Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Hell yeah. Στο πυργί αξίζουν μόνο oi τριγύρω παραλιάρες. Το υπόλοιπο δεν.. απλα δεν...Πες μου οτι σύχναζες και After. Αυτό μόνο. Τελος. Ωραίες οι συζητήσεις με τα βυζιά αλλά και το Πυργί είναι φετίχ, να με συγχωράτε! Το Πυργί είναι φράκταλ φίλε, συστείνεται να είσαι μονίμως πιωμένος κατά την περιήγηση. Αfter είχαμε στην κώμη καθημερινώς. Υ.Γ Ήταν πρώτη φορά και μάλλον τελευταία που γιαγιά 90 χρονών ήθελε να την πάω βόλτα με την μηχανή! Οι χιώτισες είναι μοναδικό είδος, είναι ίσως η αιτία που κάνει τους χιώτες πλούσιους. Ισχυρό φύλλο! Εκεί πρωτοάκουσα πως δεν έπαιρναν το όνομα του άντρα τους, από τον μεσαίωνα ακόμα.
-WISE- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ρε!μη βγαινεται οφ τοπικ!τι πυργι μου λετε?λολ!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ρε!μη βγαινεται οφ τοπικ!τι πυργι μου λετε?λολ! Δε βγαίνουμε οφ τοπικ ρε. Για το ίδιο θέμα μιλάμε: πως ο χαρακτήρας/μυαλό των γυναικών έκανε τους χιώτες πλούσιους! καλά είναι να πηδάς την ξανθιά μοντέλα, αλλά πιο καλά είναι να έχεις πολλά λεφτά να πηδάς όλες τις ξανθιές μοντέλες. Το ποια θα παντρευτείς είναι όμως άλλο ζήτημα.
iwannam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 τι ειναι το πυργι???? παντως δυσκολο να συνδιασεις σουπερ εξωτερικη εμφανιση κ μυαλο, που σιγουρα ειναι κ το βασικο. βεβαια ενας αντρας θα κοιταξει πρωτα εμφανιση κ μετα τα υπολοιπα. μια γυναικα ομως το αντιθετο.
antonl Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 'Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι. Όταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος, κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή. Στο κολέγιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα. Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή. Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του. Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και .... την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα. Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά.' Είναι κι αυτό μια άποψη.
Harkon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 βεβαια ενας αντρας θα κοιταξει πρωτα εμφανιση κ μετα τα υπολοιπα. μια γυναικα ομως το αντιθετο. στις τονισμένες λέξεις επίτρεψε μου να χαμογελάσω ελαφρώς..
iwannam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 στις τονισμένες λέξεις επίτρεψε μου να χαμογελάσω ελαφρώς.. να υποθεσω διαφωνεις?
-WISE- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ναι ειναι λιγο γενικευση αυτο.πιστευω οτι μια γυναικα πολυ ευκολα κοιταει εξωτερικη εμφανιση.το ιδιο συχνα με τους αντρες
iwannam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 πιστευω ειναι το ενστικτο της επιβιωσης. μια γυναικα οταν ψαχνει σοβαρη σχεση θα κοιταξει καποιον που θα μπορει να της προσφερει. ενας αντρας ομως θελει να εχει μια ωραια γυναικα διπλα του. η ομορφια βεβαια ειναι υποκειμενικη, οποτε....
-WISE- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ενας αντρας 8ελει και κομπρεσορ για να κανει το κομματι του...εννοω οτι οταν νοιωσει οτι 8ελει κατι σοβαρο να αραξει θα προτιμισει καποια με μυαλο και σοβαροτητα.καπου εδω παιζει και η ηλικια.ειναι το ποτε 8α νοιωσει την αναγκη για σοβαη σχεση (η ακομα και για οικογενεια)
KaizerSoze Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 η αληθεια λοιπον βρισκεται καπου στη μεση H ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΕΞ ΠΙΣΤΟΛΣ
MsquitoPrincess Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 πιστευω ειναι το ενστικτο της επιβιωσης. μια γυναικα οταν ψαχνει σοβαρη σχεση θα κοιταξει καποιον που θα μπορει να της προσφερει. ενας αντρας ομως θελει να εχει μια ωραια γυναικα διπλα του. η ομορφια βεβαια ειναι υποκειμενικη, οποτε....Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να ξυπνάει το πρωί,να στρίβει κεφάλι και να λέει "όχι ρε πούστη μου".
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να ξυπνάει το πρωί,να στρίβει κεφάλι και να λέει "όχι ρε πούστη μου". ''οχι ρε πουστη μου ... παλι ξεβαφτηκε''
-WISE- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ''οχι ρε πουστη μου ... παλι ξεβαφτηκε'' καλα αυτο και αν παιζει!εμενα προσωπικα δεν μαρεσει να βαφεται εντονα η κοπελα..και καθολου αμα γινεται(μονο οταν βγαινουμε εξω) προτιμω την φυσικη ομορφια-γλυκητητα.ασε που πολλες δεν ξερουν να βαφονται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.