Προς το περιεχόμενο

Heroes Season III

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ελπίζω πως όχι γιατί πλέον το βλέπουμε από συνήθεια και μας έχει κουράσει.Τσάμπα 40λεπτά τη βδομάδα χάνουμε.Ας προσπαθήσουν να φτιάξουν 12 καλά επεισόδια και ας το λήξουν εδώ.

Τελικά πάνω από δύο σεζόν σειρά όχι αυτοτελής επισοδείων δεν γίνεται να κρατήσει.Τα ίδια κάνουν και στο Lost τώρα..κάνανε 4season να φύγουν από το νησί και τώρα... "το νησί τους καλεί ξανά πισώ..."με αυτό το σκεπτικό μπορεί να κρατήσει και 50 χρόνια η σειρά.Δεν πάει να είναι γαμώ η 5η σεζόν?Από εμένα έφαγε το Χ της η τέταρτη και το έληξα εδώ.Το ίδιο θα γίνει και με το Heroes αν συνεχιστεί και άλλο.Άν δηλαδή συνεχίσει και 5ος κύκλος και κάθόμαστε να τον βλέπουμε μετά το μόνο που μας μένει για να μας απονεμηθεί βραβείο καψίματος,είναι να ψάξουμε να βρούμε όλα τα επεισόδια της Λάμψης του Νικόλα του Φώσκωλου και να τα δούμε και να ανοίξουμε thread να συξητάμε για τον Ευλογητό και τον ταξίαρχο Θεοχάρη..Θα μιλήσεις σκουλίκι..:-)

Συμφωνώ απόλυτα. Και για το Lost.

Ελάχιστες είναι οι σειρές με μια κεντρική ιστορία που κράτησαν χρόνια και είχαν ενδιαφέρον. Βασικά οι μόνες που μπορώ να θυμηθώ είναι το Babylon 5 και το The Shield (το οποίο βέβαια είχε και πολλές ανεξάρτητες ιστορίες).

Δημοσ.

Καμία σχέση δεν έχει το λοστ με το heroes. Πρώτα απ' όλα το lost για αυτούς που το βλέπουν είναι κουλτούρα. Είναι όλα προσεγμένα και όλα καταλήγουν στη 6η σαιζόν. Το heroes επαναλαμβάνεται και ενώ είχε αρχίσει σαν μια τηλεοπτική σειρά κομιξ, έχει γίνει απλή τηλεοπτική σειρά. Το έχασαν ή το τράβηξαν δεν ξέρω, πάντως το ύφος της πρώτης σαιζόν χάθηκε.Από εκεί και πέρα να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι είναι λίγο ανώφελο αφού το thread είναι καθαρά για το heroes και όσοι γράφουμε εδώ είναι είτε γιατί μας αρέσει ή γιατί μας άρεσε μέχρι κάποιου σημείου.

Δημοσ.

Καλά παράδειγμα έδωσα με το λόστ ότι όπως και το heroes κάνει συνεχώς κύκλους και επανέρχεται συνεχώς τα ίδια έτσι και το lost(με πολύ χειρότερο ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ τρόπο)

-----Προστέθηκε 22/12/2008 στις 07 : 27 : 08-----

Δεν μας έχει κουράσει όλους.

Και ωστόσο υπάρχουν πολλά παραδείγματα σειρών που έχουν γίνει πολύ ενδιαφέρουσες (πολλές ξεκινώντας μάλιστα από τη δεύτερη τους season και έπειτα).

Τα περι LOST τα αγνοώ.

Γιατί το άγχος δεν καταλαβαίνω. Αν δεν τον παρακολουθείς εσύ, τι σε πειράζει που συνεχίζεται;

Καλά ρε φίλε.Κάτσε δές τα εσύ.Μπορεί να έχεις πολύ περισσότερο χρόνο για χάσιμο από εμένα.Εγώ τη γνώμη μου σου είπα.Αμα ρε φίλε παίρνουν χάνουν τις δυνάμεις του και φτού κ από την αρχή,παιθαίνουν εμφανίζονται ξανά και φτού κ από την αρχή δεν γίνεται κουραστικό;

Τι απόδοση άραγε να ξαναζωντανέψει ο μπαμπάς Πετρέλης μετά τη σφαίρα στο κεφάλι;Εγώ το παίζω στοίχημα πάντως.

