Προς το περιεχόμενο

Heroes Season III

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδακια ανδε σας αρεσει αυτη η σειρα μην τη βλεπετε τοτε ρε.. αλλα σας τρωει ο πωλος σας για να εχετε κατι να πειτε ετσι? μην μαθω κανεναν σας οτι ειδε 4η σεζον να του χαλασει το enter στο πληκτρολογιο(εξυπναδες...)

Δημοσ.
Ρε παιδακια ανδε σας αρεσει αυτη η σειρα μην τη βλεπετε τοτε ρε.. αλλα σας τρωει ο πωλος σας για να εχετε κατι να πειτε ετσι? μην μαθω κανεναν σας οτι ειδε 4η σεζον να του χαλασει το enter στο πληκτρολογιο(εξυπναδες...)

Πολλοί από εμάς εδώ που βρίζουμε έχουμε πει πως συνεχίζουμε να βλέπουμε καθώς είμαστε φαν του είδους. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις όλο το θρεντ ή αν δε θες να το κάνεις μη βγάζεις συμπεράσματα. Κάνε μια βόλτα στο φόρουμ του NBC να δεις τι γράφουν όλοι οι φανς της σειράς. Καταγράφεται το ρεύμα όπως και να έχει. Και στην τελική αν δε σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις προσπέρασέ τα. ΡΕ.

Δημοσ.

οι fans της σειρας φιλε μου frenzy γι αυτο λεγονται fans γιατι επικροτουν τη σειρα στα καλα της αλλα πολυ περισσοτερο την στηριζουν και στα ασχημα της. Μην ανησυχεις τα ξερω ολα αυτα που ειπες. Οταν ομως δε σ αρεσει μην το σταυρωνεις κιολας. Ελεος δηλαδη.. Δεν σ αρεσει δεν το βλεπεισ δε μιλας ασχημα. Ετσι παει. Τα φιλια μου..

• Super Moderators
Δημοσ.

το καταλαβαίνεις όμως ότι μόνο και μόνο επειδή μας το λέει κάποιος, για αντίδραση δεν πρόκειται να το κάνουμε... :P

κρα κρα κρα :-D

Δημοσ.

Ε ναι σωστα ρε hayate, αλλα οταν απο την 2η κιολας σαιζον αναγκαζεσαι να την "επικροτεις" και να την στηριζεις επειδη ειναι ΜΟΝΙΜΩΣ στα ασχημα της με εξαιρεση 5-6 επεισοδια, καπου κουραζεσαι,βαριεσαι και σου βγαινει οχι χολη για την σειρα, αλλα θυμος για το οτι στην ουσια καταφεραν απο την γαματη πρωτη σαιζον, να ακολουθουν συνεχως μια φθινουσα πορεια...

Και στο κατω κατω, ολες οι σειρες κατα κανονα κανουν κοιλια σε καποια σαιζον τους, ειτε ειναι heroes ειτε lost ειτε 24 ειτε prison break και δε συμμαζευεται...Η διαφορα ειναι οτι οι περισσοτερες εχουν ΜΙΑ χαλια σαιζον οπου κανουν κοιλια και μετα στρωνουν.Το heroes ομως, σορρυ κιολας, το γαμησαν και ψοφησε :P

Ασε τα σαπια λοιπον και ελα να σε παιξω ενα μαριο καρτ μπας και στρωσεις :-D :-D

Y.Γ Οντως εχεις δικιο στο "αν δε σ αρεσει δεν το βλεπεις" εγω αυτο ακολουθω σε οσες σειρες παρακολουθω. Οχι μονο εγω ομως, υπαρχουν αλλα 10 εκατομμυρια που εβλεπαν heroes και το εγκατελειψαν, ωστε απο τα 15μυρια τηλεθεαση να φτασει στα 5.

Οτι και να πουμε, αυτο κατι δειχνει...

Δημοσ.

Εγω ενα θα σας πω: Κουραστικα πλεον... Παρα πολλα κενα στην υποθεση και αμφιβαλω αν θα καλυφθουν. Κριμα γιατι ειχε τα φοντα αυτη η σειρα να τα σπασει αλλα μαλλον οι σεναριογραφοι κατι παιρνουν και εμας δεν μας δινουν...

Δημοσ.
οι fans της σειρας φιλε μου frenzy γι αυτο λεγονται fans γιατι επικροτουν τη σειρα στα καλα της αλλα πολυ περισσοτερο την στηριζουν και στα ασχημα της. Μην ανησυχεις τα ξερω ολα αυτα που ειπες. Οταν ομως δε σ αρεσει μην το σταυρωνεις κιολας. Ελεος δηλαδη.. Δεν σ αρεσει δεν το βλεπεισ δε μιλας ασχημα. Ετσι παει. Τα φιλια μου..

Λάθος..

Τους κράζεις και τους επισημαίνεις τα λάθη που καταντήσαν τη σειρά.

Απ'τη στιγμή που δε το'χουν σεναριακά, να δώσουν λίγη δράση. Απλό δεν είναι?

Δημοσ.

ρε μαγκες εξηγήστε μου λιγο τι εγινε στο τελος γιατι το χασα....ποιος καηκε?δεν καηκε ο Σαιλερ?ο πετρελης δεν πεθανε? ποσοι syler υπαρχουν ?

καλα εν τω μεταξυ η σειρα ειναι οτι να ναι...απορω με τον εαυτο μου γιατι την βλεπω

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ άμα αρχίσεις να βλέπεις μια σειρά την παντρεύεσαι; Να ζήσετε βρε.

Τέλος πάντων μακριά πήγε η βαλίτσα ποστάρω οτι γουστάρω, δε δίνω λογαριασμό, παρά μόνο σε μοντ. Κάνε report. Χα

Δημοσ.

ρε μαγκες εξηγήστε μου λιγο τι εγινε στο τελος γιατι το χασα....ποιος καηκε?δεν καηκε ο Σαιλερ?ο πετρελης δεν πεθανε? ποσοι syler υπαρχουν ?

καλα εν τω μεταξυ η σειρα ειναι οτι να ναι...απορω με τον εαυτο μου γιατι την βλεπω

1 είναι και μοναδικός. Αυτός που κάηκε ήταν ο shapeshifter. Ο Πετρέλης πέθανε. Απλά ο Parkman έκανε τον Sylar να πιστεύει ότι είναι ο Πετρέλης (βλ. πλύση εγκεφάλου.

Δημοσ.

1 είναι και μοναδικός. Αυτός που κάηκε ήταν ο shapeshifter. Ο Πετρέλης πέθανε. Απλά ο Parkman έκανε τον Sylar να πιστεύει ότι είναι ο Πετρέλης (βλ. πλύση εγκεφάλου.

δηλαδη εβγαλε τον shapeshifter απο μεσα του και τον εκαψε? ο πετρελης ηταν που καιγανε, δεν νομιζω να μην μπορουσε ο παρκμαν να τον κανει να νομιζει οτι βλεπει τον sylar.

επισης η σειρα αφησε τον hiro να μπαλωνει τα πραγματα και τωρα βαλανε τον παρκμαν...οτι νανε

Δημοσ.

Όχι ρε συ, είναι ο παλιός shapeshifter που σκοτώσανε στο κλαμπ ενώ είχε πάρει τη μορφή του Sylar. Τον είχανε στον πάγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...