ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Έχω γνωρίσει έξυπνες, καλές και όμορφες γυναίκες καθώς και χαζές, κακιασμένες και άσχημες. Οι πρώτες είναι πιο σπάνιες. ποιες ειδες να περνανε καλυτερα μπορεις να μας πεις?
TNT1982 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ποιες ειδες να περνανε καλυτερα μπορεις να μας πεις? αυτες που φαινονται προσιτες ...ακριβως για αυτον τον λογο εχουν τεραστια ζητηση στην αγορα ,χωρις να διαθετουν κατι τρελλο. Αντιθετως εχω του κοσμου τις φιλες που ειναι κουκλαρες,πανεξυπνες,μορφωμενες και γενικα εχουν ολα τα καλα,αλλα αν τις ακουσεις να μιλανε για την μοναξια τους σε παιρνει το παραπονο,γιατι πολυ απλα μοιαζουν απροσιτες και παραειναι "ευθεις" σαν ανθρωποι,η χανουν λιγο σε "θηλυκοτητα" και γενικα γυναικειο savoir vivre,και συνηθως καταληγουν με καναν οικτρο τυπο που κατα τυχη τους δινει λιγη απο την σημασια που αξιζουν.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 παντως ενα πραγμα ειναι που με ενοχλει αφορητα: που κυκλοφορουν κατι λιποσαρκες, καμμενες στα μυαλα και στα πορτοφολια, ψηλες-καμηλες παντα με δεκαποντα, βαμμενα-ξεβαμμενα-σιδερωμενα-κατεστραμμενα στα κομμωτηρια ''μαλλια'' με μισο μετρο νυχι βαμμενο και με σκουλαρικι (αμα λαχει) και μουρη βαμμενη με το μυστρι ... ... αφηνω το υπολοιπο ντυσιμο που μοιαζουν ολες βγαλμενες απ΄το ιδιο μαγαζι γαμω την ελευθερια εκφρασης της εποχης μας ... ... και αρεσουν, μή σας πως οτι καποιοι θα τις βρουν και φυσικα ομορφες ελεος!
littlelouievegos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Για αυτο το μηνα θελω την ξανθια με το καβλε κοντο πλατινε μαλλι που απο μικρο παιδι με αναβε συνοδο κυριων Λεττονικης καταγωγης που συχναζει σε γνωστο αναψυκτηριο/καφε της οδου Υμηττου με 2 φιλες της.. Θαυμαστος κωλο-χαρακτηρας και απιστευτο μυαλο κανει και μουλτιτασκιν 2 και 3 μαζι ανετα.. Ειναι και ομορφη το ξεχασα αυτο..Πως θα γινει δεν ξερω αλλα μολις γυρισω απο Χανια θα το ψαξω..Mαλλον υποσεινηδητα βλεπω οτι το μυαλο και ο χαρακτηρας επικρατουν μεσα μου.. Και εξω μου μην σου πω.. Προς το παρων επειδη ειμαι: πρωτον διακοπες και δευτερον ανοιχτο μυαλο εξ απ' ανεκαθεν οτι με γοητευει και συναρπαζει ανα πασα στιγμη και μπορω φυσικα το γνωριζω καλυτερα.. Μου αρεσει να γνωριζω τον πλουσιο "εσωτερικο" κοσμο μιας γυναικας.. Εστω και για μια νυχτα.. Eγω προσωπικα γυναικα με την σημασια της λεξης δεν εχω γνωρισει μεχρι σημερα.. Μαλλον ειχα γνωρισει μια αλλα εφυγε απο την ζωη. Και οχι δεν την εξιδανικευσα μετα θανατον.. Ηταν η μονη γυναικα που εκανα ονειρα ζωης μαζι της.. Μαλλον ηταν για τον παραδεισο και οχι για αυτη την γαμ.. την ζωη.. Απο κει και περα η συντριπτικη πλειοψηφια που βλεπω ΕΓΩ ειναι ανωριμα γουαναμπι αβγαλτα ή το ακρως αντιθετο ξεβγαλμενα τσουλακια που γοητευονται απο ενα σωρο μαλακιες.. Και ξενερωνω αφανταστα.. Αρα ακομα παλιμπαιδιζω γιατι ετσι γουσταρω.. Ποτε δεν μου αρεσαν οι συμβιβασμοι.. Μην μπαινετε σε τετοια τριπακια μειτς περι χαρακτηρων μυαλων και ομορφιας.. Οταν την γνωρισετε θα το καταλαβετε.. Να ειστε σιγουροι.. Μεχρι τοτε γαμ.. γιατι χανομαστε.. Χαιρετισματα απο τα μαγευτικα Χανια..
Dark_son20 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 πρώτο πράμα που κοιτάω πριν την ομορφιά πριν το μυαλό πριν το χαρακτήρα είναι το γούστο. αν εκεί υπάρχει κάποιο από τα "no-go" μου δεν έχει συνεχεια να ανακαλύψω τα υπόλοιπα (να χέσω το All greek to me...)
xpapias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Όπως έχουν τα πράγματα ένα 70% των γυναικών είναι όμορφες. Εννοώ φροντίζουν τον εαυτό τους, κιλα, ντύσιμο, βάψιμο κλπ. Ή εγώ είμαι πεινασμένος. Επομένως το δίλλημα δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο.
iwannam Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Όπως έχουν τα πράγματα ένα 70% των γυναικών είναι όμορφες. Εννοώ φροντίζουν τον εαυτό τους, κιλα, ντύσιμο, βάψιμο κλπ. Ή εγώ είμαι πεινασμένος. Επομένως το δίλλημα δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο. οσο κ να φτιαχνεται, θα φανει αν ειναι μπαζο ή οχι, οποτε μαλλον ισχυει το 2ο. πλακιτσα
TNT1982 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Όπως έχουν τα πράγματα ένα 70% των γυναικών είναι όμορφες. Εννοώ φροντίζουν τον εαυτό τους, κιλα, ντύσιμο, βάψιμο κλπ. Ή εγώ είμαι πεινασμένος. Επομένως το δίλλημα δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο. που τοδες αυτο βρε παπια δεν μπορω να καταλαβω...ειδικα ως προς τα κιλα νομιζω πως οι ελληνιδες παιρνουν με το σπαθι τους χρυσο σε κυτταριτιδα,παχυσαρκια,χαλαροτητα(εννοειται ακολουθωντας τους Ελληνες)...Στο βαψιμο αντε να πω πως δεν υστερουν...
FilipposMD Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Ο πάπιας δεν είπε πού μένει. Μπορεί να μένει στο Όσλο, ξέρω γω ή στο Κίεβο.
iwannam Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 αγαπητοι TNT1982 κ FilipposMD κ σεις δεν πατε πισω (ως ελληνες γενικα) οποτε μη λετε κ μεγαλα λογια
xpapias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 (Καλά είπαμε, μπορεί να είμαι εγώ ο πεινασμένος )
mavroulis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Εγώ θέλω την Αγγελική. Μπορεί κάποιος να κάνει κάτι γι'αυτό;; :lol:
subdee Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Εγώ θέλω την Αγγελική. Μπορεί κάποιος να κάνει κάτι γι'αυτό;; :lol: Και εγώ την Τάνια. Ελεήστε....
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ρε παιδια μαλλον θεσσαλονικη ζει ο παπιας ... το 70% το χτυπανε ανετα εκει οι γυναικες )))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.