Δημοσ.

πραγματικά η σειρά στα τελευταία επεισόδια είχε γίνει πολύ καλή δεν ξέρω τι παραπάνω περιμέναν κάποιοι απο μία σειρά τέτοιου είδους

να την κόψουν ενώ έχει επιτυχία; ή να το κάνουν σαν το jericho που πάνω στο καλό το έκοψαν!

εσείς αν ήσασταν σκηνοθέτης θα την κόβατε; εμένα προσωπικά δε με χάλασε καθόλου η 3η σαιζόν, κι αφού κατάλαβαν οτι το μπλα μπλα δεν το έχουν και το γύρισαν στο action έγινε ακόμα καλύτερη

Δημοσ.
πραγματικά η σειρά στα τελευταία επεισόδια είχε γίνει πολύ καλή δεν ξέρω τι παραπάνω περιμέναν κάποιοι απο μία σειρά τέτοιου είδους

να την κόψουν ενώ έχει επιτυχία; ή να το κάνουν σαν το jericho που πάνω στο καλό το έκοψαν!

εσείς αν ήσασταν σκηνοθέτης θα την κόβατε; εμένα προσωπικά δε με χάλασε καθόλου η 3η σαιζόν, κι αφού κατάλαβαν οτι το μπλα μπλα δεν το έχουν και το γύρισαν στο action έγινε ακόμα καλύτερη

Το Jericho δηλαδή δεν θα συνεχιστεί????

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Λοιπόν είδα και το 13 το φαρμακερό που έκλεισε και το τρίτο κεφάλαιο, και αποφάσισα πως θα κόψω το heroes και θα βλέπω brothers and sisters με τη γυναίκα μου που είναι και οριτζιναλ σαπουνόπερα και πήρε και κάτι εμμυ. Άντε με τα καργ**λια που μας πρήξανε 3 μήνες χωρίς υπόθεση lol.

Aνακεφαλαίωση 3ου κεφαλαίου χωρίς τις αναφορές σε sci fi σκηνικά:

Ο πέτρος ξαναβρίσκει τον πατέρα του ο οποίος τον πληγώνει ανεπανόρθωτα. Στο τέλος τον εκδικείται. Ο αδερφός του ξαναβρίσκει τον πατέρα του και σαν πρωτότοκος αποζητά την επιβεβαίωσή του και τον ακολουθά σα πρόβατο στη σφαγή παίρνοντας θέση στην οικογενειακή επιχείρηση. Εν τω μεταξύ πηδάει τη δίδυμη αδερφή της γκόμενας που γούσταρε πέρυσι(!!!).

Ο Σάιλαρ βρίσκει τους αληθινούς γονείς του και ξυπνάει ο χριστιανισμός μέσα του. Διαλογίζεται, πίνει μονο φυσικούς χυμούς , κάνει σεξ για πρώτη φορά στα τρία χρόνια που τον βλέπουμε (γύρισε ο τροχός μάμησε κι αυτός) και φτάνει σε απόσταση αναπνοής από τη νιρβάνα μεχρι που ανακαλύπτει πως δεν ήταν αυτοί οι γονείς του. Οργισμένος σκοτώνει την αρραβωνιαστικιά (lol) του (που είχε συνωμοτήσει με τους εχθρούς του παλιότερα) και στρέφεται εναντίον των υποκριτών που έπαιζαν τους γονείς του για να τον μανιπουλάρουν.

Ο Χίρο ακόμα ψάχνει τι θα γίνει όταν μεγαλώσει αρνούμενος να συνειδητοποιήσει τον κρυφό ομοφυλοφυλικό του έρωτα για τον κολλητό του. Ταξιδεύει στην αφρική και το ρίχνει στα ντραγκζ όπου συνειδητοποιεί τι πρέπει να κάνει. Ξαναβλέπει τη μαμά του και χαίρεται πολύ γι' αυτό. τελειώνει το τρίτο κεφάλαιο κι έχει κάνει μια τρύπα στο νερό. Ο κολλητός του (που την έχει ψιλοανοίξει τη ντουλάπα εν αντιθέσει με το Χίρο) τον σώζει στο τέλος.

