vasilis_c Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 το ειχε πει και πριν κατι μερες το τν.κομ μονο που αυτη η σεζον θα εχει 18-20 επεισοδια
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δεν τα λετε, δεν τα γραφετε ειναι η κατασταση 2η σερι φορα μετα την 1η σεζον που μενουμε με το πουλι στο χερι για την τελικη μαχη. το σκηνικο ηταν σαν ενα Σαουθπαρκ επισοδειο που ο Καιλ ηταν στρατηγος σε μαχη Παραδεισος-Κολαση μεσω ενος psp Και δεν ειδαμε ποτε την μαχη Τελος αντε γεια με τον 5ο τομο
hayatevo9 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 καλα ολη η 2η σεζον του λοστ ηταν μια μπακα απο μονη της!πολυ μετριος ο δευτερος κυκλος μς το ζορι τον ειδα για να παω στον 3ο(ω ναι sheik ειναι αληθεια!). Οσο για το χιρος φυσικια και θα υπαρξει κι αλλη σεζον γιατι εμεις που εχουμε υπερδυναμεις δε μασαμε! τσικ τσικ τσικ...
sheik Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Εχεις την εντυπωση οτι νοιαζεται κανεις για τη γνωμη σου??? Υ.Γ for the record, συμφωνω, η 2η σαιζον του Λοστ ηταν η χειροτερη, αλλα υπαρχει και thread για το Λοστ.Εδω μιλαμε για τα χαλια του heroes...
vasilis_c Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 βασικα δεν μιλαμε για τα χαλια του χιροουζ αλλα για την 3η σεζον του ασχετα που ολοι την θαβεται και εγω επισης
hayatevo9 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 αμα σας χτυπησω με το φτυαρι στο κεφαλι θα σας πω εγω.. Και πρωτο πρωτο εσενα sheik... :-% παιρνουμε ολοι ενα πληκτρολογιο κι οποιον παρει ο χαρος... Αντε γιατι αααα.......... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:13 ---------- καλα μη μιλησω για τη σκηνοθεσια που θα κανει δεκαετιες να δει αλλη σειρα τετοια σκηνοθεσια. αντε τα πηρα τωρα και θα αρχισω τις φτυαριες!οσοι απιστοι προσελθετε...
linaaaaaaaaa Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Εγω παντως ειπα οτι κανει κοιλια στο σεναριο, η σκηνοθεσια ηταν και ειναι πολυ καλη, οι σεναριογραφοι ομως κατι παιρνουν - δεν εξηγειται...
Greg7vas Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Λοιπον αξιζει να ασχοληθω με τη τριτη σεζον η να τα παρατησω? Εχω δει τις 2 πρωτες σεζον κανονικα αλλα το αφησα για να το δω μαζεμενο(μαζι με το californication)
pappous_soulis Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ούτε καν. Παράτα το εκεί που το'χεις φτάσει, πες πως τελείωσαν όλα και ησυχάσαν όλοι.
doctorkostis Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Greg7vas μην το κανεις,θα σου καει το βιντεο.Δες το califonrication που ειναι απειρως γαμαουα....
hayatevo9 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 να το δεις ασυζητητι..μην τους ακους..αν σου αρεσε η 2 θα σ αρεσει κι η 3. ευχαριστω
Kasrith Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους (πλην του hayatevo9). Σταμάτα όσο είναι νώρις... Τζάμπα θα χαλαστείς αμα συνεχίσεις. Βέβαια, προσωπικά δεν θα μπορούσα να μην το συνεχίσω, ασχέτος αν γνώριζα ότι ήταν τρελή πατάτα...
hayatevo9 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 που δεν ειναι. η τριτη ειναι πιο προσεγμενη απο τη 2 παντως
Kostas_xolargos Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 μετα το 25ο επεισοδιο το ''an invisible thread'' θα βγει και 4ος κυκλος?ξερει κανεις?μπαινω στο επισημο σαιτ και δεν βγαζω ακρη. ας απαντησει κανεις που ν ξερει σιγουρα,ειμαι μεγαλος φαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.