sdim Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Παιδιά γεια χαρά. Χρησιμοποίησα το Acid Ripper για να ριπάρω μια ταινία (ασυμπίεστη,σε μορφή .avi,κάνοντας απλό copy). Παίζοντας,μετά,την ταινία με το SMplayer,είδα ότι προηγείται χρονικά η εικόνα από τον ήχο,δηλαδή ο ήχος έχει καθυστέρηση σε σχέση με την εκάστοτε σκηνή (κατά περίπου 1 sec). Το καλό με το Acid Ripper είναι ότι βγάζει και .sub file,οπότε παίζεται κατευθείαν στο SMplayer.Πως γίνεται όμως,να μην βγαίνει ήχος/video out of sync ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δεν ξέρω πάντως να αναφέρω ότι το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ όταν κάνω μετατροπή τα flv αρχεία σε avi. Κάτι πρέπει να παίζει με τον μετατροπέα σε avi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση,chek2fire. Πάντως,αφού έκανα πάλι τη μετατροπή σε .avi αλλά αυτή τη φορά χωρίς να επιλέξω mp3 lame σαν audio encoder,αλλά απλά copy,όλα είναι εντάξει. Ελπίζω τώρα που κάνω rip την ταινία σε μέγεθος 1 GB με video encoder XviD και audio encoder mp3 lame 192,να βγει εντάξει,και να μην είναι αποσυγχρονισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.