Προς το περιεχόμενο

Heroes Season III

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γτπ και αυτο το επεισοδιο. Ανακατεμα τελειως, ιδιες δυναμεις συνεχεια επαναλαμβανονται, ατομα μπερδευονται, καλοι, κακοι ολοι ενα παρεακι, το εχουνε γαμησει

Δημοσ.

Το σπαστικό είναι ότι

έκαναν και τον Noah ηλίθιο. "Θα δουλέψω με τον Sylar μέχρι να βρω την αδυναμία του και θα τον σκοτώσω" είπε ο άνθρωπος με το πιστόλι στην τσέπη και τον μεταλλαγμένο δίπλα του που ακυρώνει τις δυνάμεις των άλλων μεταλλαγμένων.

Σε δεύτερη φάση η αδυναμία του Sylar είναι και η αδυναμία της Claire άρα ειδικά ο Noah θα έπρεπε να το σκεφτεί καλύτερα... (Εκτός αν σε κάποιο σημείο έδειξαν ότι ο Αϊτινός δεν "λειτουργεί" εναντίον Sylar / Claire και δεν το θυμάμαι).

Δημοσ.

Ωχ Παναγια μου, βαλανε και τους κλωνους στο παιχνιδι!!!ΕΛΕΟΣ!!!

Ειναι τραγικο ποσο Prison Break εχει κατανησει. Μιλαμε τα 'μπερδεματα' γινονται ετσι για πλακα, ξαφνικα απο μια μαλακια γινεται χαμος. Και μετα η λυση?Αλλη μαλακια

(καλα στην τραπεζα πολυ γελιο, δυσκολοα, τσουπ ο Πετρελης ξυπναει, τσουπ σκαει ο αλλος και τον αρπαζει, τσουπ περνει τα πανω του ο κακος, τσουπ σκαει ο Σαιλερ, τσουπ δεν εχει αρκετα χερια, τσουπ μπαινει ο ΗRG, τσουπ ο Σαιλερ κακος, ε δεν υπαρχει)

Τωρα εχουμε και μαγικα γουοκμαν, ουτε καν ipod

Εχω ξενερωσει απιστευτα, δηλαδη δεν εχεις καμια αγωνια, εισαι σιγουρος οτι εκει που ολα κυλανε ηραμε θα γινει το υπερκουφο και θα χαλασει το συμπαν το οποιο θα ξαναφτιαξει επσιης υπερκουφα. Τους Αρχαιους Ελληνες μου μεσα και τον απο μηχανης θεο που σκεφτηκαν

Μην πω για loose ends και παρεξηγησεις και σχεδια που ενα επισοδειο ή μια σεζον πριν ηταν τουμπανειρο και τωρα λυνονται στο 5ολεπτο

ΕΥΤΥΧΩΣ εσκασε ο Haitian, ο πιο γαματος μαζι με τον HRG, και εχουμε και παλι την λυση στο Πετρελ/Σαιλερ προβλημα με τις υπερ-υπερ-δυναμεις

Και Χρηστο Φερεντινο PLEASE παρε μαζι στην επομενη διαφημιση του multirama στο Τοκυο τα 2 βλαμενα αδελφατα

Δημοσ.

Ευτυχως (για μενα :P) δεν εχω ξενερωσει τοσο πολυ. Χαιρομαι ακομα που βλεπω Heroes, και ευτυχως δεν εφτασα στο σημειο να το συγκρινω με το τρις-αθλιο Prison Break.

Εχεις δικιο για τον Haitian, ευτυχως he's back:-D:-D

Το walkman με ξενερωσε αρκετα. Απο που και ως που εγινε ζωγραφος και ο Parkman?? Wtf? Ελεος...

υ.γ.

Με πεθανες με τον Φερεντινο... :lol: [αν και ο Hiro ειναι μορφη! :P]

Δημοσ.

ο Hiro ηταν χαριτωμενος lets see.... για 10 λεπτα μαξιμουμ

Μετα εγινε ενοχλητικος. Θελω να δω τον Σαιλερ να του βαζει τα γυαλια στον @#$, τον Dexter να τον κοβει με πριονι αφου ο Καρτμαν τον εχει πεισει να τον παρει στο στομα λιγο. ΤΟΣΟ πολυ μου την σπαει

Δημοσ.
ο Hiro ηταν χαριτωμενος lets see.... για 10 λεπτα μαξιμουμ

Μετα εγινε ενοχλητικος. Θελω να δω τον Σαιλερ να του βαζει τα γυαλια στον @#$, τον Dexter να τον κοβει με πριονι αφου ο Καρτμαν τον εχει πεισει να τον παρει στο στομα λιγο. ΤΟΣΟ πολυ μου την σπαει

Παλκίτσα μοντ…

Δηλαδή σε ξενερώνουν τα ως τώρα πιθανά μέλλοντα..

Και προτιμάς αυτό που προτείνεις.

Χμμμ… καβατζάρατε μισό επεισόδιο για τον κύριο παρακαλώ ΛΟΛ

-----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 12 : 45 : 15-----

Μια χαρά επεισόδιο ήταν μες τη δράση!

