hayatevo9 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ναι οντως μακρια πηγε και να καταλαβεις δε μπορεις παραυτα. Καλυτερα να ακολουθησεις την τακτικη τοθ sheik που δεν το βλεπει. Ειναι το καλυτερο και δε θα χρειαζεται να σου απαντω κιολας. Οσο για σενα sheik τι το θες το μαριο καρτ αφου δεν το χεις :-]
frenzy Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δεν χρειάζεται να απαντάς έτσι κι αλλιώς αγορίνα
hayatevo9 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 τα φιλια μου και την υποσχεση οτι υπαρχει καλυτερο heroes και το ξερουμε!
tmjuju Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ότι να ναι ήταν το τέλος…. Εύστοχος ο Thresh για τις πόρτες!
therock Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Το δευτερο μιση αυτης της σαιζον δεν ηταν λιγο μουφιτσα? Δεν το λεω για να προκαλεσω απλως απο τοτε που πρωτοειδα Heroes εγινε αυτοματως (ισως) η καλυτερη μου σειρα (και εχω δει πολλες). Οταν το ξεκινησα ειχαν ηδη πεχτει οι 2 πρωτες σαιζον (Δεν μου πολυ αρεσουν τα φαντασιας και μεταφυσικα, αλλα με ολο το hype και μη εχοντας τι αλλο να δω το ξεκινησα και εγω μια μερα). Και ειδα ολα τα επισοδεια σε 2,5 μερες. Τα εσπασε. Μετα περιμενα να ολοκληρωθει το πρωτο volume του τριτου, και τα ειδα στο χαλαρο σε 1,5 μερα (10 την πρωτη-3 την δευτερη). Καλη εως ενδιαφερουσα, αλλα οχι οσο και οι πρωτες 2. Και τελος προχτες ειδα και το τελευταιο volume. Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε. Δεν ειχε καθολου wow element, δεν εδειξε καμμια καλη ικανοτητα, ή καποια εξελιξη που θα σε ενθουσιαζε. Ακομα και η συναντηση Sylar με τον πατερα του, ηταν λες και γυριστικε απο αγγαρεια. Θα επρεπε να του δωσει περισσοτερες εξηγησεις, να αναμετρηθουν, να ειχε ισχυρες δυναμεις και ο Sylar να τις επαιρνε κ.ο.κ. Τι πιστευετε? Πολη μουντη ηταν η δευτερη συνεχεια. Ακομα και η 2η σαιζον που ηταν την χρονια της απεργιας ηταν καλογυρισμενη (για μενα), ψιλοπαραλογο το βρισκω να κανει κοιλια τωρα.
fysob Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Πρεπει οι φιλοι μας στο heroes να καταλαβουν τι προιον εχουν και να μας προσφερουν αυτο που πρεπει. Δηλ, ειναι δυνατον μετα την 1η σεζον να μην εχουν πλακωθει Sylar-Peter? Το καλυτερο επεισοδιο της 1ης σεζον imho ειναι αυτο απο το μελλον που σκανε μαζι χιρο(σοβαρος και οχι χαζοχαρουμενος) και πητερ και κανουν ντου και πηγαινει και ο σαιλερ και γινεται της τρελης και λες στις επομενες σεζον εχει να γινει χαμος. Και αντι για αυτο βλεπουμε σαπουνοπερα.. Τεσπα, με εχει νευριασει πολυ αυτη η σειρα και την βλεπω καθαρα και λογω συνηθειας. Αλλα πραγματικα οι τυποι μπορουσαν να φτιαξουν απο τις καλυτερες σειρες ever και ειναι κριμα. ΘΑ πρεπει να καταλαβουν οτι δεν ειναι lost, bsg κ.ο.κ. Ας συνελθουν και ας δωσουν στους θεατες αυτο που ψαχνουν.. Αμαν πια...
