firewalker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 MixalisX, οδηγώ δίκυκλο πολλά χρόνια. Τα μη σωστά φώτα αλογόνου σε τετράτροχα ή δίκυκλα οχήματα προκαλούν προβλήματα. Πρωτίστως σε άλλους οδηγούς δικύκλων. Συνήθως όταν μας λένε ότι αρμενίζουμε στραβά δεν φταίει ο γιαλός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 αυτο που ξερω με την μικρη μου εμπειρια,ειναι οτι οι μοτοσυκλετιστες ειναι σιγουρα πιο ευαλωτοι απ οτι ενας αυτοκινητου. Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος ενας μηχανοβιος να μενει στο πλαι ενος αυτοκινητου. Για ΚΑΝΕΝΑΝ λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος ενας μηχανοβιος να μενει στο πλαι ενος αυτοκινητου. Για ΚΑΝΕΝΑΝ λογο Kαί ήστερα μου λέτε για στραβούς γιαλούς και πράσσινα άλογα...... ΕΛΕΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 μιχαλη δεν εχω οδηγησει ΠΟΤΕ μηχανη. εχω τυφλωθει ΠΟΛΛΕΣ φορες ομως απο xenon αλλων οχηματων, και το 90% των περιπτωσεων ηταν απο μηχανες (ενα 10% ηταν απο SUV και jeep που ειναι σχετικα ψηλα). οσες φορες με εχει στραβωσει απο απεναντι καποιος η απο τους καθρεφτες νιωθω πως δεν εχω πληρη ελεγχο του αυτοκινητου με αποτελεσμα αν εκεινη την ωρα καποιος χωθει σε νεκρη γωνια να μην τον βλεπω. το θεμα ειναι σοβαρο και ΔΕΝ εχει να κανει με το αν εχω εμπειρια σε μηχανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Kαί ήστερα μου λέτε για στραβούς γιαλούς και πράσσινα άλογα...... ΕΛΕΟΣ! Αυτα τα λεω για να μην σκοτωθει κοσμος. Αμα μου πεταχτει κατι,η ψ...λαρμενιζω ποιος θα παθει ζημια?Εγω ή εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Kαί ήστερα μου λέτε για στραβούς γιαλούς και πράσσινα άλογα...... ΕΛΕΟΣ! Διαφωνείς πως δεν υπάρχει λόγος για αυτό που αναφέρει ο tzotzo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος ενας μηχανοβιος να μενει στο πλαι ενος αυτοκινητου. Για ΚΑΝΕΝΑΝ λογο Διαφωνείς πως δεν υπάρχει λόγος για αυτό που αναφέρει ο tzotzo; Χρειάζεται και αναλυση ρε φίλε? Δηλαδή στον δρόμο όλοι πάνε στρατιοτάκια? Δεν γινονται προσπεράσεις? Δεν σταματάμε στα φανάρια? Δεν υπάρχουν έξοδοι στους δρομους? Διχάλες κτλ? Πως γινεται να μην υπάρχειι λογος για να βρεθεί αργα η γρήγορα στο πλάι ενός αυτοκινήτου? Μηπως εγώ ζω σε άλλη χώρα? Η σε άλλο πλανητη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Όταν η προσπέραση γίνεται σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. δεν υπάρχει λόγος για την μηχανή να βρεθεί σε τυφλό σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Όταν η προσπέραση γίνεται σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. δεν υπάρχει λόγος για την μηχανή να βρεθεί σε τυφλό σημείο. Αυτός ο διάλογος εχει τελικά ξεφύγει απο τα όρια της λογικής, εχουμε επίσημα περάσει σε άλλη διάσταση.... Πιανουμε λοιπων χαρτί και μολύβι και ζωγραφίζουμε.... Ερώτηση για το σπίτι. Πως πηγαίνουμε απο το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς να διασχίσει η μηχανή το τυφλό σημείο? Οποιος το βρει κερδίζει απο εμένα ενα downgrade απο ξενα σε αλογονου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 "Θα μας τρελάνεις ρε φίλε, τι σχέση έχει το κοκ με τα φώτα μου;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 αν είναι ξένα τα φώτα σου, έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Χρειάζεται και αναλυση ρε φίλε? Δηλαδή στον δρόμο όλοι πάνε στρατιοτάκια? Δεν γινονται προσπεράσεις? Δεν σταματάμε στα φανάρια? Δεν υπάρχουν έξοδοι στους δρομους? Διχάλες κτλ? Πως