paranoid_gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω να δειτε δεν μπορω να περιμενω να δω το πρωτο επισοδειο.δεν ξερω θελω να δω παλι τον sylar με τισ δυναμεις του... Συμφωνω και εγω με τα παιδια οτι θα δουμε καλο πραγμα φετος.ειδα το μισο 1ο επεισοδιο και πωρωθηκα(διερευσε στο ιντερνετ) θα το απολαυσουμε φετος
Spyros E Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 βασικά θα συμφωνήσω και εγώ οτι έχασαν την μπάλα στην μέση της 2 σαιζόν. φαίνεται οτι δεν περιμένανε να διαρκέσει το σήριαλ τόσο καιρό. σε αντίθεση με το lost όπου οι σεναριογράφοι φαίνεται οτι ξέρουν τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο οι σεναριογράφοι του heroes μάλλον πηγαίνουν ψάχνοντας
gvouke Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι παιδιά το σενάριο πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένο. Να βάλουν λίγο μυστήριο μέσα και να μας το αποκαλύπτουν σιγά-σιγά. Λίγες μέρες έμειναν. Άντε να δουμε...
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 βασικά θα συμφωνήσω και εγώ οτι έχασαν την μπάλα στην μέση της 2 σαιζόν. φαίνεται οτι δεν περιμένανε να διαρκέσει το σήριαλ τόσο καιρό. σε αντίθεση με το lost όπου οι σεναριογράφοι φαίνεται οτι ξέρουν τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο οι σεναριογράφοι του heroes μάλλον πηγαίνουν ψάχνοντας Κοίτα να δεις. Και εγώ την ίδια εντύπωση έχω για τη σειρά, αλλά το καλό με τη συγκεκριμένη σειρα είναι ότι επειδή έχει τη συγκεκριμένη υπόθεση/κοσμοθεωρία/μυθολογία, είναι πολύ εύκολο να κάνει reset, να ξεκινάει νέες ιστορίες κάθε season και να λειτουργεί τέλος πάντων σαν ένα κομικ (που είναι και ένας από τους σκοπούς της). Τώρα για το LOST, ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει. Εγώ είμαι ακόμα της άποψης ότι και εκεί έχασαν την μπάλα στη 2η season.
aldon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα για το LOST, ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει. Εγώ είμαι ακόμα της άποψης ότι και εκεί έχασαν την μπάλα στη 2η season. αντίθετα μάλιστα!!!! οι σεναριογράφοι ξέρουν πολυ καλά τι και πως να το δείξουν στα επεισόδια μεχρι και το τελευταίο (6η περίοδο)!!!! αν δεις, στην πρωτη περίοδο έβλεπες κάποια σκηνή και λες τι ξεκάρφωτο είναι αυτο τώρα, αλλα βλέπεις στην τέταρτη την συνέχεια ή το πριν ,και λες " ΡΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ!!! ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΛΑ!!!"
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 αντίθετα μάλιστα!!!! οι σεναριογράφοι ξέρουν πολυ καλά τι και πως να το δείξουν στα επεισόδια μεχρι και το τελευταίο (6η περίοδο)!!!! αν δεις, στην πρωτη περίοδο έβλεπες κάποια σκηνή και λες τι ξεκάρφωτο είναι αυτο τώρα, αλλα βλέπεις στην τέταρτη την συνέχεια ή το πριν ,και λες " ΡΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ!!! ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΛΑ!!!" Ok. Εντάξει. Δεν θα δώσω άλλη φωτιά στο θέμα LOST vs Heroes, εδώ. Έχω αντίθετη απόψη. Είναι απλό.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτσε ρε συ, επειδή εσύ έχεις μία αντίθετη άποψη, η οποία είναι πολύ λάθος, αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να την εκφράζεις έτσι και να τη δεχόμαστε. Φτιάξε thread με Lost Vs Heroes να σου εξηγήσω γιατί έχεις λάθος άποψη. Έχουμε ξεφύγει δηλ. από τα όρια της υποκειμενικότητάς σου και δικιάς μας. Η γη γυρίζει γύρω από τον ευατό της και τον ήλιο κι ο Tim Kring βγήκε πέρυσι και ζήτησε συγνώμη. Αν αυτό δεν το θεωρείς ήττα, τι να πω; Μπορεί να το θεωρείς τιμιότητα και σεβασμός του ίδιου προς το έργο του. Ναι, συμφωνώ, αλλά πρέπει να συμφωνήσεις πως το έκανε για περισώσει αυτά που έχασε. Και πρόσεξε. Εμένα μ'άρεσε πολύ η πρώτη season(και την ξαναβλέπω στο Alter) και η τρίτη φαίνεται(δε ξέρουμε αν είναι όμως) ενδιαφέρουσα. Η δεύτερη όμως είναι πάτος.- Το λέει ο ίδιος ο δημιουργός. Χάνει από παντού. Πως να το κάνουμε; Prison Break επίπεδο. Ελπίζω να δώσεις συνέχεια στο θέμα και να μην κλειστείς στον ευατό σου.
