KIRIAKOS83 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ WINDOWS VISTA ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΔΕΘΩ ΣΕ WI-FI. ΑΦΟΥ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΑ...ΔΗΛ. (ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ....
pirobatis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 το τοπικα σημαινει οτι εχεις συνδεθει με το router απο το wifi αλλα δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ.απο κει και περα δοκιμασε και σε αλλο δικτυο να δεις αν φταιει καποια ρυθμιση στο pc σου η το δικτυο σου...
KIRIAKOS83 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 3 ΔΥΚΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΥΔΕΣΗ ΤΟΠΙΚΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ''ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ INTERNET'' ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ Η ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΔΥΚΤΙΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.
sarakinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Βασικά...τα δίκτυα που θέλεις να συνδεθείς είναι δικά σου ή του γείτονα?Το ρωτάω αυτό γιατί αν δεν είναι δικά σου , μπορεί να έχουν ασφάλειες που να μην σου επιτρεπουν την σύνδεση στο internet... Τώρα..αν τα δίκτυα είναι δικά σου,και δεν μπορείς να μπείς,δοκίμασε να δώσεις χειροκίνητα τα TCP/IP...Αυτό γίνεται από τον Πίνακα Ελένχου..Δώσε την ip του υπολογιστή σου, την mask , και την gateway του router...Ακόμη δώσε τις ip των DNS Servers του provider σου στα δύο τελευταία πλαίσια..
dkoum Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 μεσα απο το device manager των windows vista πηγαινε στην ασυρματη καρτα δικτυου κανε την disable για κανενα 5λεπτο και μετα ενεργοποιησε την και ξαναδοκιμασε @sarakinos αν τα δωσει χειροκινητα και μετα παει να μπει σε αλλα ασυρματα δικτυα πχ σε μια καφετερια δεν θα μπορει καλητερα ειναι να τα αφησει αυτοματα
KIRIAKOS83 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΝΔΕΟΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΥΚΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ. LAPTOP ΕΧΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΟ. ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
danaos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Αλλάζουν συνεχώς τα κλειδιά ... Το ίδιο κάνω κι εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.