admiral123q Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Γεια σας εδώ και πολύ καιρό περίμενα να με συνδέσουν το double play τις "τελλας" , τελικά μου το έχουν ενεργοποίηση πριν 1 εβδομάδα αλλα δεν μου έχουν στήλη το modem, etc και εγώ επειδή είχα το BaudTec modem/router τις κονέχ "προσπαπθισα" να συνδεθώ.. Χθες τα μεσάνυχτα επιτέλους μπήκα.. αλλα έχω κάποια προβλήματα. Κάθε λίγο και λιγάκι με πετάει από το internet η όταν είμαι μέσα και θέλω να κατεβάσω κάτι συνεχώς η "ταχuτιtα" πέφει ... πέστε μου παιδιά τι γίνετε? Όλο disckonect και πέφτει το internet.. καισε μισό λεπτό ξανά ενεργοποιείται. Βοηθήστε ρε μάγκες.
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται
semola Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Γεια σας εδώ και πολύ καιρό περίμενα να με συνδέσουν το double play τις "τελλας" , τελικά μου το έχουν ενεργοποίηση πριν 1 εβδομάδα αλλα δεν μου έχουν στήλη το modem, etc και εγώ επειδή είχα το BaudTec modem/router τις κονέχ "προσπαπθισα" να συνδεθώ.. Χθες τα μεσάνυχτα επιτέλους μπήκα.. αλλα έχω κάποια προβλήματα. Κάθε λίγο και λιγάκι με πετάει από το internet η όταν είμαι μέσα και θέλω να κατεβάσω κάτι συνεχώς η "ταχuτιtα" πέφει ... πέστε μου παιδιά τι γίνετε? Όλο disckonect και πέφτει το internet.. καισε μισό λεπτό ξανά ενεργοποιείται. Βοηθήστε ρε μάγκες. Φύγε απο tellas.Εξαφανίσου!!!
MantiVersuS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Φύγε απο tellas.Εξαφανίσου!!! +1 κι εγώ είχα πολύ άσχημη εμπειρία με τη συγκεκριμένη εταιρία... σε αντίθετη περίπτωση με τη δική σου ένας φίλος μου έκανε σύνδεση στην Τελλάς και του έστειλα 2 φορές τον εξοπλισμό!
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 πεστους οτι εχεις disconect να σου αλλαξουν προφιλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.