De@th L0rd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Και επίσης ανέφερες ότι αν κάποιος με ''κλέισει'' επιδή των τυφλώνουν τα φώτα στην προσπέραση για εμένα είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς. Και φυσικά αν κινδυνεψει η σωματική μου ακεραιότητα τότε θα πρέπει να να ανισυχεί και για την δικιά του.... Εγώ κατάλαβα ότι δεν θα στο κάνει επίτηδες έτσι πως το αναφέρει.Μου έχει τύχει να φάω τύφλωση από αυτοκίνητο που βρίσκεται από πίσω μου με τα xenon και να έχω συγχιστεί να μην μπορώ να υπολογίστω ούτε την απόσταση ούτε που ακριβώς βρίσκεται.Συγκεκριμένα η γραμμή από τα φώτα του είχε μείνει στα μάτια μου κανα 5 λεπτο.Και φαντάσου ,με χτύπησε από τον κεντρικό καθρέπτη.Που να με χτύπαγε απο μπροστά...μπορεί κ να ήμουν στο νοσοκομείο τώρα.Κ συμφωνώ οι μηχανόβιοι είναι πιο προσεκτικοί.Είναι πολύ λογικό.Πάντα τους σέβομαι.Αυτούς που δεν σέβομαι είναι κάτι πιτσιρικάδες 15 ετών χωρίς δίπλωμα χωρίς φώτα που προσπαθούν να σκάσουν και προσπέραση με το παπάκι κ κολλάνε μια ώρα δίπλα σου.Η ακριβώς από πίσω σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_k Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 MixalisX The K1200 GT is available as an option straight from the factory with a xenon headlight system complete with a free-form reflector replacing the standard halogen low beam. This special reflector developed specifically for use on a motorcycle features a cylindrical beam focus preventing any undesired light scatter or dazzling effect. http://www.bikersweb.co.uk/Features/BikeReviews.aspx?ArticleId=351 Παρεπιπτόντως όταν γραφεις xeon εννοείς τα xenon ή κάτι άλλο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Βεβαίως και έχει σημασία αν τα xenon είναι εργοστασιακά. Αν ένα μοντέλο μόνο (με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ίσως εκεί είναι το κλειδί) ή ελάχιστα με παρεμφερή μηχανισμό βγαίνουν με εργοστασιακά xenon, δεν νομίζεις πως παραείναι απλό να αλλάζεις λάμπα και να ξεμπερδεύεις; Φαντάζομαι τη συνέντευξη του τύπου από την bosch την διάβασες. Ίσως θέλεις να ρίξεις μια ματιά και στα λεγόμενα κάποιου άλλου μοτοσυκλετιστή. Και όχι δεν το μπερδεύω με τη χειροκίνητη ρύθμιση. Είναι υποχρεωτικός στην Ευρώπη ο αυτόματος μηχανισμός. Εσύ επιλέγεις να τυφλώνεις εν γνώση σου και θεωρείς πως είναι δικαίωμά σου. Συγγνώμη που δε συμμερίζομαι την άποψή σου και δε δέχομαι ούτε μοτοσυκλετιστής ούτε αυτοκινητιστής να με τυφλώνει. Ελπίζω κάποια στιγμή να αρχίσει η τροχαία να μαζεύει όλους αυτούς τους τύπους που επιλέγουν να εκθέτουν τον άλλο σε κίνδυνο, γιατί νομίζουν πως έτσι θα είναι πιο ασφαλείς ή θα δείχνουν πιο όμορφοι. De@th L0rd, αναφέρομαι σε αυτούς που επίτηδες θα κλείσουν τον άλλο ή θα του ανάψει τη μεγάλη σκάλα ή θα του φρενάρει απότομα. Το έχω δει να συμβαίνει. Καλή τύχη Μιχάλη, αν σου συμβεί. Μπορεί και να κινδυνεύσει περισσότερο η σωματική ακεραιότητα του άλλου. Σωστά, αυτό είναι προτιμότερο από το να μην τυφλώνεις τους άλλους οδηγούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Το καλό είναι ότι μπαίνει ο aGka8l πετάει την αρλούμπα του και μετά συνεχίζουν τα επιχειρήματα, μέχρι την επόμενη φορά που θα συνδεθεί ο aGka8l:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Αυτό μου με ενόχλει παντως είναι πως τα ρίχνουμε όλα στους μηχανόβιους οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό είναι σοβαροί οδηγοί και πολύ ποιο προσεκτικοί απο οδηγούς ΙΧ. Ενας εμπειρος μηχανόβιος είναι συνήθως και καλήτερος και παρατιρητικότατος οδηγός ΙΧ μιας και ξέρει και πρέπει να υπολογίζει τους κινδύνους του δρόμου πολύ καλήτερα. Ποιος τα έριξε όλα στους μηχανόβιους? Είναι ένα μέρος του προβλήματος: Ψηλές μηχανές με aftermarket xenon. Και επίσης ανέφερες ότι αν κάποιος με ''κλέισει'' επιδή των τυφλώνουν τα φώτα στην προσπέραση για εμένα είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς. Και φυσικά αν κινδυνεψει η σωματική μου ακεραιότητα τότε θα πρέπει να να ανισυχεί και για την δικιά του.... Θα σε κλείσει μήπως, λέω μήπως επειδή τον έχεις τυφλώσει και δε σε βλέπει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catrina_p Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μόνο και μόνο που έγραψες το "προτιμώ να τυφλώσω τον άλλον παρά να..." Μιχαλάκη δείχνει