therock Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Περα απο το γεγονος πως το iphone πραγματοποιει κλησεις,εχουν αλλες διαφορες μεταξυ τους? Επειδη το θελω σαν media player και σκεφτομαι μπας και χτυπαγα το touch 32. Αξιζει ή να περιμενω να ερθω το iphone 3g?
NiCk_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Περα απο το γεγονος πως το iphone πραγματοποιει κλησεις,εχουν αλλες διαφορες μεταξυ τους? Επειδη το θελω σαν media player και σκεφτομαι μπας και χτυπαγα το touch 32. Αξιζει ή να περιμενω να ερθω το iphone 3g? Ουσιαστικά είναι το τι χρειάζεσαι εσύ περισσότερο .. Αν τα 8gb η τα 16gb σου φαίνοντε πολύ λίγα, και δεν σε ενδιαφέρει να έχεις ένα "all-in-one" μηχάνημα ( τηλέφωνο, ipod, wi-fi ), τότε το Touch ίσως να αποτελεί και καλύτερη επιλογή με τα 32gb του ... Πέρα από το ότι το iPhone είναι τηλέφωνο, έχει επίσης Camera και Speakers .. Επίσης τα headphones του έχουν ένα πολύ βολικό κουμπάκι, για να αλλάζεις/σταματάς τα τραγούδια .. Αν δεν κάνω λάθος αυτές είναι οι διαφορές .. Αυτό που θα σου πρότεινα, είναι να περιμένεις λίγο ( ανεξαρτήτως της επιλογής σου ), γιατί μέσα στον Σεπτέμβρη η Apple αναμένετε να ανενεώσει το line-up των iPods της, και επίσης φημολογείτε μείωση τιμής του iPod Touch
georgeadams Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Επίσης, το iPhone έχει στο πλάι και δύο κουμπιά για Volume Control. Αυτά, μαζί με το κουμπάκι πάνω στα ακουστικά, είναι πολύ βολικά όταν ακούς μουσική έχοντας το iPhone στην τσέπη με την οθόνη του κλειδωμένη...
therock Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Πέρα από το ότι το iPhone είναι τηλέφωνο, έχει επίσης Camera και Speakers .. Επίσης τα headphones του έχουν ένα πολύ βολικό κουμπάκι, για να αλλάζεις/σταματάς τα τραγούδια .. Αν δεν κάνω λάθος αυτές είναι οι διαφορές .. Αυτό που θα σου πρότεινα, είναι να περιμένεις λίγο ( ανεξαρτήτως της επιλογής σου ), γιατί μέσα στον Σεπτέμβρη η Apple αναμένετε να ανενεώσει το line-up των iPods της, και επίσης φημολογείτε μείωση τιμής του iPod Touch Camera δεν με ενδιαφερει,ουτε και τα speakers.(Αν και νομιζα πως και το touch θα ειχε). Η λειτουργια των headphones ακουγεται καλη,αλλα θα χρησιμοποιω δικα μου ακουστικα.3.5 mm jack δεν εχει αλλωστε η κανω λαθος? Για τιμη μαλλον απο ebay θα το χτυπησω στα 290 περιπου συμπεριλαμβανομενων μεταφ. η οποια δεν νομιζω να πεσει το σεπτεμβριο οσον αφορα τον χωρο του ebay. Επίσης, το iPhone έχει στο πλάι και δύο κουμπιά για Volume Control. Αυτά, μαζί με το κουμπάκι πάνω στα ακουστικά, είναι πολύ βολικά όταν ακούς μουσική έχοντας το iPhone στην τσέπη με την οθόνη του κλειδωμένη... Δεν νομιζω πως ουτε τα δυο κουμπακια ειναι η διαφορα τερας. Το touch εχει wi-fi? Γενικα για αναπαραγωγη μουσικης υπαρχουν καλυτερες λυσεις?Θελω να αναλογιστω και τυχον εαλλακτικα.Εσεις που το εχετε λειτουργησει θεωρειτε πως σαν ηχος ειναι κορυφαιος η υπαρχει και ανταγωνισμος που θα αξιζε να κοιταξω?
georgeadams Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Το touch εχει wi-fi? Ναι, έχει. http://www.apple.com/ipodtouch/
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Εγώ που δεν μπορώ τα τηλέφωνα με μέγεθος iphone (αν και θα ξανακάνω μια προσπάθεια με το 3g) βρήκα την χαρά μου με το touch. 8gb είναι αρκετά για μερικές φωτό, μουσική και βίντεο και το έχω και για δουλειά καμιά φορά αλλά και για χαβαλέ.
dali13gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Επίσης έχω την εντύπωση ότι το Touch δεν έχει 3.5" jack. Το iPhone 3G έχει, το Touch όχι.
therock Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Στα tech specs τοθ λινκ παντως λεει πως εχει.