Ο πατέρας Πετρέλης(βλέπε Κάριγκτον για τους παλιούς στο είδος) που βάζει το καθήκον και την επιχείρηση πάνω απ' όλα έχει καυγάδες με τη γυναίκα, αποπειράται να δολοφονήσει το γιο, στέλνει αντ'αυτού τη γυναίκα του γιου στο καρότσι του Hawking ώσπου τον εκδικείται η ίδια του η γυναίκα που σαν μάνα βάζει τα παιδιά πάνω από όλα. Θεραπεύεται κάνει δυο σαματάδες και τρία power play αλλά το ίδιο του το παιδί τον σταματά(Ω τζιζας). Βέβαι επειδή είναι αμερικάνοι καθολικοί και ο φόνος είναι αμαρτία, τον φόνο τον φορτώνεται ο Σάιλαρ στη συνείδηση του κοινού (μη και κάνουμε πρότυπο φονιάδες τρομάρα τους).

Ο πακιστανός (@@ Ινδός δεν είναι μην ακούσω καμιά μαλακία) κολλάει μια αρρώστια και αγωνίζεται 13 επεισόδια να γιατρευτεί παίζοντας τον πιο ηλίθιο ρόλο της καριέρας του

τους υπόλοιπους τους αφήνω γιατί ούτε για σαπουνόπερα δεν κάνει το στόρι τους

Σωστός:lol::lol: Τελοσπάντων, σε τέτοιου είδους σειρές το 4400 μου άρεσε και από ταινίες Χ-men. Μόλις αποφασίοουν οι σεναριογράφοι την ιστορία , γιατί φαίνεται λες και γράφουν ότι βρουν, αν θυμηθούν να αναπτύξουν κανένα χαρακτήρα τότε ίσως ίσως το ξαναδώ:X:X Ούτε Φώσκολο να βλέπαμε πια (μακριά από εμάς :devil::devil:)

Δημοσ.

Γενικα φημίζομαι για την γαϊδουρινή υπομονή μου, σε οτι αφορα τις σειρες. Το 4400 στη 4 σεζον το σταμάτησα, δεν αντεχα αλλο. Υπέφερα... Σοβαρα μιλαω.

Ενω το Heroes ως την 2 αντεξα! Δεν γινοταν διαφορετικά!:-D

Δημοσ.

Εγώ όπως έχω πει πεινάω για τέτοια οπότε θα το βλέπω ώσπου ο Ριτζ και η Κάρολαιν να ξανασμίξουν . ΕΕΕΕ?? χμ ναι. καταπλονκ.

Δημοσ.
Γενικα φημίζομαι για την γαϊδουρινή υπομονή μου, σε οτι αφορα τις σειρες. Το 4400 στη 4 σεζον το σταμάτησα, δεν αντεχα αλλο. Υπέφερα... Σοβαρα μιλαω.

Ενω το Heroes ως την 2 αντεξα! Δεν γινοταν διαφορετικά!:-D

Μα νομίζω ότι δε συνέχισε μετά τη τέταρτη σεζόν. Καλά και το 4400 από ένα σημείο και μετά δε βλεπόταν αλλά μπροστά στο Ηeroes μου φαίνεται αριστούργημα.:mad::mad: Παρόλα αυτά είδα και το τελευταίο επισόδειο του Heroes. Μαζοχισμός:lol::lol:

Έχω μεγάλη υπομονή τελικά...

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ όπως έχω πει πεινάω για τέτοια οπότε θα το βλέπω ώσπου ο Ριτζ και η Κάρολαιν να ξανασμίξουν . ΕΕΕΕ?? χμ ναι. καταπλονκ.

LOL, respect :-)

Τόλμη και Γοητεία ftw!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...