την νοημοσύνη καθώς και την ορθότητα της σκέψης σου. Τέτοιους ******* γεμίσαμε στους δρόμους και κάθε φορά που λες να πας κάπου με το αμάξι/μηχανάκι νευριάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μόνο και μόνο που έγραψες το "προτιμώ να τυφλώσω τον άλλον παρά να..." Μιχαλάκη δείχνει την νοημοσύνη καθώς και την ορθότητα της σκέψης σου. Τέτοιους ******* γεμίσαμε στους δρόμους και κάθε φορά που λες να πας κάπου με το αμάξι/μηχανάκι νευριάζεις. Παρέθεσε το σημείο που το είπα αυτό και μετά τα λέμε κοριτσάκι.... πρίν με πείς *********. Do your homework please.... Επιδή μου κρατάς κακία που σε είπα κάποτε ''αξύριστή φεμινίστρια'' δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι σε θέματα που δεν σε παίρνει να μιλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Το καλό είναι ότι μπαίνει ο aGka8l πετάει την αρλούμπα του και μετά συνεχίζουν τα επιχειρήματα, μέχρι την επόμενη φορά που θα συνδεθεί ο aGka8l:lol: κοιτα να δεις , την αποψη μου την τεκμηριωσα , ειπαμε οτι τα εργοστασιακα χενον εινα ομορφα ξεκουραστα δεν πειραζουν τους απεναντι κτλ αναφεραμε επισσης πως ειναι καγκουρε τα αφτερ μαρκετ χενον τι αλλο θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Η BMW K1200GT βγαίνει με εργοστασιακό Χeon. Πάντως σε γενικές γραμμές τα περισσότερα μοντέλα από την μαμά εταιρεία φοράνε τις λάμπες H7 55W. Όχι μόνο προσωπική μου άποψη, αλλά μάλλον δεν υπάρχει ανάγκη για δυνατότερα φώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 και τα κινεζικα εχουν και ποιοτητες....μερικοι τις βαζουν και οπως ειναι στο φαναρι φεγγουν ολη την πολυκατοικια απεναντι....η αν ειναι και σε εξοχη βραδυ? και πας αντιθετα απο αυτον τυφλοθηκες...ειμουν με ποδηλατο στο χωριο μου και κατευενα απο το πανω χωριο και ερχοταν ενας τετοιος και ειχε τετοιες κολολαμπες και του φοναζα μαλακα με στραβοσες και τα εσβησε....δεν εβλεπα τιποτα ενα ασπρο πραγμα μονο, ετρεχα κιολας γιατι βιαζομουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Όσο το υπουργείο μεταφορών και η τροχαία δεν κάνει τίποτα αυτή η μαλακία θα κρατήσει χρόνια μέχρι να σκοτωθεί αρκετός κόσμος κ μετά.ΟΙ βρετανοί είναι καραγκιόζηδες που έχουν τόσο ψηλό πρόστιμο για την συγκεκριμένη τροποποίηση.Εμείς είμαστε μάγκες και το κάνουμε για βλέπουμε γαμάτα το βράδυ και να πάνε να γ#$##% οι υπόλοιποι που τυφλώνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Kαλά..να ήτανε μόνο τα xenon! Tην κακή συνήθεια να ανάβουν τα φώτα ομίχλης, την ξεχάσατε? Κατακαλόκαιρο και να ανάβει ο άλλος φώτα ομίχλης....πιστεύω ότι είναι πιο ενοχλητικό και από τα μουφοXENON. Και στις 2 περιπτώσεις, επιβεβαιώνεται: Μαγκιά-Κλανιά-Εξάτμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Kαλά..να ήτανε μόνο τα xenon! Tην κακή συνήθεια να ανάβουν τα φώτα ομίχλης, την ξεχάσατε? Κατακαλόκαιρο και να ανάβει ο άλλος φώτα ομίχλης....πιστεύω ότι είναι πιο ενοχλητικό και από τα μουφοXENON. Και στις 2 περιπτώσεις, επιβεβαιώνεται: Μαγκιά-Κλανιά-Εξάτμιση Με πρόλαβες.... Πλέον πρώτα ανάβουν τα φώτα θέσης, μετά τους προβολείς ομίχλης και μετά τις 12 το βράδυ ίσως ανάψουν και τα πορείας. Αυτά δυστυχώς δεν τα βλέπουν στην τροχαία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ιονας Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιος τα έριξε όλα στους μηχανόβιους? Είναι ένα μέρος του προβλήματος: Ψηλές μηχανές με aftermarket xenon. καλα αγαπητε μου καταλαβαμε το σκεπτικο σου για τους κατοχους μηχανης.[δικυκλο] εσυ δεν εισαι αυτος η κανω λαθος που στο πρωτο μυνημα σου μας αποκαλεσες ΚΑΦΡΟΥΣ??? και ποιο ειναι ακομη το επιχειρημα σου???? ψηλες μηχανες κτλ κτλ... διαβασε λοιπον τα παρακατω καλα και δωσε την πρεπουσα σημασια....:mad::mad οσοι εχουν βαλει τα συγγεκριμενα φωτα χωρις να τα εχουν ρυθμισει τουλαχιστον ως προς την καθετη δεσμη [για να μην κτυπανε στο θεο] ειναι λαθος.... η μηχανη οδηγουν η αυτοκινητο.... καταλαβες!!!! αυτα απο εναν καφρο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 @ιονας: Για να μην ξεκινήσει πάλι flame, ο kx ανέφερε "Μεγαλύτεροι κάφροι είναι οι μοτοσυκλετιστές που βάζουν τέτοιες λάμπες στις ήδη ψηλές μηχανές τους." και όχι "Μεγαλύτεροι κάφροι είναι οι μοτοσυκλετιστές.". Όχι δεν είμαι δικηγόρος του αλλά ας διαβάζουμε σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.