linaaaaaaaaa Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Πρεπει οι φιλοι μας στο heroes να καταλαβουν τι προιον εχουν και να μας προσφερουν αυτο που πρεπει. Δηλ, ειναι δυνατον μετα την 1η σεζον να μην εχουν πλακωθει Sylar-Peter? Το καλυτερο επεισοδιο της 1ης σεζον imho ειναι αυτο απο το μελλον που σκανε μαζι χιρο(σοβαρος και οχι χαζοχαρουμενος) και πητερ και κανουν ντου και πηγαινει και ο σαιλερ και γινεται της τρελης και λες στις επομενες σεζον εχει να γινει χαμος. Και αντι για αυτο βλεπουμε σαπουνοπερα.. Τεσπα, με εχει νευριασει πολυ αυτη η σειρα και την βλεπω καθαρα και λογω συνηθειας. Αλλα πραγματικα οι τυποι μπορουσαν να φτιαξουν απο τις καλυτερες σειρες ever και ειναι κριμα. ΘΑ πρεπει να καταλαβουν οτι δεν ειναι lost, bsg κ.ο.κ. Ας συνελθουν και ας δωσουν στους θεατες αυτο που ψαχνουν.. Αμαν πια... Μην νομιζεις, και στο λοστ τα ιδια γινονται, μονο που το λοστ εκανε κοιλια απο την αρχη. Απογοητευση ειναι. Και στην δευτερη σεζον κουραστικα, αλλα αυτο το πραγμα δεν ηταν. Ειναι κριμα που αφηνουν μια τετοια ιδεα ανεκμεταλευτη γιατι χανουμε αμφοτεροι, και αυτοι λεφτα απο την τηλεθεαση και εμεις λεφτα στην ψυχιατρο ετσι οπως παει!
therock Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Οχι ρε συ ενταξει το λοστ παραμενει καλο. Εκανε κοιλια στην 3-4 αλλα εχει παρει ωραια τροπη.
linaaaaaaaaa Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Στην αρχη της 4ης καλα πηγαινε αλλα ειχαν εξαφανιστει τοσοι χαρακτηρες απο τις προηγουμενες σεζον και μου εχει μεινει η απορια τι εγιναν.. Απο την μεση και μετα μας πηρε και μας σηκωσε...
Kasrith Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Υπάρχει και lost thread... http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=294077
fysob Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μην νομιζεις, και στο λοστ τα ιδια γινονται, μονο που το λοστ εκανε κοιλια απο την αρχη. Αυτο που εννοω ειναι οτι το λοστ σου πλασαρει μυστηριο και αλλα πραγματα οπως time travel. Το αν σαρεσει ή οχι αλλο θεμα αλλα η σειρα αυτο δινει και μαλιστα με πολυ πετυχημενο τροπο. Δεν μπορω να βλεπω στο heroes να προσπαθει να δωσει κατι παρομοιο. Η δεν μπορω να βλεπω να προσπαθει να το παιξει bsg οσο αφορα τους χαρακτηρες,τις σχεσεις τους και την αναπτυξη τους... Δωσε μου μια γαματη ιστορια με 1-2 ανατροπες, αγωνια και δραση. Περα απο την πρωτη σεζον ειναι σαν να βλεπω τους AC/DC να μου παιζουν bach. E μα δε το 'χεις. Ριξε μου ενα Hell's Bells να με στειλεις αδιαβαστο Τεσπα σε καμια 20αρα χρονια σε remake της σειρας με αλλο σεναριο μπορει να δουμε προκοπη
linaaaaaaaaa Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Αυτο που εννοω ειναι οτι το λοστ σου πλασαρει μυστηριο και αλλα πραγματα οπως time travel. Το αν σαρεσει ή οχι αλλο θεμα αλλα η σειρα αυτο δινει και μαλιστα με πολυ πετυχημενο τροπο. Δεν μπορω να βλεπω στο heroes να προσπαθει να δωσει κατι παρομοιο. Η δεν μπορω να βλεπω να προσπαθει να το παιξει bsg οσο αφορα τους χαρακτηρες,τις σχεσεις τους και την αναπτυξη τους... Δωσε μου μια γαματη ιστορια με 1-2 ανατροπες, αγωνια και δραση. Περα απο την πρωτη σεζον ειναι σαν να βλεπω τους AC/DC να μου παιζουν bach. E μα δε το 'χεις. Ριξε μου ενα Hell's Bells να με στειλεις αδιαβαστο Τεσπα σε καμια 20αρα χρονια σε remake της σειρας με αλλο σεναριο μπορει να δουμε προκοπη Σε καμια 20αρια χρονια?! :lol::lol: Σωθηκαμε!
vasilis_c Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 linaaaaaaaaaaaaaa λιγα τα λογια σου για την καλυτερη σειρα που υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!!......το λοστ δεν εκανε κοιλια πιστευω απλα το σεναριο ειναι πιο αργο
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ανανεώθηκε και επίσημα από το NBC. Heroes Officially Renewed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.