Lucifer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μονο μην μας πεις για το "χιουμορ' που λενε ολες στην τηλεοραση. Οπως ειπε και ο μεγαλος φιλοσοφος και στοχαστης Νικος Σεργιανοπουλος στους Σταυλους της Εριετας Ζαιμη, αν οι γυναικες κοιταγαν το χιουμορ την διαφημηση του μαρτινι θα την εκανε ο Μιστερ Μπην Η γοητεία του ανδρικού χιούμορ στα θηλυκά είναι η γοητεία του αλκοολ για το σώμα: μπορείς να το αντιληφθείς αλλά όχι να το συνθέσεις. /φαλλοκρατης μοουντ, οφφ.
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 επιτρεπεται να ριξουμε καμια απορια (μας) και εμεις τα θηλυκα ή πηγαινε το ερωτημα μονο σε αντρες? Και δε τη ρίχνεις?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 δεν ειχα αποριες σχετικα με το χιουμορ (που προσωπικα το θεωρω πολυ σημαντικο, παντα), αλλα ηθελα να καταλαβω τι εννοειτε (οι αντρες) οταν λετε καποια ομορφη/μπαζο ... δε νομιζω να μην εχει τυχει και σε σας να δειτε ζευγαρια την ωραια με το τερας και το αντιθετο ... πώς το εξηγειτε αυτο με το αντρικο μυαλο?
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 δεν ειχα αποριες σχετικα με το χιουμορ (που προσωπικα το θεωρω πολυ σημαντικο, παντα), αλλα ηθελα να καταλαβω τι εννοειτε (οι αντρες) οταν λετε καποια ομορφη/μπαζο ... δε νομιζω να μην εχει τυχει και σε σας να δειτε ζευγαρια την ωραια με το τερας και το αντιθετο ... πώς το εξηγειτε αυτο με το αντρικο μυαλο? Κοίτα κοπελάρα μου, αναλόγως τί ψάχνει κανείς. Τα πάντα είναι υποκειμενικά για τον καθένα, ή ακόμη πιο σωστά, "τα πάντα ρεί" που έλεγε κι ο Ηράκλειτος... Με άλλα λόγια, αν θες κάτι σωστό δίπλα σου, θα κοιτάξεις χαρακτήρα σε κάτι όχι το τέλειο και θα το κάνεις εσύ τέλειο με το ενδιαφέρον σου. Αν απλά θέλει κάποιος/κάποια να περάσει καλά (για να μή το πω αλλιώς), σαφώς και θα κοιτάξει πρώτα την εμφάνιση και μετά το μυαλό (ε μη λέει και καμια μπαρούφα στο κρεβάτι και πέσει κάνα ξενέρωμα). Για χαρακτήρα ούτε λόγος στην περίπτωση αυτή, δε πάτε να ανοίξετε και σπίτι, δε σας νοιάζει... Αν τώρα θέλει κάποιος να την πέσει σε κάποια άγνωστη, τότε τα πράγματα πάνε δια της λογικής οδού εμφάνιση>μυαλό>χαρακτήρας! Παράδειγμα: Είσαι στο δρόμο ή στοBar ή δε ξέρω που και βλέπεις κάποιον/κάποια απέναντι. Ε δε πας να πλησιάσεις και να πεις "Γεια σου έμεινα έκθαμβος με το μυαλό σου και με το χαρακτήρα σου!" Προφανώς. Βέβαια από την άλλη, αν πας και το πεις αυτό, καταλαβαίνεις και πόσο γατόνι ή πυρότουβλο είναι η άλλη (ή άλλος) ανάλογα τις απαντήσεις. Η προσωπική μου γνώμη είναι αν κάποιος θέλει κάτι καλό και σωστό, δε χρειάζεται να ψαχτεί, ό,τι καλό έρχεται πάντα από μόνο του, το θέμα είναι να έχει τη διαύγεια και καθαρότητα του μυαλού να το δεί και να πράξει αναλόγως. Και στην τελική, κάθε εμπόδιο για καλό ρε παιδιά, μη κουράζεστε και κουράζετε και τους άλλους, η ζωή είναι πολύ σύντομη και πολύτιμη για να τη σπαταλάτε άσκοπα κι ανόυσια. (Γνώμη μου...)
TNT1982 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 να δειτε ζευγαρια την ωραια με το τερας και το αντιθετο ... πώς το εξηγειτε αυτο με το αντρικο μυαλο? με εκατοστα....:lol::lol::lol: η ομορφια ειναι υποκειμενικο πραγμα παντως...αν και νομιζω πως υπαρχουν μερικα στανταρ προτυπα (πχ πρασινα-μπλε ματια/ξανθα μαλλια/λεπτα χειλια/σαρκωδη χειλια/μυτη λογικου μεγεθους/αυτια λογικου μεγεθους/καθαρο δερμα κλπ κλπ)
Tenshi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ... δε νομιζω να μην εχει τυχει και σε σας να δειτε ζευγαρια την ωραια με το τερας και το αντιθετο ... πώς το εξηγειτε αυτο με το αντρικο μυαλο? Παράδοξο..
