Προς το περιεχόμενο

Heroes Season III

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν τα λετε, δεν τα γραφετε ειναι η κατασταση

2η σερι φορα μετα την 1η σεζον που μενουμε με το πουλι στο χερι για την τελικη μαχη. το σκηνικο ηταν σαν ενα Σαουθπαρκ επισοδειο που ο Καιλ ηταν στρατηγος σε μαχη Παραδεισος-Κολαση μεσω ενος psp Και δεν ειδαμε ποτε την μαχη

Τελος αντε γεια με τον 5ο τομο

Δημοσ.

καλα ολη η 2η σεζον του λοστ ηταν μια μπακα απο μονη της!πολυ μετριος ο δευτερος κυκλος μς το ζορι τον ειδα για να παω στον 3ο(ω ναι sheik ειναι αληθεια!). Οσο για το χιρος φυσικια και θα υπαρξει κι αλλη σεζον γιατι εμεις που εχουμε υπερδυναμεις δε μασαμε! τσικ τσικ τσικ...

Δημοσ.

Εχεις την εντυπωση οτι νοιαζεται κανεις για τη γνωμη σου???

Υ.Γ for the record, συμφωνω, η 2η σαιζον του Λοστ ηταν η χειροτερη, αλλα υπαρχει και thread για το Λοστ.Εδω μιλαμε για τα χαλια του heroes...

Δημοσ.

βασικα δεν μιλαμε για τα χαλια του χιροουζ αλλα για την 3η σεζον του ασχετα που ολοι την θαβεται και εγω επισης

Δημοσ.

αμα σας χτυπησω με το φτυαρι στο κεφαλι θα σας πω εγω.. Και πρωτο πρωτο εσενα sheik... :-%

παιρνουμε ολοι ενα πληκτρολογιο κι οποιον παρει ο χαρος... Αντε γιατι αααα..........

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:13 ----------

καλα μη μιλησω για τη σκηνοθεσια που θα κανει δεκαετιες να δει αλλη σειρα τετοια σκηνοθεσια. αντε τα πηρα τωρα και θα αρχισω τις φτυαριες!οσοι απιστοι προσελθετε...

Δημοσ.

Εγω παντως ειπα οτι κανει κοιλια στο σεναριο, η σκηνοθεσια ηταν και ειναι πολυ καλη, οι σεναριογραφοι ομως κατι παιρνουν - δεν εξηγειται...

Δημοσ.

Λοιπον αξιζει να ασχοληθω με τη τριτη σεζον η να τα παρατησω?

Εχω δει τις 2 πρωτες σεζον κανονικα αλλα το αφησα για να το δω μαζεμενο(μαζι με το californication)

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους (πλην του hayatevo9). Σταμάτα όσο είναι νώρις... Τζάμπα θα χαλαστείς αμα συνεχίσεις.

Βέβαια, προσωπικά δεν θα μπορούσα να μην το συνεχίσω, ασχέτος αν γνώριζα ότι ήταν τρελή πατάτα...

Δημοσ.

μετα το 25ο επεισοδιο το ''an invisible thread''

θα βγει και 4ος κυκλος?ξερει κανεις?μπαινω στο επισημο σαιτ και δεν βγαζω ακρη.

ας απαντησει κανεις που ν ξερει σιγουρα,ειμαι μεγαλος φαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...