NiCk_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Η λειτουργια των headphones ακουγεται καλη,αλλα θα χρησιμοποιω δικα μου ακουστικα.3.5 mm jack δεν εχει αλλωστε η κανω λαθος? Είναι 3.5mm, αλλά όπως και του αρχικού iPhone, είναι "non-recessed" .. Με το iPhone 3G αυτό άλλαξε, και πιθανότατα να αλλάξει και με το iPod Touch τον Σεπτεμβρη .. Για τιμη μαλλον απο ebay θα το χτυπησω στα 290 περιπου συμπεριλαμβανομενων μεταφ. η οποια δεν νομιζω να πεσει το σεπτεμβριο οσον αφορα τον χωρο του ebay. Προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι καλύτερα να περιμένεις .. Ποτέ δεν ξέρεις ποιές θα είναι οι αλλαγές σε ένα νέο προϊόν από την Apple, και αφού είμαστε τόσο κοντά στον Σεπτεμβρή θα είναι κρίμα να αγοράσεις κάτι που θα αντικατασταθεί μέσα σε 1-2 βδομάδες ... Αν υπάρξει και μείωση τιμής επίσης, ενδεχομένως να αλλάξουν και οι τιμές στο ebay http://buyersguide.macrumors.com/#iPod_touch Product : iPod touch Recommendation : Don't Buy - Updates soon Last Release : February 05, 2008 Days Since Update : 198 (Avg = 153) Γενικα για αναπαραγωγη μουσικης υπαρχουν καλυτερες λυσεις?Θελω να αναλογιστω και τυχον εαλλακτικα.Εσεις που το εχετε λειτουργησει θεωρειτε πως σαν ηχος ειναι κορυφαιος η υπαρχει και ανταγωνισμος που θα αξιζε να κοιταξω? Ο ήχος από τα iPods νομίζω ότι είναι από τους καλύτερους στην αγορά .. Τα headphoneς είναι αυτά που τον "μειώνουν" κάπώς, αλλά μιας και θα χρησιμοποιήσεις δικά σου, τότε νομίζω ότι θα μείνεις αρκετά ικανοποιημένος ..
therock Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Είναι 3.5mm, αλλά όπως και του αρχικού iPhone, είναι "non-recessed" .. Με το iPhone 3G αυτό άλλαξε, και πιθανότατα να αλλάξει και με το iPod Touch τον Σεπτεμβρη .. Σορρυ,αλλα Τι σημαινει non-recessed? Προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι καλύτερα να περιμένεις .. Ποτέ δεν ξέρεις ποιές θα είναι οι αλλαγές σε ένα νέο προϊόν από την Apple, και αφού είμαστε τόσο κοντά στον Σεπτεμβρή θα είναι κρίμα να αγοράσεις κάτι που θα αντικατασταθεί μέσα σε 1-2 βδομάδες ... Αν υπάρξει και μείωση τιμής επίσης, ενδεχομένως να αλλάξουν και οι τιμές στο ebay http://buyersguide.macrumors.com/#iPod_touch Product : iPod touch Recommendation : Don't Buy - Updates soon Last Release : February 05, 2008 Days Since Update : 198 (Avg = 153) Ναι οκ τελικα θα περιμενω,αλλα ποσο να πεσουν?Ελπιζω δραματικα για να δουμε επιτελους και καμμια τιμη προκληση. Ο ήχος από τα iPods νομίζω ότι είναι από τους καλύτερους στην αγορά .. Τα headphoneς είναι αυτά που τον "μειώνουν" κάπώς, αλλά μιας και θα χρησιμοποιήσεις δικά σου, τότε νομίζω ότι θα μείνεις αρκετά ικανοποιημένος .. Μεχρι στιγμης χρησιμοποιω κινητο samsung (e840-e950) για αναπαραγωγη σε ακουστικα μεσω bluetooth αλλα θελω να το παω στο επομενο επιπεδο (take it to the next level ;P) Παρεπιπτωντος τα ακουστικα μου ειναι shure se530,τα πιο ακριβα IEM (599USD retail) και ειναι αμαρτια να μην τα συνδιασω με καποιο συσκευη με αξιοπιστο dsp!
NiCk_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Σορρυ,αλλα Τι σημαινει non-recessed? Ουσιαστικά "recessed" σημαίνει τοποθετημένο .. Αλλά στην περίπτωση μας, αυτό που σημαίνει είναι ότι η υποδοχή του αρχικού iPhone και του τωρινόυ iPod Touch ήταν πιο βαθιά με αποτέλεσμα να μην ταιριάζει με τα περισσότερα headphones που κυκλοφορούν στην αγορά .. Αυτό άλλαξε με το iPhone 3G ... iPhone iPhone 3G Ναι οκ τελικα θα περιμενω,αλλα ποσο να πεσουν?Ελπιζω δραματικα για να δουμε επιτελους και καμμια τιμη προκληση. Munster is confident the iPod touch may be redesigned and priced at $199 “at par with the iPhone.” New iPod touch model is widely expected to be 64 GB in size. http://www.palluxo.com/2008/08/07/mac-rumors-199-new-ipod-touch-macbook-line-refresh/ Παρεπιπτωντος τα ακουστικα μου ειναι shure se530,τα πιο ακριβα IEM (599USD retail) και ειναι αμαρτια να μην τα συνδιασω με καποιο συσκευη με αξιοπιστο dsp! Ακόμα ένας λόγος να περιμένεις λοιπόν, εκτός και αν θέλεις να ψάχνεις adaptor
therock Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 199$ + 64GB ?Now we're talking! Αυτο με την υποδοχη πως τους την βαρεσε και το καναν ετσι?Διαβασα αρκετα παραπονα σε καποια foroyms. Τεσπα,αναμφισβητητα θα περιμενω. Θενξ για της πληροφριες!
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Έχω ακούσει και καλύτερο ήχο πάντως σε mp3. Όχι ότι είναι άσχημος και όχι ότι είναι το ζητούμενο για μένα... απλά for the record.
therock Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Ναι ενταξει στανταρ θα υπαρχουν και καλυτεροι ηχοι, αλλα που δεν μας λες για να ξερουμε κιολας...
therock Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 bumparo λιγο το threadaki γιατι ειδα πως μπηκαν μεσα σεπτεμβριου,και θελω να ρωτησω σχετικα με την προβλεπομενη μεταρυθμιση τιμων αν εχουμε νεοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.