logo15 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 αυτο που ζωγράφισε ο ματ στο πάτωμα ειναι αυτο που ειδε ο πητερ οτι θα γινει στο προηγούμενο volume ή το προηγούμενο το εχουν διαγραψει γενικός στην παραγωγή? Πάντως συμφωνώ του ύπνου ηταν το επεισοδειο....
KaizerSoze Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Mετριοτατο ρε γαμωτο...εχω αρχισει να απογοητευομαι ξανα. Πολυ καλο το Επαναστατες εναντιον Κυβερνησης, αλλη μια μελουρα με τον γνωστο γκομενο για το Μπενετεικο, αλλη μια ψυχαναλυση για τον κομπλεξικο τον Σαιλερ(πως τον κανανε ετσι) Ευτυχως δεν ειχε Νακαμουρα αυτη την φορα Τι διαολο, αφου το μυστηριο και το συναισθημα ΔΕΝ τους βγαινει, ενω απο δραση και αγωνια καλα παμε, ΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΜΩΡΕ!! Δωστε δυναμεις και ξυλο στον λαο, καντε το πιο απλο, δεν ειστε lost και δεν θα γινετε Τελικα ο Πητερ τι διαολο δυναμη εχει?Θελω να πω πως δουλευει?Παιρνει του Παρκμαν, μπορει να εχει μονο μια την φορα, ολα καλα, γινεται η μπιζνα, τον πυροβολανε, πεφτει, πεταει, λεω θα αλλαξε απο σκεψη σε πεταγμα. Ομως γιατι λιγο μετα ακουμπησε τον αδελφο του?Τι αναγκη το ειχε? Και μην μου πει κανεις οτι μπορουσε να πεταξει απλα εκλεψε την δυναμη του αδελφου του γιατι και τον Παρκμαν ακουμπησε αλλα αυτος κανονικα συνεχιζε να ελεγχει το μυαλο τον αλλων Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι την κλεβει και ο αλλος δεν την εχει για λιγο, δηλαδη απο τον Παρκμαν την πηρε, ο Παρκμαν δεν την ειχε για λιγο, και μολις ξαναγυρισε και στον Παρκμαν μπουκαραν ενω με τον Θανο Πετρελι ηθελε απλα να τον καθυστερησει 1-2 λεπτα για να ξεφυγει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 μου φαίνεται ότι είναι σαν της Rogue από X-Men αλλά την ελέγχει όποτε θέλει (δλδ δεν copιάρει ασυναίσθητα) και αντικαθιστά την copied power επίσης όποτε θέλει
tonypapadovic Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Βρε σεις τον έσωσε ο αδερφός του όταν έπεσε
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Τελικα ο Πητερ τι διαολο δυναμη εχει?Θελω να πω πως δουλευει?Παιρνει του Παρκμαν, μπορει να εχει μονο μια την φορα, ολα καλα, γινεται η μπιζνα, τον πυροβολανε, πεφτει, πεταει, λεω θα αλλαξε απο σκεψη σε πεταγμα. Ομως γιατι λιγο μετα ακουμπησε τον αδελφο του?Τι αναγκη το ειχε? Μια δύναμη τη φορά. Αντιγράφει μόνο όταν το αποφασίζει αυτός (όχι αυτόματα μόλις τον αγγίξουν η αγγίξει κάποιον). Στη σκηνή που πέφτει τον σώζει ο αδελφός του. Δεν πετάει ο ίδιος edit: με πρόλαβε ο tonypapadovic Κατα τα άλλα τρομερά χάλια το επεισόδιο.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Και η σκηνή στο flashback του Sylar με τον πατέρα του... έφερνε λίγο απο Kill Bill ή είναι ιδέα μου? Και όντως, χάλια επεισόδιο. Άραγε για πόσο θα συνεχιστεί το humiliation?
nikosBruin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Παιδιά είναι πολύπλοκο το σύστημα γι αυτό σας μπερδεύει. Είναι σαν το μάνα (ή hitpoints) των παιχνιδιών. Έχει 100 βαθμούς. Αλλά όσο περνά η ώρα, ή αν δεν φάει, αν δεν πιεί, αν δεν κάνει πιπι κλπ μειώνονται. Ενώ με κάποια αντικείμενα στο περίγυρο, ή αν φάει ας πούμε σπανάκι, μπορεί να ανεβεί και πάνω από το 100 για λίγη ώρα, ας πούμε μέχρι 200. Γι αυτό τους ακουμπά, για να "φορτίσει" το μάνα. Επιπλέον όταν χρησιμοποιεί κάποια δύναμη, τότε μειώνεται. Πρέπει να τους προτείνουμε να βάλουν μια μπάρα με χιτ ποιντς δίπλα από το κεφάλι του για να ξέρουμε τι γίνεται. Θα έχει και περισσότερο σάσπενς η σειρά! :mrgreen:
KaizerSoze Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δεν τρεχει μια, τελικα ηταν πολυ απλο, το εξηγησε ο Τονυ, εγω νομιζα πως ηταν ο ιδιος. Ειδες για να μην φερνει ο θειος την hd εκδοση?Δεν μπορω να διακρινω αυτες τις λεπτομεριες
The_Judas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Πρέπει να απολυθεί αυτός που ασχολείται με το soundtrack... πραγματικά η μουσική που επενδύει τις σκηνές είναι τελείως ξεκάρφωτη και άσχετη.
Kasrith Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Απογοητεύτικα πια... Ενω το volume ξεκίνησε πολύ καλά, με τα πρώτα 2 επισόδεια να μετράνε πολύ, έρχεται τα επόμενα 2 και μας θυμίζουν 3o volume... Έλεος... Μα δε θα δούμε ποτέ raw ξύλο+δυνάμεις σαυτή τη σειρά??
pappous_soulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Εγώ πάλι αυτά περίμενα, και ακόμα χειρότερα. Η μόνη σεζόν που άξιζε ήταν η πρώτη. Απο κει και πέρα πήρε τον κατύφορο, δε πρόκειται να φτιάξει. (αν ήταν να φτιάξει θα'χε φτιάξει ήδη...)
frenzy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως το μόνο που κράτησα από το επεισόδιο είναι η απορία του τι θα έκανε η Κλαιρ στην πισίνα αν η "δύναμη" του φιλαράκου της ήταν να αναπνέει υποβρύχια από το πουλί του. Good times
logo15 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ποιοι πριν λιγα ποστ μου λεγαν οτι παει περίφημα??? Παιδες να πω ποιος ειναι ο rebel?
kostas_crete Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Παιδες να πω ποιος ειναι ο rebel? Κάποιος από τους Nathan,Bennet προφανώς με πιο πιθανό τον Bennet?
Timour21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Κάποιος από τους Nathan,Bennet προφανώς με πιο πιθανό τον Bennet? Εγώ νομίζω οτι είναι ο μικρός μαύρος (μου διαφεύγει το όνομα) που μπορούσε και "μιλούσε" σε οποιαδήποτε ηλεκτρονικη/ηλεκτρικη συσκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.