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Γουάου. Φίλε, sorry, αλλά λες χοντράδες. Δεν χρειάζεται να υποθέτεις τι θεωρώ εγώ και τι όχι, ούτε σου επέβαλα κάποια άποψη. Δεν βλέπω λόγο να ξεκινήσω yet another thread για LOST vs Heroes. Ήθελα να λήξω το offtopic. Έχω πει την άποψή μου για το LOST πολλάκις και αναλυτικά στο αντίστοιχο topic.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Γουάου. Φίλε, sorry, αλλά λες χοντράδες. Διαφωνείς με τις περυσινές δηλώσεις του Tim Kring (είναι ο δημιουργός του Heroes, fyi)?
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Διαφωνείς με τις περυσινές δηλώσεις του Tim Kring (είναι ο δημιουργός του Heroes, fyi)? Κοίτα να δείς τώρα που ψάχνω ξημερώματα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας... : Από το topic των Heroes Season 2. Μέτριο προς κακό το επεισόδιο. Tο κεφάλαιο αυτό απέτυχε να βρει ένα καλό ρυθμό και να δημιουργήσει το απαραίτητο hype για το φινάλε του, και το φινάλε απο μόνο του δεν διαφοροποιείται και πολύ από αυτή την κατάσταση. Έγιναν και πολλά άκυρα στην πλοκή (κάποια ανέφερε και ο The_Judas πιο πάνω). Τελικά αν το καλοσκεφτεί κανείς μετά και την κατάληξη των γεγονότων, το δεύτερο κεφάλαιο μοιάζει να είναι στην ουσία ένα κόμμα (,) μεταξύ 1ου και 3ου...ειδικά με αυτό το υποτιθέμενο cliffhanger με τον Sylar να ανακτά τις δυνάμεις του. Same old, same old ? Όπως λοιπόν απάντησα και λίγο παραπάνω στον Spyros E ιν νοτ σο μενι γουορντς, συμφωνώ με τις δηλώσεις του Kring. Το πρόβλημα μου με αυτές, για να το πάω όμως παραπέρα, είναι ότι έτσι όπως τις έκανε ακούγονται σαν προεκλογικές -με την κακή έννοια. Και παρόλο που είμαι αισιόδοξος για την 3η season, ένα συγκεκριμένο πρόσφατο trailer που λέει με λίγα λόγια: "η δεύτερη season ήταν μάπα, αλλά τώρα στρώσαμε και ξέρουμε τι κάνουμε", είναι από τους πιο άκυρους τρόπους να διαφημίζεις σειρά imho.
vasbill Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 αντε να δουμε... γιατι η δευτερη σεζον ηταν χαλια
tmjuju Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Αρχίσατε την ψυχολογική προετοιμασία? Άντε να ζεσταινόμαστε….
gvouke Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 αντε να δουμε... γιατι η δευτερη σεζον ηταν χαλια Όντως η δεύτερη δεν ήταν κάτι σπουδαίο. Μακάρι παιδιά να δούμε κάτι καλό φέτος. Άντε και σε λίγο με βλέπω για καινούριο σκληρό.
Daredevil 1994 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Έχουν ανακοινωθεί 5 επεισόδια.. Episode 1 - The Second Coming Episode 2 - The Butterfly Effect Episode 3 - One of Us, One of Them Episode 4 - I Am Become Death Episode 5 - Angels and Monsters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.