Προς το περιεχόμενο

Μειωμένη Θητεία λόγω υπηκότητας

finch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Έχω κάποιες απορίες και είπα να ποστάρω μήπως ξέρει κάποιος τίποτα παραπάνω και με βοηθήσει.

Λοιπόν η περίπτωση μου είναι η εξής: Εκτός της ελληνικής έχω και αυστραλιανή υπηκότητα, φαντάρος δεν έχω πάει ακόμα μιας και έχω αναβολή λόγω σπουδών αλλά τώρα που ξεμπέρδεψα με τη σχολή θέλω να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να κάνω μειωμένη θητεία ή και καθόλου. Έχω πάρει κάτι τηλέφωνα στη στρατολογία αλλά φαίνεται λόγο Αυγούστου δεν έχω βρει κάποιον να μου λύσει της απορίες μου.

Ευχαριστώ για όποιον απαντήσει γιατί πραγματικά είναι ένα θέμα που με "καίει":-D

Δημοσ.

Ξέχασα να πω και κάτι άλλο σημαντικό μήπως βοηθήσει. Την υπηκοότητα την απέκτησα γύρω στα 17 μου. @KWSN_Men: Να φανταστώ κάτι μήνες πιτσιρικάς δεν πιάνονται...

Δημοσ.

Και κάτοικος εξωτερικού θεωρείσαι μόνο εφ'όσων έχεις ζήσει πάνω απο 11 χρόνια και πριν κάποια ηλικία(δε θυμάμαι ποιά) ή πάνω απο 8 χρόνια βιοποριστικά.

Δημοσ.

Νομιζω κανεις 6μηνη αν εχεις συμπληρωσει 11 χρονια, η 8 (αν και νομιζω ειναι 7) χρονια στο εξωτερικο λογο εργασιας. Οσο πηγαινεις Ελλαδα μεχρι 6 μηνες δε σε παιρνουν φανταρο, αλλα οταν αποφασισεις να γυρισεις μονιμα θα κανεις 6μηνο και παυεις να θεωρεισαι ΜΚΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...