Προς το περιεχόμενο

Heroes Season III

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο μικρος πετρελης ειναι για μπατσες παντως σαν ηθοποιος. λες και βλεπω τον popeye να εχει παθει εγγεφαλικο ειναι με το στομα ετσι

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ο μικρος πετρελης ειναι για μπατσες παντως σαν ηθοποιος. λες και βλεπω τον Σταλόνε να εχει παθει εγγεφαλικο ειναι με το στομα ετσι

fixed :-)

δεκα χαρ..

Δημοσ.
ο μικρος πετρελης ειναι για μπατσες παντως σαν ηθοποιος. λες και βλεπω εγκεφαλικο ειναι

And improved :-)

Δημοσ.

Ναι μια χαρά για come back/reset… αλλά ας δούμε πώς θα εξελιχθεί το κεφάλαιο.

Γενικά ο Χιρο δε με χαλάει ακόμα… μιας και τον έχω συνδυάσει εξαρχής με ‘μαθητευόμενο’

Ο νιουφης φιλαράκος της Clair μου φάνηκε πολύ τσόντα.

Δημοσ.
Ναι μια χαρά για come back/reset… αλλά ας δούμε πώς θα εξελιχθεί το κεφάλαιο.

Γενικά ο Χιρο δε με χαλάει ακόμα… μιας και τον έχω συνδυάσει εξαρχής με ‘μαθητευόμενο’

Ο νιουφης φιλαράκος της Clair μου φάνηκε πολύ τσόντα.

Αναλλώσιμο τον βλέπω, όπως και ο ιπτάμενος φιλαράκος της, στην πρώτη σεζόν που δεν μάθαμε ποτέ τι απέγινε...

Δημοσ.
Αναλλώσιμο τον βλέπω, όπως και ο ιπτάμενος φιλαράκος της, στην πρώτη σεζόν που δεν μάθαμε ποτέ τι απέγινε...

...ή η γκομενίτσα που έχει παρατήσει στο μέλλον ο Μπεντρέλης

Δημοσ.

Hahahahahahaha, τέλεια photo :P:p:p

[άσχετο] δεύτερη σεζόν ήταν ο τυπάκος [/άσχετο]

Δημοσ.

Καλό το επεισόδιο. Βέβαια, πάλι ο Μπένετ κούρασε....πολύ.... όλο από δώ κι από εκεί... Δεν μπορεί να αποφασίσει με τίποτα.... Άμα ήθελε να τους βοηθήσει ας τους τα έλεγε όλα από μόνος του. Ανώριμο λυκειόπαιδο στην καλύτερη.....Go to your room!

Επιτέλους σε ένα επεισόδιο δεν έκλαψε η ΚλέρΜπέρ.... Γιατί δεν εμφανίστηκε....

Επιτέλους σε ένα επεισόδιο ο Πέτερ πυροβόλησε.... Δεν σκότωσε όμως....

2 ερωτήσεις/παρατηρήσεις:

1. Όταν σήκωσε τον χοντρό για να αποδράσουν, δε θα έπρεπε κανονικά να πάρει την δύναμη του, και άρα να πάρουν και οι δυο τον πούλο? Να υποθέσουμε ότι πλέον ελέγχει την αποροφητικότητα του?
  2. Το τέλος δε θυμίζει τρελλά Dead Zone?
    Αυτά.

Δημοσ.

1. Όταν σήκωσε τον χοντρό για να αποδράσουν, δε θα έπρεπε κανονικά να πάρει την δύναμη του, και άρα να πάρουν και οι δυο τον πούλο? Να υποθέσουμε ότι πλέον την ελέγχει?

φαινόταν και στο 2ο επισόδιο του vol. ότι το έλεγχει... κρατούσε πολύ ώρα τον αδερφό του πριν τελικά μας δείξουν ότι απορόφισε την δύναμη του...

Δημοσ.

Επεισόδιο χωρίς Σάιλαρ. Δεν περιγράφω άλλο.

Δεν ήταν κακό από το 15-20λεπτο και μετά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...