Προς το περιεχόμενο

Heroes Season III

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι, τον έχω δει και στο damages season1 που είχε βραβευτεί για την ερμηνεία του, όπως και στο john adams που ήταν καταπληκτικός.

Δημοσ.
ναι, τον έχω δει και στο damages season1 που είχε βραβευτεί για την ερμηνεία του, όπως και στο john adams που ήταν καταπληκτικός.

είχε παίξει και σε 1 επεισόδιο house md,

ο τυπάκος που τους είχε κλείσει όλους στο γραφείο της cuddy!

• Members
Δημοσ.

...και πριν από όλες αυτές τις σειρές έπαιζε στο ΟΖ, έναν διεφθαρμένο γερουσιαστή αν θυμάμαι καλά....

Δημοσ.

Και εγώ δεν πιστεύω ότι θα τον "καψουν". Αλλιώς θα έβαζαν έναν φθηνότερο ηθοποιό...

Κάπως θα συνεργαστουν με τον Σαϊλερ. Θα τον πείσει ότι μαζί θα καταλάβουν τον κόσμο, κάτι τέτοιο, φαντάζομαι

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλα μ'άρεσε πολύ το 20... Έγιναν πολλά, χωρίς όμως να "τρέξουν" το επισόδειο.

μ'άρεσε που μας έκλεισε το μάτι η Tracy...(κύλισε και ένα δάκρυ.. η απλά έλιωνε ο πάγος :P)

Δημοσ.

παράξενο επεισόδιο, απο τα καλύτερα κατα τη γνώμη μου

αν και δεν είχε Σάιλερ!!!

επίσης το όλο στόρυ με την Δάφνη ήταν πολύ ωραίο

Δημοσ.

Όντως το τελευταίο επεισόδιο ήταν πολυσύνθετο,με πολύ δυνατές

στιγμές και δείχνει να το δουλέψανε πολύ καλά..

Μακάρι να βγει κάτι καλό από όλο αυτό..

Δημοσ.

Και αποτι ειχε γραψει το tv.com

αυτε ςπου πεθαναν, πεθαναν και τελος, η Αλι Λαρτερ ηθελε να φυγει και την "Δαφνη" δεν την θελανε, οποτε νεκραναστασεις τερμα

Mε ξενερωσε

που τελικα ο Μαικ ηταν ο Επαναστατης. Ενταξει, ο πιτσιρικας πρεπει να εχει και αλλες δυναμεις, να ειναι σουπερ-ωριμος ας πουμε. Απλα δεν κολλαει να ειναι αυτος. Γαμωτο...

Κριμα για τιν Τρεισι, ηταν πολυ SubZero στο τελος και θα μπορουσε να ειναι και καλυτερα αξιοποιημενη

Δημοσ.

Οντως κριμα η Τρεισι, η δυναμη της ηταν ακρως ενδιαφερουσα και μπορουσαν να την ειχαν χρησιμοποιησει καλυτερα.

Γενικα το επεισοδιο μου φανηκε καλο,καμια σχεση με τα προηγουμενα. Το μονο που με χαλασε ηταν η ιστορια της μαμας petreli αλλα ελπιζω να ηταν filler για να ερθει κατι καλυτερο.

Με τον syler δεν ειδαμε να εγινε κατι...πηγε στο σπιτι του τυπου και τον αφησε ετσι απλα και εφυγε; Πολυ ευκολα νομιζω την γλυτωσε ο αλλος (μου διαφευγει το ονομα του), μαλλον κατι αλλο ηθελαν να κανουν οι σεναριογραφοι αλλα δεν τους βγηκε...

Και κατι τελευταιο ο hiro μονο σε εμενα εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα; Εχει γινει πολυ κουραστικος... χιλιες φορες να γινοταν σαν τον hiro του μελοντος που ειχαμε δει σε προηγουμενες σεζον.

Δημοσ.

Και κατι τελευταιο ο hiro μονο σε εμενα εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα; Εχει γινει πολυ κουραστικος... χιλιες φορες να γινοταν σαν τον hiro του μελοντος που ειχαμε δει σε προηγουμενες σεζον.

Έχει γίνει πολύ σπαστικός και όσο πάει χειροτερεύει. Στην πρώτη σεζόν ήταν από τους αγαπημένους μου.

Και μου φάνηκε τελείως άκυρος ο τρόπος που ξαναβρήκε την μισή του δύναμη.

Γενικά το θέμα χάνω δύναμη - βρίσκω δύναμη (π.χ. petreli) δεν μου αρέσει καθόλου

Δημοσ.

Έχει γίνει πολύ σπαστικός και όσο πάει χειροτερεύει. Στην πρώτη σεζόν ήταν από τους αγαπημένους μου.

Και μου φάνηκε τελείως άκυρος ο τρόπος που ξαναβρήκε την μισή του δύναμη.

Γενικά το θέμα χάνω δύναμη - βρίσκω δύναμη (π.χ. petreli) δεν μου αρέσει καθόλου

Κοίτα να δείς, η δύναμη του Hiro είναι με διαφορά η πιο γαμάτη δύναμη σε όλο το Heroes Universe. Ωστόσο ενώ στην 1η σαιζόν την χρησιμοποιούσε πολύ σωστά, μετά κάτι δεν πήγαινε καλά. Αν γίνει αυτό που πρότεινε ο snik τότε κάτι θα παιχτεί. Ωστόσο με 5 επεισόδια για το τέλος, δεν βλέπω και πολύ φώς :fear:

Δημοσ.

ρε παιδια στην 1ο και 2ο κυκλο σε αφηνε με αγωνια το τελος καθε επισοδιου τωρα αστα να πανε.....παντος εγω το ειχα καταλαβει απο την αρχη οτι ειναι ο πιτσιρικας ο rebel

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...