Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ok, και εγώ εν πρώτοις μέτρια θα την έλεγα την αρχή της νέας season. Αλλά, έχω την εντύπωση ότι όλο αυτό το μπάχαλο, και το λίγο από "Φωσκολο-Λάμψη" και το λίγο από γραμμένο από μαϊμούδες σκηνικό, το έχουν κάνει επίτηδες έτσι. Μπορεί να βγω λάθος, αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά απροκάλυπτη η αλλαγή του ύφους στη σειρά και το out of character acting σχεδόν για όλους τους χαρακτήρες, για να είναι απλά η νέα "πολιτική" που θα ακολουθήσουν στη σειρά.
vlachaquito Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ασχετο, τι δυναμη ειναι παλι αυτη της νικκι?? Ελεος πλεον ολοι εχουν διπλες και τριπλες δυναμεις και εγω δεν εχω καμια!!! Ελεοοοςςςς
mindtrapper Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ...και το out of character acting σχεδόν για όλους τους χαρακτήρες... Μια χαρά in character μου φαίνεται εμένα. Ο Σούρας πάντα μ@λ@κιες το παιδί, ο Σαλιάρης στα ίδια παουερ κολεκτορ χωρίς να κάνει τίποτα στην τελική, ο μπάτσος παγιδευμένος κάπου, η Νικι χωρίς λόγο ύπαρξης πέρα του ότι είναι ξανθό μωρό, η Κλαίρη κυνηγημένη, ο Χιρο σαν βλαμμένο 8χρονο, ο Πετράκης emo αδερφή Keanu Reeves knock off κτλ. Όλα είναι όπως ήταν
The_Judas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Γελοια ευκολος τροπος ανακαλυψης του πως να δινει ο Σουρες δυναμεις,ετσι επειδη μπορει.Γελοια αποφαση να το δοκιμασει στον εαυτο του.Τελειως κλισε το οτι ο καλος επιστημονας πεφτει στη παγιδα του ιδιου του εργου του και eventually γινεται κι αυτος villain.Ασε που ΤΙΠΟΤΑ στον χαρακτηρα και τις πραξεις του απο τις προηγουμενες σαιζον δεν προετοιμαζε για κατι τετοιο.Ελλιπης αναπτυξη χαρακτηρα,ελλειψη κινητρων και δικαιολογιων. Πράγματι, ο Σουρες υποτίθεται οτι ήταν απο τους πιο ηθικούς χαρακτήρες και ξαφνικά έγινε ο κακός και ο μαμιάς. Πολύ γέλιο στο σημείο που έγινε κακός... έβγαλε τα ρούχα και έβαλε και λάδι στο κορμί του. Με ένα βλέμμα και μόνο έριξε στο κρεβάτι την Μαγια Επίσης θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Εχει γίνει κουραστικό το σκηνικό με τις νεκραναστάσεις. Ελεος πια... Το θετικό είναι οτι οι σεναριογράφοι τουλάχιστον εξηγούν με κάποιο τρόπο τα γεγονότα και δεν αφήνουν κενά. Βοηθάει και το γεγονός βέβαια, οτι αναφερόμαστε σε σειρά φαντασίας/υπερηρώων. Οπότε όλα είναι πιθανά. Ο πιο ξεκάρφωτος χαρακτήρας της σειράς νομίζω πως είναι η Νικι (που τώρα έγινε Στραους). Δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης, αλλά προσπαθούν να την στριμώξουν μέσα γιατί έχει απ'οτι φαίνεται αρκετούς οπαδούς.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Με το χερι στην καρδια, ποδαρα Νικι ή τα κωλοτζαπονια οι βρωμοαδελφες?Αντε τραβηχτε καμια φωτογραφια τον Παρθενωνα ρε βλαμμενα μας πρηξατε, γκευ, ντιντηδες. Γκρινιαζει το βλαμμενο με τα γυαλια γιατι ο γκομενος του στο μελλον το χωριζει. Αμα θελουν homo τονο στην σειρα να βαλουν την Νικι με την Μαγια να χτυπησει 30Μ viewers
