Προς το περιεχόμενο

Φώτα Xenon (Κακής Ποιότητας)

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, δεν το είπα ειρωνικά ή εξυπνακίστικα, επειδή βλέπω πως παίζει πολύ απλώς, αναρωτήθηκα.

Οπότε προτείνετε να γίνεται ε. Και φαντάζομαι μιλάμε για πορείας και όχι απλώς θέσης ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators

Ναι αυτο ειναι συνετο και μαλιστα καποιες μηχανες με το που γυρισεις το κλειδι αναβουν τα φωτα. Οχι τα φωτα θεσης αλλα ουτε τα πορειας (προβολεις). Τα "διασταυρωσεως" συμφωνα με τις ονομασιες του κοκ.

Νομιζω υπαρχει και σχετικη οδηγια.

Αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να στραβωνεις και να "καρφωνεις" τον αλλον...

Εγώ με το σαραβαλάκι μου που 'χει θέσης πορείας και μεγάλη σκάλα, τι ανάβω;

Τα πορείας είναι η μεγάλη σκάλα ρε.

Τα μεσαία ανάβεις αν θες. (διασταυρώσεως).

Πέρα από τα υπόλοιπα έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει η ακτίνα να χτυπά απευθείας στα μάτια. Ακόμη και την ημέρα. Κάτι σαν τα l.a.s.e.r. ένα πράγμα.

Είναι πλέον υποχρεωτικό από τον ΚΟΚ οι μοτοσυκλέτες να έχουν πάντα τα φώτα τους αναμμένα. Επίσης οι καινούριες μοτοσυκλέτες δεν έχουν επιλογή να κλείσεις τα φώτα με τον διακόπτη καθώς έτσι ορίζουν οι προδιαγραφές.

Τα φώτα την ημέρα σαφέστατα βοηθάνε τους υπόλοιπους οδηγούς να σε αντιληφθούν, είτε οδηγάς μοτοσυκλέτα είτε αυτοκίνητο. Εγώ από παλιά πάντα τα άναβα όταν πήγαινα με μηχανή, ενώ τα ανάβω και στο αυτοκίνητο όταν βγαίνω εθνική.

Chris, δεν παίζει να με πείσεις ότι σε τύφλωσε ο οποιοσδήποτε προβολέας την μέρα, ακόμα και αν αυτός ήταν γηπέδου :P

• Moderators

Δεν εχεις δει τουμπανο-ξενον κακορυθμισμενο να σε "φεγγει" σε ευθεια βολη απο φαναρι μηχανης σταματημενης σε φαναρι ακριβως απεναντι σου γιαυτο μιλας :P

Ειναι καπως σα να προσπαθεις να δεις τον ηλιο περιπου 2 ωρες πριν δυσει. Καπως ετσι...

johnnyestia στα αθλητικα μη με εμπιστευεσαι, σε ολα τα υπολοιπα θεματα ομως δεν εχεις λογο να με αμφισβητεις :P

Μερα, 4-5 τ απογευμα αλλα με αρκετη συννεφια.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δηλαδή θα πρέπει να πληρώσει κάποιος 250€;; Αυτά τα Xenon που σας κάνω link, δεν είναι καλα; Xenon HID Kit

δεν είναι bi-xenon + ότι είναι όσο γερμανικά όσο εγώ είμαι τζαμαικανός.

Είναι πλέον υποχρεωτικό από τον ΚΟΚ οι μοτοσυκλέτες να έχουν πάντα τα φώτα τους αναμμένα. Επίσης οι καινούριες μοτοσυκλέτες δεν έχουν επιλογή να κλείσεις τα φώτα με τον διακόπτη καθώς έτσι ορίζουν οι προδιαγραφές.

Τα φώτα την ημέρα σαφέστατα βοηθάνε τους υπόλοιπους οδηγούς να σε αντιληφθούν, είτε οδηγάς μοτοσυκλέτα είτε αυτοκίνητο. Εγώ από παλιά πάντα τα άναβα όταν πήγαινα με μηχανή, ενώ τα ανάβω και στο αυτοκίνητο όταν βγαίνω εθνική.

Chris, δεν παίζει να με πείσεις ότι σε τύφλωσε ο οποιοσδήποτε προβολέας την μέρα, ακόμα και αν αυτός ήταν γηπέδου :P

και ομως φιλε μου τυφλωνουν κανονικα και την ημερα.χαζοι οδηγοι, ανοητοι αναβατες που προχωρουν με τη μεγαλη σκαλα.λες και η κανονικη ή η θεσεως δεν τους κανει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...