Προς το περιεχόμενο

μυαλο,ομορφια ή χαρακτηρας??

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λιγο ματακι και λιιιγη πουδριτσα.

επισης νυχι αν οχι καθολου βαμμενο,γαλλικο...οσο πιο απλα γινεται!

προτιμιση μου να τα τρωει κιολας!χαχα!

Δημοσ.
λιγο ματακι και λιιιγη πουδριτσα.

επισης νυχι αν οχι καθολου βαμμενο,γαλλικο...οσο πιο απλα γινεται!

προτιμιση μου να τα τρωει κιολας!χαχα!

αν τα τρωει δεν μπορει να κανει γαλλικο μετα:P δηλαδη αν η κοπελα σου εβαφε κοκκινα τα νυχια της, τι θα της ελεγες??

Δημοσ.
καθόλου βαψιμο = σωστό βάψιμο

* Πραγματικα οσο λιγοτερο βαφεται μια γυναικα τοσο καλυτερα.

* Noμος: Το συνολικο αθροισμα ομορφιας και μυαλου σε καθε ανθρωπο ειναι το ιδιο.

Δημοσ.

τπτ.θα μαρεσε.ειναι αναλογως τα δαχτυλα!τα οποια κοιταω πολυ σε μια κοπελα...

δεν εννοω οτι οσες βαφονται κανουν κατι κακο.για μερικες ειναι αναγκαιο. :-) απλα οσο λιγοτερα προσθετα τοσο καλυτερα για μενα.περιποιηση ναι.τραβηγμενα πραγματα να τα αποφευγουμε..

Δημοσ.
αν τα τρωει δεν μπορει να κανει γαλλικο μετα:P δηλαδη αν η κοπελα σου εβαφε κοκκινα τα νυχια της, τι θα της ελεγες??

Δεν ξερω τι εχει περασει στις γυναικες αλλά νομιζω στους αντρες αρεσουν τα ελαφρια χρωματα και κυριως το γαλλικο... Κοκκινα ειναι τα νυχια των 90s και αυτη η εποχη εχει περασει...

Δημοσ.
τπτ.θα μαρεσε.ειναι αναλογως τα δαχτυλα!τα οποια κοιταω πολυ σε μια κοπελα...

δεν εννοω οτι οσες βαφονται κανουν κατι κακο.για μερικες ειναι αναγκαιο. :-) απλα οσο λιγοτερα προσθετα τοσο καλυτερα για μενα.περιποιηση ναι.τραβηγμενα πραγματα να τα αποφευγουμε..

τι κολλημα ειναι αυτο με τα δαχτυλα????

οσον αφορα το κοκκινο, μου την εχουν πει κ μενα αρκετες φορες, αν κ δεν εχω καταλαβει το γιατι....

Δημοσ.
[...]

* Noμος: Το συνολικο αθροισμα ομορφιας και μυαλου σε καθε ανθρωπο ειναι το ιδιο.

Διαφωνώ (κι έχω αποδείξεις :P).

Δεν ξερω τι εχει περασει στις γυναικες αλλά νομιζω στους αντρες αρεσουν τα ελαφρια χρωματα και κυριως το γαλλικο... Κοκκινα ειναι τα νυχια των 90s και αυτη η εποχη εχει περασει...

Συμφωνώ. Τα έντονα βαμμένα νύχια, οι έντονα βαμμένες τρίχες, το μολύβι γύρω απ' τα χείλια -καλά αυτό δεν παίζεται-, με παραπέμπουν σε συγκεκριμένη επαγγελματική κάστα γυναικών.

Δημοσ.

Οι γυναικες δεν εχουν κολλημα με τα δακτυλα δηλαδη? Το γαλλικο ειναι πολυ πιο θηλυκο απο οποιοδηποτε αλλο βαψιμο.. Αντικειμενικα..

Δημοσ.
Οι γυναικες δεν εχουν κολλημα με τα δακτυλα δηλαδη? Το γαλλικο ειναι πολυ πιο θηλυκο απο οποιοδηποτε αλλο βαψιμο.. Αντικειμενικα..

δηλαδη θες να μου πεις οτι ενα απαυτα που προσεχεις σε μια γυναικα ειναι τα δαχτυλα? για κ..ο β...α κτλ εχω ακουσει αλλα για δαχτυλα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...