FilipposMD Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Καλά, αν μιλάμε για σεξ ή για μια που γνωρίζεις στις διακοπές και θες να περάσεις καλά ή όταν είσαι 18 ετών, όχι 99%, αλλά 100% προτιμούν την ομορφιά, όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας, βέβαια. Κι εγώ την "ξαδέρφη" μου θα έπαιρνα. Αν μιλάμε για σοβαρή σχέση, ο άθλιος χαρακτήρας είναι εξίσου ανυπόφορος με την άθλια εμφάνιση. Νομίζω δηλαδή. Φραντσέσκα, η ομορφιά είναι υποκειμενική. Άλλος θα σου τα μακριά πόδια, άλλος η γαλλική μύτη, άλλος τα σχιστά μάτια. Άντε βγάλε άκρη.
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 με εκατοστα....:lol::lol::lol: ΖΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧαχαχΧΑΧΑΧχ ή με λεφτά, αλλά μετά θα με πούνε κάφρο και σωβινιστή οι κοπελιές (όχι ότι δε με έχουν ξαναπεί, αλλα λέμε)!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 φταιω εγω, εγραψα ''ζευγαρια'' χωρις να διευκρινησω πως ειχα κατα νου μονιμες σχεσεις, παντως ακομα και οταν δεν ειναι το θεμα της εμφανισης στη μεση συχνα-πυκνα υπαρχουν τρομερες διαφορες στο χαρακτηρα, βλεπει δηλ. κανεις πολυ καλα παιδια με πολυ τσαουσες-ζωηρες-κακες συντροφους ... τι να πει κανεις ... κριμα
Lucifer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 "...μα ακόμα ήταν πολύ νωρίς ώστε να μπορέσει να πει κανείς με γερά τεκμήρια πως "η υποκειμενικότητα βασίζεται σε ανασυνδυασμένα θεμελιώδη χαρακτηριστικά, κοινά σε όλους τους ανθρώπους" το οποίο φυσικά θα οδηγούσε στη δυνατότητα μιας κάποιας στατιστικής πρόβλεψης."
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 φταιω εγω, εγραψα ''ζευγαρια'' χωρις να διευκρινησω πως ειχα κατα νου μονιμες σχεσεις, παντως ακομα και οταν δεν ειναι το θεμα της εμφανισης στη μεση συχνα-πυκνα υπαρχουν τρομερες διαφορες στο χαρακτηρα, βλεπει δηλ. κανεις πολυ καλα παιδια με πολυ τσαουσες-ζωηρες-κακες συντροφους ... τι να πει κανεις ... κριμα Αλλιώς τις λέμε αυτές. Απο τσου αρχίζει πάντως, δίκιο έχεις
TNT1982 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Αλλιώς τις λέμε αυτές. Απο τσου αρχίζει πάντως, δίκιο έχεις με τα εξτρα που προσφερουν(συχνοτατα οριζοντιως) οι εν λογω κυριες..μαγκια τους και χαλαλι τους ρε γμτ...
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 "...μα ακόμα ήταν πολύ νωρίς ώστε να μπορέσει να πει κανείς με γερά τεκμήρια πως "η υποκειμενικότητα βασίζεται σε ανασυνδυασμένα θεμελιώδη χαρακτηριστικά, κοινά σε όλους τους ανθρώπους" το οποίο φυσικά θα οδηγούσε στη δυνατότητα μιας κάποιας στατιστικής πρόβλεψης." Παραδειγμα ανθρωπου που εκτιμαει τον χαρακτηρα, το μεγαλειο ψυχης και τα μεγαλα φουσκουνια με στητη ρωγα
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 με τα εξτρα που προσφερουν(συχνοτατα οριζοντιως) οι εν λογω κυριες..μαγκια τους και χαλαλι τους ρε γμτ... Εγώ στα μέρη μου τις λέω καλές ξεπέτες, όχι συντρόφους. Αλλα περί ορέξεως, κολοκυθόσπορος. :lol::lol::lol:
TNT1982 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 "...μα ακόμα ήταν πολύ νωρίς ώστε να μπορέσει να πει κανείς με γερά τεκμήρια πως "η υποκειμενικότητα βασίζεται σε ανασυνδυασμένα θεμελιώδη χαρακτηριστικά, κοινά σε όλους τους ανθρώπους" το οποίο φυσικά θα οδηγούσε στη δυνατότητα μιας κάποιας στατιστικής πρόβλεψης." επειδη δεν καταλαβα,τελικα ειχε ωραια βυζια η λεγαμενη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.