aGka8l Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 τι δεν εποιασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 επειδη πολυ περι αυτολογητε περι καγκουριας ρωτηστε μας και εμας που την εχουμε σπουδασει http://www.kagkouras.gr/forum/index.php/topic,2.msg3.html#msg3 Εγώ ανήκω στην 28η κατηγορία -gadjetκάγκουρας. Αυτός με τον συναγερμό με τηλεειδοποίηση.:lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_k Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Καλά ρε σύ aGka8l πάτε καλά εκεί στο kagkouras.gr? Καλά όλοι οι άλλοι που καγκουρευουν τα αμάξια τους λόγο αγνοιας... Εσείς τα αμάξια σας γιατί τα καγκουρευεται με xenon και angel eyes??? http://www.kagkouras.gr/forum/index.php/topic,50.0.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 τι δεν εποιασες? Από την μέση της δεύτερης παραγράφου και κάτω.. no offence. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 εγω πεερασα κανονικα και με το νομο απο κτεο κυριες ξερολα γελαδερε......μπλα μπλα μπλα... Δεν αμφισβήτησα το γεγονός ότι με aftermarket xenon περνάς ΚΤΕΟ, κάθε άλλο. Ήθελα να ειρωνευτώ την απουσία σωστού ελέγχου. Όσο για τα υπόλοιπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μεγαλύτεροι κάφροι είναι οι μοτοσυκλετιστές που βάζουν τέτοιες λάμπες στις ήδη ψηλές μηχανές τους. Τις μετατρέπουν σε κινούμενο φάρο, τυφλώνοντας οτιδήποτε κινείται μπροστά τους. Λίγα λόγια για τους μηχανόβιους παρακαλώ... Πιστεψέ με για έναν μηχανόβιο ένα σωστό φανάρι και μια καλή xeon εγκατάσταση είναι θέμα ζωής και θανάτου. Δεν είναι το ίδιο πραγμα με τους αυτοκινητιστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Λίγα λόγια για τους μηχανόβιους παρακαλώ... Πιστεψέ με για έναν μηχανόβιο ένα σωστό φανάρι και μια καλή xeon εγκατάσταση είναι θέμα ζωής και θανάτου. Δεν είναι το ίδιο πραγμα με τους αυτοκινητιστές. Και πάλι οι περισσότερες μηχανές μια χαρά φώτα έχουν από την μάνα τους που τυφλώνουν ήδη λόγω ύψους (σε αυτό φταίνε οι αναβάτες που δεν τα ρυθμίζουν ποτέ) αν τώρα οι ίδιας νοοτροπίας αναβάτες βάλουν και xenon γίνονται όπως προείπε φάροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_k Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Λίγα λόγια για τους μηχανόβιους παρακαλώ... Πιστεψέ με για έναν μηχανόβιο ένα σωστό φανάρι και μια καλή xeon εγκατάσταση είναι θέμα ζωής και θανάτου. Δεν είναι το ίδιο πραγμα με τους αυτοκινητιστές. Μην ξεχνάς ότι στραβώνοντας τον απέναντι είναι πολύ εύκολο να χάσει την λωρίδα του και να περάσει στην απέναντι με καταστροφικά αποτελέσματα, ειδικά για τον μοτοσικλετιστή!! Για αυτό σκέψου το ξανά αυτό το περί ζωής και θανάτου και εγκατάσταση δυνατού φωτισμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Και πάλι οι περισσότερες μηχανές μια χαρά φώτα έχουν από την μάνα τους που τυφλώνουν ήδη λόγω ύψους (σε αυτό φταίνε οι αναβάτες που δεν τα ρυθμίζουν ποτέ) αν τώρα οι ίδιας νοοτροπίας αναβάτες βάλουν και xenon γίνονται όπως προείπε φάροι. Φίλε δεν θέλω να το παίξω μαγκας μηχανόβιος, μια 400αριτσα έχω, πάντως στην μηχανή να ξέρεις ότι τα φώτα όσο και να τα ρυθμίσεις ανάλογα με το φορτίο(οδηγός, συνοδηγός, αποσκευές) αλάζει και η κλίση της άρα και η κλίση του φαναριού και μάλιστα πολύ ποιο έντονα απο ότι γινεται στα αμάξια. Μην ξεχνάς ότι στραβώνοντας τον απέναντι είναι πολύ εύκολο να χάσει την λωρίδα του και να περάσει στην απέναντι με καταστροφικά αποτελέσματα, ειδικά για τον μοτοσικλετιστή!! Για αυτό σκέψου το ξανά αυτό το περί ζωής και θανάτου και εγκατάσταση δυνατού φωτισμού Εχεις δίκιο σ'αυτό αλλά μην ξεχνάς ότι ο μηχανόβιος ανάβει (τουλαχιστον αυτοί που αγαπάνε την ζωούλα τους) τα φώτα και την ημέρα. Αυτό για να γίνονται αντιληπτοί απο τους καθρέφτες των αυτοκινήτων. Είναι πολύ συμαντικός