tmjuju Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει πλάκα που σας βλέπω όλους απογοητευμένους… ενώ εμένα μου άρεσε… Έχει το κοινό της η σειρά. Τώρα για ποιους λόγους φούσκωσε το κοινό και έγινε νο1 σειρά…. Δεν ξέρω… εξ αρχής μου φαινόταν παράξενο που άρεσε σε τόσους πολλούς… Καιρός να ικανοποιήσουν ένα ιδιαίτερο μικρό κοινό
mindtrapper Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Αμα θελουν homo τονο στην σειρα να βαλουν την Νικι με την Μαγια να χτυπησει 30Μ viewers Oh boy. Αυτό και 13+Cameron και μένουν μόνο 2 σειρές στην αμερικάνικη τηλεόραση. Άντε και το L Word
KaizerSoze Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Καιρός να ικανοποιήσουν ένα ιδιαίτερο μικρό κοινό Δεν παιζει, το κοστος επισοδειων, τα εφε, το μεγαλο καστ και το μεγαλο promo απο διαφημισεις κανουν αδυνατον να επιζησει η σειρα αν πεσει στα 5-6Μ θεατες. Δεν θα βγαινουν τα κουκια
The_Judas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Με το χερι στην καρδια, ποδαρα Νικι ή τα κωλοτζαπονια οι βρωμοαδελφες?Αντε τραβηχτε καμια φωτογραφια τον Παρθενωνα ρε βλαμμενα μας πρηξατε, γκευ, ντιντηδες. Γκρινιαζει το βλαμμενο με τα γυαλια γιατι ο γκομενος του στο μελλον το χωριζει. Αμα θελουν homo τονο στην σειρα να βαλουν την Νικι με την Μαγια να χτυπησει 30Μ viewers Τον χωρίζει στα 2 θες να πεις Η Νικι δεν μου άρεσε απο την αρχή, τελείως ξενέρωτη γκόμενα. Μάγια με τα χίλια.
stafftw Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Η κλαιρ για εμενα ειναι πολυ καλυτερη απο την νικκι...και η μαγια ειναι τελεια Τελος παντων..εγω πιστευω πως η σειρα εχει πολυ μελλον ακομα και πως θα βελτιωθει παρα πολυ!και επειδη ακριβως ειναι σειρα φαντασιας μπορουμε να δεχτουμε παρα πολλα "ανεξηγητα"...μακαρι να δουμε πολλα επεισοδεια ακομα
Redpill Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Με το χερι στην καρδια, ποδαρα Νικι ή τα κωλοτζαπονια οι βρωμοαδελφες?Αντε τραβηχτε καμια φωτογραφια τον Παρθενωνα ρε βλαμμενα μας πρηξατε, γκευ, ντιντηδες. Γκρινιαζει το βλαμμενο με τα γυαλια γιατι ο γκομενος του στο μελλον το χωριζει. Αμα θελουν homo τονο στην σειρα να βαλουν την Νικι με την Μαγια να χτυπησει 30Μ viewers Πραγματικά είχα πάαααααρα πολύ καιρό να γελάσω τόσο... Να'σαι καλά βρε KaizerSoze. Όσο για τη Νίκη, ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Εμφανίζεται στην οθόνη και ο χρόνος παγώνει...(ουπς, side effect απο τη παρακολούθηση της σειράς). Στο ζουμί της υπόθεσης, με κουράζει το θέμα time travel, δε τη παλεύω με το "ποιος έκανε τι, και τι θα έκανε αν και εφόσον, αλλά μήπως θα γινόταν έτσι κι αλλιώς αφού..." Any way, Όσο εμφανίζεται η Νίκη με εσώρουχα τη σειρά θα τη βλέπω
KaizerSoze Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδη αμα εμφανιστει χωρις τα εσωρουχα δεν θα το δεις?
mindtrapper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ποια Nikki ρε καρντάσια, εδώ είναι όλα τα λεφτά.
dreaming123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 mindtrapper έχεις δίκιο!!Maya Μaya!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.