-WISE- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 τι ψαχνετε απο το ταιρι σας?και γτ?σιγουρα ο συνδυασμος και των τριων ειναι το ιδανικο αλλα επειδη ειναι λιγο σπανιο αναγκαζομαστε να διαλεξουμε ενα απο τα τρια. εγω προσωπικα σαυτη την ηλικια μαλλον θα διαλεγα ομορφια.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Καταρχην κοιτας την εξωτερικη εμφανιση δεν πας να την πεσεις σε καποια που δεν σου αρεσει. Μετα αφου γινει η γνωριμια κοιτας και τα άλλα εγω πρωτα τον χαρακτηρα και μετα το μυαλο. Αν υπαρχει ηδη η γνωριμια ειναι πιθανο να γοητευτεις και απο αλλα πραγματα περα απο την ομορφια. Ομορφια > Χαρακτηρας > Μυαλο σε μια αγνωστη. Ολα μαζι σε μια γνωστη.
-WISE- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 εννοω αφου την/τον ξερεις.οχι σε καποια/ιον που πας να κανεις πεσιμο.γτ ετσι λογικο ειναι να κοιτας πρωτα μονο την εξωτερικη εμφανιση.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Τις ηλίθιες τις βαριέμαι φοβερά γρήγορα, όπως κι αν είναι εξωτερικά. Άσε που με εκνευρίζουν το ίδιο γρήγορα. Μυαλό.
TNT1982 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ομορφια.Αν μια γυναικα δεν ασχολειται η ιδια με τον εαυτο της γιατι να ασχοληθω εγω μαζι της? κατα τα αλλα...κολλαω παρα πολυ με την θηλυκοτητα...και πολλες φορες μπορει να ψιλοαγνοησω την εμφανιση για μια γυναικα που ειναι 150%θηλυκο.... Για οσους απαντησουν "χαρακτηρα""ναναι καλη κοπελα" "μυαλο" εχω μια ξαδερφη 1,45 96 κιλα κατοχο διδακτορικου διπλωματος στην πυρηνικη φυσικη και προεδρο φιλοπτωχου ιδρυματος,προσφορες με πμ.
subdee Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Αν και η εμφάνιση για μένα παίζει μεγάλο ρόλο στο να πλησιάσω μια κοπέλα, έχει τύχει πολλές φορές να γνωρίσω μια μέτριας εμφανίσεως κοπέλα η οποία ομόρφυνε μόνο και μόνο με τον υπέροχο χαρακτήρα της. Με λίγα λόγια, μια κοπέλα μπορεί να μεταμορφωθεί ανάλογα με τον εσωτερικό της κόσμο. Αχ ρε Τάνια....
-WISE- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ομορφια.Αν μια γυναικα δεν ασχολειται η ιδια με τον εαυτο της γιατι να ασχοληθω εγω μαζι της? κατα τα αλλα...κολλαω παρα πολυ με την θηλυκοτητα...και πολλες φορες μπορει να ψιλοαγνοησω την εμφανιση για μια γυναικα που ειναι 150%θηλυκο.... Για οσους απαντησουν "χαρακτηρα""ναναι καλη κοπελα" "μυαλο" εχω μια ξαδερφη 1,45 96 κιλα κατοχο διδακτορικου διπλωματος στην πυρηνικη φυσικη και προεδρο φιλοπτωχου ιδρυματος,προσφορες με πμ. εχω απολυτως την ιδια αποψη με σενα!! αυτο συνηθως το λενε κοπελες(και καλα οτι κοιτανε χαρακτηρα και μυαλο). δεν το πιστευω ομως.νο οφενς παντα!
Chrisxxx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Κοιτα οταν η αλλη ειναι γνωστη και θεα να μην ειναι μπορεις να την ερωτευτεις. Δεν ειπαμε να ειναι τερας αλλά μπορεις ευκολα να ερωτευτεις καποια λογω προσωπικοτητας ενώ αν την εβλεπες καπου εξω να μην της εδινες σημασια.
-WISE- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ναι σιγουρα.αλλα απο,τι βλεπω κανεις δεν γραφει προτιμω χαρακτηρα και ας ειναι μπαζο.ολοι λενε προτιμω χαρακτηρα/μυαλο ας μην ειναι παρα πολυ ομορφη,και ας μην ειναι θεα κ.λ.π.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Ε, δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να ονειρευεται τον εαυτο του διπλα σε ενα μπαζο...
jason_rethymno Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Τις ηλίθιες τις βαριέμαι φοβερά γρήγορα, όπως κι αν είναι εξωτερικά. Άσε που με εκνευρίζουν το ίδιο γρήγορα. Μυαλό. Συμφωνώ μαζί σου.Μπορεί μια κοπέλα να είναι όμορφη αλλα αμα φερεται σα χαζή αηδιάζω.
Tenshi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Με σειρά προτίμησης: Χαρακτήρας>Μυαλό>Ομορφιά ps(Να μήν είναι και κανα τέρας έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.