λοιπόν ένας δυνατός φωτισμός. Και προτειμώ να είναι δυνατότερος απο όσο πρέπει παρά το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μην το παρετε σαν διαφημηση. Εχω βαλει φώτα ζενον (στην Ελλαδα τα λεμε Ξενον) από εδω και εχω μείνει ευχαριστημενος. Εχει αρκετες πληροφοριες αλλα πρωτη φορα εδω διαβασα για πλυστικους μηχανισμους κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Λίγα λόγια για τους μηχανόβιους παρακαλώ... Πιστεψέ με για έναν μηχανόβιο ένα σωστό φανάρι και μια καλή xeon εγκατάσταση είναι θέμα ζωής και θανάτου. Δεν είναι το ίδιο πραγμα με τους αυτοκινητιστές. Συγνώμη φίλε μου αλλά αυτό που αναφέρεις είναι η κλασική χαζή δικαιολογία που ακούω από οδηγούς μηχανής. Όσες φορές έχω πετύχει στο δρόμο μηχανή με φώτα xenon, οι καθρέφτες μου χάνουν κάθε εικόνα και αντανακλούν μια άκρως ενοχλητική μπλε λάμψη που με αποπροσανατολίζει από την οδήγηση. Δε μπορώ να ξέρω πόσο μακριά βρίσκεται η μοτοσυκλέτα, αλλά ούτε από ποια μεριά θα με περάσει, ούτε πότε θα με πλησιάσει! Αν με αυτό θεωρείς ότι κερδίζεις σε ασφάλεια την ώρα που βρίσκεσαι στους δρόμους... τι να πω! Φυσικά δεν αναφέρομαι στα εργοστασιακά xenon, που πολύ λίγες μηχανές πρέπει διαθέτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μην το παρετε σαν διαφημηση.Εχω βαλει φώτα ζενον (στην Ελλαδα τα λεμε Ξενον) από εδω και εχω μείνει ευχαριστημενος. Εχει αρκετες πληροφοριες αλλα πρωτη φορα εδω διαβασα για πλυστικους μηχανισμους κλπ. Μπορεί να προφέρονται "ζένον" αλλά πρόκειται για το χημικό στοιχείο με το ελληνικότατο όνομα Ξένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Συγνώμη φίλε μου αλλά αυτό που αναφέρεις είναι η κλασική χαζή δικαιολογία που ακούω από οδηγούς μηχανής.... ....Δε μπορώ να ξέρω πόσο μακριά βρίσκεται η μοτοσυκλέτα, αλλά ούτε από ποια μεριά θα με περάσει, ούτε πότε θα με πλησιάσει! Αν με αυτό θεωρείς ότι κερδίζεις σε ασφάλεια την ώρα που βρίσκεσαι στους δρόμους... τι να πω! ] Καταρχάς δεν διαβασες προσεκτικά το τί έγραψα και για την κλίση της μηχανής ανάλογα με το φορτίο της. Κατα δεύτερον, τα περι ''χαζής δικαιολογίας'' ειναι αμεση προσβολή, και δεν θα το συνεχίσω γιατί θα μας κλειδώσουν το θέμα. Κατα δευτερον για ρίξε μία ματιά πόσα αμάξια και πόσες μηχανές υπάρχουν στους δρόμους με εργοστασιακά xeon φώτα, και μετά το συζητάμε. Και τέλος, πέρα άπο το ότι δεν έχω xeon φώτα, δεν έχω κανέναν λόγο για υπερασπιστώ κανέναν, εχω αυτοκίνητο τα τριπλάσια χρόνια απο όσα έχω μηχανή οπότε μη μου το παίζεις καημένος αυτοκινητιστής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 To επιχείρημα περί κλίσης της μηχανής υπηρετεί τον αντίθετη θέση από αυτή που υπερασπίζεσαι. Ακριβώς επειδή οι μηχανές μεταβάλλουν ευκολότερα την κλίση τους, πρέπει να έχουν αυτόματο μηχανισμό ελέγχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Καταρχάς δεν διαβασες προσεκτικά το τί έγραψα και για την κλίση της μηχανής ανάλογα με το φορτίο της. Κατα δεύτερον, τα περι ''χαζής δικαιολογίας'' ειναι αμεση προσβολή, και δεν θα το συνεχίσω γιατί θα μας κλειδώσουν το θέμα. Κατα δευτερον για ρίξε μία ματιά πόσα αμάξια και πόσες μηχανές υπάρχουν στους δρόμους με εργοστασιακά xeon φώτα, και μετά το συζητάμε. Και τέλος, πέρα άπο το ότι δεν έχω xeon φώτα, δεν έχω κανέναν λόγο για υπερασπιστώ κανέναν, εχω αυτοκίνητο τα τριπλάσια χρόνια απο όσα έχω μηχανή οπότε μη μου το παίζεις καημένος αυτοκινητιστής Σου περιέγραψα μια κατάσταση που συναντώ σχεδόν κάθε νύχτα στους δρόμους. Δεν είναι θεωρίες, δεν είναι υποθέσεις, είναι μια πραγματικότητα. Ναι η δικαιολογία που αναφέρεις για καλύτερο φωτισμό είναι χαζή και εξήγησα το γιατί. Είναι η άποψή μου και την αναφέρω σε όποιον με ρωτήσει. Αν το πήρες προσωπικά λυπάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.