Προς το περιεχόμενο

μυαλο,ομορφια ή χαρακτηρας??

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ψαχνετε απο το ταιρι σας?και γτ?σιγουρα ο συνδυασμος και των τριων ειναι το ιδανικο αλλα επειδη ειναι λιγο σπανιο αναγκαζομαστε να διαλεξουμε ενα απο τα τρια.

εγω προσωπικα σαυτη την ηλικια μαλλον θα διαλεγα ομορφια.:shock:

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καταρχην κοιτας την εξωτερικη εμφανιση δεν πας να την πεσεις σε καποια που δεν σου αρεσει. Μετα αφου γινει η γνωριμια κοιτας και τα άλλα εγω πρωτα τον χαρακτηρα και μετα το μυαλο.

Αν υπαρχει ηδη η γνωριμια ειναι πιθανο να γοητευτεις και απο αλλα πραγματα περα απο την ομορφια.

Ομορφια > Χαρακτηρας > Μυαλο σε μια αγνωστη.

Ολα μαζι σε μια γνωστη.

Δημοσ.

εννοω αφου την/τον ξερεις.οχι σε καποια/ιον που πας να κανεις πεσιμο.γτ ετσι λογικο ειναι να κοιτας πρωτα μονο την εξωτερικη εμφανιση.

Δημοσ.

Τις ηλίθιες τις βαριέμαι φοβερά γρήγορα, όπως κι αν είναι εξωτερικά. Άσε που με εκνευρίζουν το ίδιο γρήγορα.

Μυαλό.

Δημοσ.

ομορφια.Αν μια γυναικα δεν ασχολειται η ιδια με τον εαυτο της γιατι να ασχοληθω εγω μαζι της?

κατα τα αλλα...κολλαω παρα πολυ με την θηλυκοτητα...και πολλες φορες μπορει να ψιλοαγνοησω την εμφανιση για μια γυναικα που ειναι 150%θηλυκο....

Για οσους απαντησουν "χαρακτηρα""ναναι καλη κοπελα" "μυαλο" εχω μια ξαδερφη 1,45 96 κιλα κατοχο διδακτορικου διπλωματος στην πυρηνικη φυσικη και προεδρο φιλοπτωχου ιδρυματος,προσφορες με πμ.

Δημοσ.

Αν και η εμφάνιση για μένα παίζει μεγάλο ρόλο στο να πλησιάσω μια κοπέλα, έχει τύχει πολλές φορές να γνωρίσω μια μέτριας εμφανίσεως κοπέλα η οποία ομόρφυνε μόνο και μόνο με τον υπέροχο χαρακτήρα της. Με λίγα λόγια, μια κοπέλα μπορεί να μεταμορφωθεί ανάλογα με τον εσωτερικό της κόσμο. Αχ ρε Τάνια....

Δημοσ.
ομορφια.Αν μια γυναικα δεν ασχολειται η ιδια με τον εαυτο της γιατι να ασχοληθω εγω μαζι της?

κατα τα αλλα...κολλαω παρα πολυ με την θηλυκοτητα...και πολλες φορες μπορει να ψιλοαγνοησω την εμφανιση για μια γυναικα που ειναι 150%θηλυκο....

Για οσους απαντησουν "χαρακτηρα""ναναι καλη κοπελα" "μυαλο" εχω μια ξαδερφη 1,45 96 κιλα κατοχο διδακτορικου διπλωματος στην πυρηνικη φυσικη και προεδρο φιλοπτωχου ιδρυματος,προσφορες με πμ.

εχω απολυτως την ιδια αποψη με σενα!!:-)

αυτο συνηθως το λενε κοπελες(και καλα οτι κοιτανε χαρακτηρα και μυαλο). δεν το πιστευω ομως.νο οφενς παντα!:o

Δημοσ.

Κοιτα οταν η αλλη ειναι γνωστη και θεα να μην ειναι μπορεις να την ερωτευτεις. Δεν ειπαμε να ειναι τερας αλλά μπορεις ευκολα να ερωτευτεις καποια λογω προσωπικοτητας ενώ αν την εβλεπες καπου εξω να μην της εδινες σημασια.

Δημοσ.

ναι σιγουρα.αλλα απο,τι βλεπω κανεις δεν γραφει προτιμω χαρακτηρα και ας ειναι μπαζο.ολοι λενε προτιμω χαρακτηρα/μυαλο ας μην ειναι παρα πολυ ομορφη,και ας μην ειναι θεα κ.λ.π. :P

Δημοσ.
Τις ηλίθιες τις βαριέμαι φοβερά γρήγορα, όπως κι αν είναι εξωτερικά. Άσε που με εκνευρίζουν το ίδιο γρήγορα.

Μυαλό.

Συμφωνώ μαζί σου.Μπορεί μια κοπέλα να είναι όμορφη αλλα αμα φερεται σα χαζή αηδιάζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...