γινεται να μην υπάρχειι λογος για να βρεθεί αργα η γρήγορα στο πλάι ενός αυτοκινήτου? Μηπως εγώ ζω σε άλλη χώρα? Η σε άλλο πλανητη? Αυτό ακριβώς που λες, δεν χρειάζεται καθόλου ανάλυση. Πέρα από προσπεράσεις, δεν υπάρχει κανένας. απολύτως. λόγος. το μηχανάκι να βρίσκεται μονίμως επάνω στην διαγράμμιση ανάμεσα στις λωρίδες (όπως συμβαίνει συνήθως), ή ακόμα χειρότερα να πηγαίνει ιππαστί τη διπλή διαχωριστική. Η προσπέραση με τον τρόπο που την περιγράφεις στην εικόνα είναι καθ'όλα νόμιμη. Εγώ αναφέρομαι όμως στον τρόπο που προσπερνά ή/και οδηγεί η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών δικύκλων. Δηλαδή έτσι: Δεν "σας" βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι, αλλά όσοι επιλέγουν να οδηγούν μονίμως έτσι, σε μια παρατεταμένη (για αρκετά χιλιόμετρα) προσπέραση και πιστεύουν πως δεν κάνουν κανένα λάθος, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Fact is, πως παρανομούν. Πάμε παρακάτω: Ερώτηση για το σπίτι. Πως πηγαίνουμε απο το σημείο Α στο σημείο Β χωρίς να διασχίσει η μηχανή το τυφλό σημείο? Οποιος το βρει κερδίζει απο εμένα ενα downgrade απο ξενα σε αλογονου. Εφόσον η προσπέραση γίνει κανονικά, τηρώντας αποστάσεις και τα ρέστα (κάτι που σπάνια γίνεται όχι μόνο απο δικυκλιστές αλλά και από οδηγούς αυτοκινήτων) η μηχανή δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο διότι πολύ απλά ακόμα και να βρεθεί στο τυφό σημείο του οδηγού του αυτοκινήτου θα απέχει αρκετη απόσταση από αυτό ώστε να μπορεί να αντιδράσει εγκαίρως. Αν ο άλλος πάει να τον προσπεράσει στα δέκα εκατοστά (βλέπε σχέδιο) σαφώς και θα κινδυνέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 O akpe έχει δίκιο.Τουλάχιστον Θεσσαλονίκη οι 9 στους 10 έτσι προσπερνάνε κι αν τους κάνεις τίποτα φώτα πουλάνε και μαγκιά.Να δώ τη μαγκιά θα πουλάνε όταν θα κονομήσουν καμια 10ρια κατάγματα επειδή ακριβώς έχουν συνηθίσει να οδηγούν "άνετοι" και στα @@ μας για τους άλλους.Βέβαια και οι 9/10 οδηγούς δε προσέχουν τα μηχανάκια,αλλά όταν οδηγάς δε μπορείς είναι τα μάτια σου στους τρεις καθρέπτες όλη την ώρα μην τυχόν έρχεται κανένας πάνω στη διαγράμμιση σαν τρένο,πρέπει να κοιτάς και μπροστά.Ειδικά το φαινόμενο αριστεράς+δεξιας προσπέρασης από 2 μηχανάκια ταυτόχρονα θα έπρεπε να τιμωρείται με κατάσχεση οχήματος.Εν κατακλείδι θα πρέπει να προσέχουν κ να οδηγούν υπεύθυνα και οι δύο.Έχω γνωστούς κ φίλους μηχανόβιους κ με μια αυθαίρετη στατιστική του κώλου, αυτοί που είναι στα @@ τους όλα καταλήγουν συχνά στο νοσοκομείο κ όλο γκρινιάζουν για τους οδηγούς κλουβιών και οι άλλοι οι συνετοί που δε κάνουν τις ταρζανιές ζήτημα είναι να πήγαν στο νοσοκομείο και αυτό όχι από ατύχημα με μηχανή αλλά για κάποιον άλλο λόγο.Η επιπολαιότητα του ελληνάρα στο δρόμο τιμωρείται με θάνατο.Δυστυχώς πολλές φορές τιμωρούνται κ άτομα που δε φταίνε σε τίποτα.Πρέπει να είμαστε πάντως η μοναδική ευρωπαική χώρα που έχουμε site κατά της ζώνης κ του κράνους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 .Ειδικά το φαινόμενο αριστεράς+δεξιας προσπέρασης από 2 μηχανάκια ταυτόχρονα θα έπρεπε να τιμωρείται με κατάσχεση οχήματος Μπανανόφλουδες. Και σε μερικά δευτερόλεπτα, έχεις έτοιμη και την ντοματοσκατόσουπα, σερβιρισμένη σε κράνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μπανανόφλουδες. Και σε μερικά δευτερόλεπτα, έχεις έτοιμη και την ντοματοσκατόσουπα, σερβιρισμένη σε κράνος. Σκατούλες,δέν κάνουν πράμα... [ame] [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.