Κωμική στιγμή… και αντιπροσωπευτική για τη νέα σεζόν η ατάκα που πέταξε ο Σαιλερ πριν την τράπεζα

ʽναι αλλά δεν θες να δεις πως θα εξελιχθεί?ʼ (δεν θυμάμαι ακριβός το αγγλικό…)

Ο Χιρο είναι στο level 5 δηλαδή? Αφήσαμε το Sailer (νταξ του δώσαμε τις πυτζάμες στο χέρι μετά) και πιάσαμε το Χιρο?

Δημοσ.

Και βεβαια ειναι πανευκολο απλα να πεις "ειμαι απο το fbi" και η αστυνομια θα σε αφησει να περασεις και να κανεις οτι θες,σε μια πολυ κρισιμη κατασταση με ομηρους σε τραπεζα.Ναι....

Δημοσ.

τωρα τα ειδα καπακι τα 2 τελευταια....μηπως παραγινεται της κακιας π...νας????χανει η μανα το παιδι κ το παιδι τη μανα..παει κ αυτο σιγα σιγα μου φαινεται,μετα το πρισον...

Δημοσ.

Βρω καλά μου παιδία… από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ό Χιρο και από την πρώτη(!) σεζόν … ήταν σίγουρο ότι αυτό θα συμβεί IMHO.

Ότι θα μπλεχτούμε σε ένα κουβάρι διαφορετικών χρόνων, και εξελίξεων…

Και ότι ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για το καλό/κακό…

Εφόσον δεχθείτε τα δύο παραπάνω. Όλα καλά.

Δεν ξέρω τι περιμένετε από τη σειρά αυτή… είπαμε σειρά φαντασίας είναι… και από τις λίγες αξιοπρεπείς που μας έχουν μείνει.

Δημοσ.
Εφόσον δεχθείτε τα δύο παραπάνω. Όλα καλά.

Δεν ξέρω τι περιμένετε από τη σειρά αυτή… είπαμε σειρά φαντασίας είναι… και από τις λίγες αξιοπρεπείς που μας έχουν μείνει.

http://darkustv.blogspot.com/2008/10/thats-it-for-me-heroes.html

Συνοψίζει και τη δική μου άποψη.

Δημοσ.

το μονο σιγουρο ειναι πως δεν μπορουμε να κανοθμε εικασιες...Αυτο μπορει να μην αρεσει σε πολλους,γτ θελουν η σειρα να τους βαλει σε περισυλογη...σε αλλα ατομα ομως οπως εμενα μου αρεσει παρα πολυ γιατι απλα αυτο περιμενα και δεν εχω κανενα παραπονο...!!η σειρα ειναι πολυ καλη,διασκεδαστικη...και οι τυποι εχουν τοση πολη φαντασια που μπερδευτηκαν και μεταξυ τους:P:p

και btw αυτος ο χιρο και ο αντο.... αν υπηρχε περιπτωση ποτε να ψηφιζαμε ποιος απο τους πρωταγωνιστες θα θελαμε να σταματησει να υφισταται θα ηταν ντερμπι μεταξυ τους...

Επισης δεν μπορω να χωνεψω οτι ο sylar κατα βαθος ειναι καλος απλα πρεπει να ικανοποιησει την πεινα του...λιγο κλεμμενο μου φαινεται αυτο απο ενα αριστουργημα(βλ ντεξτερ):devil::X:p:-D και οτι αυτη η πετρελι πια εχει κανει τοσα παιδια και τα εχει σπειρει απο εδω και απο εκει παιρνοντας τετοιο ρισκο...(και η ιδιοτητα της ειναι ηλιθια)

Ο καινουριος ο μαυρουκος τα σπαει ασχημα:P τελικα εινα παρα πολλοι αυτοι που μπορουν να δουν το μελλον ειτε ζωγραφιζοντας το ειτε να το ονειρευονται ειτε να πηγαινουν και να το βλεπουν...και 2 μπορουν να το αλλαζουν ο πιτερ και ο χιρο...αλλα θα αλλαξει πολλες φορες ακομα:mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.
το μονο σιγουρο ειναι πως δεν μπορουμε να κανοθμε εικασιες...Αυτο μπορει να μην αρεσει σε πολλους,γτ θελουν η σειρα να τους βαλει σε περισυλογη...

Ναι. Πλέον δεν έχει νόημα να ψάξουμε εναλλακτικά σύμπαντα και timelines που ξεκινούν που τελειώνουν και τι συνέβη στο καθένα απο αυτά, γιατι το έχουν κάνει μπ****ελο αυτό. Πλάκα είχε που έβαλαν τον βλάκα

τον Future Peter να ψάχνει τα timelines με τα νήματα, όπως έκανε στην πρώτη season ο ζωγράφος. Λες και δεν το έχει χάσει το μπαλάκι (που ξεκάθαρα το έχασε) και ακολουθεί ακόμα νήματα και λογικές.

Αλλά εικασιες μπορούμε να κάνουμε. Εγω πχ θεωρώ ότι η season είναι σκόπιμα τόσο σκατά, γιατί περιγράφει

ένα σύμπαν στο οποίο τα έχει κάνει όλα σκατά ο Futuer Petreli -γιατί έκανε κατάχρηση του time jumping- και αυτό έχει αρχίσει να καταρρέει. Και υπό αυτή την έννοια βλέπουμε μια εκδοχή της σειράς αλά Donnie Darko (ξέρω είμαι βλάσφημος που τα βάζω στην ίδια πρόταση).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...