιστους μέχρι τώρα, αν και μου αρέσει να ταξιδεύω βράδυ

Δημοσ.

Πρέπει να μπεί χέρι και στους εμπόρους πρώτα γιατί αυτοί είναι η αιτία του κακού.Περνούσα χθες από μοναστηρίου κ διοικητηρίου που είναι τα μαγαζιά με τα ανταλλάκτικά και είχαν βάλει κ επιγραφές προσέξτε με το εξής "ΛΑΜΠΕΣ ΧΕΝΟΝ -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ" δώστε προσοχή στο λάμπες...

Δημοσ.

τι μ******κες τεσπα....ρε παιδια υπαρχουν και κατι λαμπες για τα κανονικα φαναρια που φεγγουν σαν xenon περιπου ετσι λευκο φως που μπλεδιζει....εχει βαλει ενας φιλος απο το prackiter τις πειρε και ειναι μια χαρα...ουτε στου διαολου τη μανα ουτε τιποτα ολα κανονικα....

Δημοσ.
τι μ******κες τεσπα....ρε παιδια υπαρχουν και κατι λαμπες για τα κανονικα φαναρια που φεγγουν σαν xenon περιπου ετσι λευκο φως που μπλεδιζει....εχει βαλει ενας φιλος απο το prackiter τις πειρε και ειναι μια χαρα...ουτε στου διαολου τη μανα ουτε τιποτα ολα κανονικα....

Aυτές που λες είναι λάμπες αλογόνου (ιωδίου) με χρωματισμένο χαλαζία..Καμμία σχέση αυτές δεν τυφλώνουν.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Για όσους δεν γνωρίζουν τα φώτα ξενον είναι σωτηρία για τους μηχανόβιους. Προσωπικά έχω βάλει εδω και 6 μήνες και είναι η μέρα με την νύχτα (κυριολεκτικά).

Για αυτους που παραπονιούνται ότι τους καρφώνουν άς έχουν υπόψη τους πως μια στραβοτιμονιά ενός κοιμισμένου οδηγού είναι αρκετή για να βλέπουμε τα ραδίκια ανάποδα.

Καλήτερα να τους καρφώνω εγώ παρά να με καρφώσουν αυτοί. Δεν είναι τυχαίο αλλοστε ότι με κανονισμό της ευρωπαικής ένωσης δεν υπάρχουν διακόπτες φώτων στις μηχανές. Υποχρεωτικά ανάβουν πλέον με το που γυρίσεις το κλειδί.

Τωρα όσον αφορά τα μάπα ξένα, ναί έχει γεμίσει η αγορά. Ομως δεν θα κρατήσει για πολύ η μόδα αυτή. Απλά γιατί έχουν μικρή διάρκεια ζωής και μακροχρόνια είναι ασύμφορη η συντήρηση τους.

Το μόνο σοβαρό μέτρο που θα μπορούσε να παρθεί είναι να περνάνε ΚΤΕΟ και οι μηχανές ανεξαρτήτου κυβισμού.

Υπόψην το μεγαλήτερο πρόβλημα το δημιουγούν οι μηχανές μικρού κυβισμου (βλέπε 16αχρονα μαλακιαμένα καγκούρια).

Δημοσ.

Πως οι υπόλοιποι δεν βλέπουν που πάνε και δε σε βλέπουν, γιατί επιλέγεις να τους στραβώνεις, μάλλον δε σε απασχολεί. Κάποιος άλλος θα σκεφτεί: "καλύτερα να τους καρφώνω εγώ παρά εκείνοι", αλλά οι "εκείνοι" θα είσαι εσύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...