Προς το περιεχόμενο

Heroes Season III

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πανω που το ειχαν παρει αποφαση οτυι η σειρα θα γινει full action και καπως καταπινοταν, το γυρισαν παλι στην ψυχολογια και την κοινωνιολογια και τα γαμησαν...Αστα για το Lost ρε πουλακι μου που τα εχει αυτα

Τεσπα, την σειρα την βλεπω για το επισοδειο που ο Haitian θα τους ξεσκισει ολους

(btw μαθαμε και κατι, οτι και αυτος τη'ενεργοποιει' την δυναμη του, δεν αρκει να ειναι απλα παρον για να μην εχεις κανεις δυναμεις, σημαντικο στοιχειο αυτο)

Ενδεικτικο της καταστασης...λογω υποχρεωσεων εχω μαζεψει πολυ πραγμα. Ε, το Supernatural, το House και καποια αλλα εχω μαζεψει μπολικα επισοδεια, Heroes ειμαι up to date γιατι-οσο παιδικο και αν ακουγεται-δεν ειναι οτι με πορωνει, απλα τις αλλες σειρες τις εχω για τις διακοπες.

Πως οταν εχεις ενα φαγητο αφηνεις το μερος που σου αρεσει για το τελος για να το 'ευχαριστηθεις';Το Heroes το ξεπεταω πρωτο πρωτο(σαν την πρασινη σαλατα σε πιατο με μπριζολα και πατατες) γιατι και να μην εχω να δω στα @@ μου

Δημοσ.

Εγω με τον κολλητο μου που το ειδαμε σημερα συμφωνησαμε οτι ειναι απο τα best επεισοδια ever αν οχι το καλυτερο.

Δημοσ.

Best Ever δεν το λες απο την αποψη οτι δυστυχως πολλοι εκει μεσα εχουν γινει/ηταν αδιαφοροι και επομενως χαντακωνουν το επισοδειο, που σε καποια αλλη σεζον μπορει οντως να ηταν το καλυτερο.

Τεσπα, απλα αποδεικνυεται ποσο Κριστιανο Ροναλντο ειναι ο Αιτινος και πως τους εχει για πρωινο ολους και αν δεν ηταν η αδελφω ο Πετρελης θαχαμε ξεμπερδεψει ευκολοτερα

Ο Αρθουρ πως διαολο εχει τηλεκινηση θυμηστε μου...

Το αρνητικο τωρα: Καταληξαμε δηλαδη παλι για να σωθει η κατασταση να εχουμε τα ιδια κεντρικα προσωπα στα ιδια στην ουσια στρατοπεδα (περιπου) με την 1η σεζον!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΓΚΑ ΚΡΙΝΓΚ, τους κανεις βολτες σε πλατεια και τους το πουλας για καινουριο

ΥΓ. Αν μη τι αλλο φανηκε να ξεμπερδευουμε απο πολυ σαβουρα. ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, μεχρι στιγμης το εχουν ψιλοκρατησει, ας το κρατησουν και τωρα, the dead with the dead,living with the living

Δημοσ.

Χμ,το σταματησα στο 5ο,διοτι,και εβλεπα ηδη αρκετες σειρες,και αρχισε να μου φαινεται τρελη μπουρδα,χωρις νοημα...λεω τωρα να τα ξαναπιασω απο το 5 κ μετα...αν μπορει καποιος να μου κανει μια μικρη σουμα το τι εχει παιχτει ως τωρα κ αν ψοφαει κανεις σε σποιλερ-δεν με πειραζει το σποιλερ,ουτως η αλλως για να περασουν μερικες βαρετες ωρες τις βδομαδας το βλεπω...

Δημοσ.

Εμενα πάλι, ήταν το πρώτο επισόδειο του κύκλου που μ'άφησε με θετικές σκέψεις όταν τέλειωσε... Μέχρι τώρα αυτά που βλέπαμε ήταν ψιλοσαβούρα, αλλά αυτό (πέρα από πολλές μαλακιούλες) ήταν αρκετά καλό episode πιστεύω.

μου την έδωσε που ξαφνικά έγινε time-traveler o Arthur και εμφανίστηκε στο roof top μόνο και μόνο για να τα χαλάσει όλα...

και ναι συμφωνώ,

τι μαλάκας ο Bennet που περίμενε 3 ώρες για να τελειώσει το φικι φικι για να πυροβολήσει, και ΑΣΤΟΧΗΣΕ.... Έλεος απλά

Δημοσ.

Καλά το τυπάκι που βάλανε για

marine

δεν βαρέθηκε να παίζει σε σειρές με υπερδυνάμεις, και μάλιστα

να παίρνει τις δυνάμεις του με ακριβώς τον ίδιο τρόπο (ένεση)? Δεν το χει και καταλήγει να τρυπιέται!

.

Επίσης

από οταν έχασε τις δυνάμεις του ο Peter πάει από το κακό στο χειρότερο. Κάτι πρέπει να γίνει να τις ξαναβρεί γιατί δεν πάει άλλο. Ενώ ήταν ο πιο γαμάτος έγινε ο πιο αδιάφορος. Πάντως είναι τελείως ηλίθιο ότι δώσανε στο τέλος της 2ης σαιζόν της δυνάμης του Sylar πίσω με μια απλή ένεση με το αίμα της καψούρας μου και δεν κάνουν το ίδιο και στον Πέτρο που είναι και αλάνι.

Ο Sylar πολύ χύμα σκοτώνει. Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω. Αφού υποτίθεται έιχε μάθει να παίρνει δυνάμεις χωρίς να σκοτώνει, τι στο γαμίδι κάνει και μακελεύει κόσμο? Ο Kring όπως είπε και ο Kaiser κάνει τρελλή επιστροφή στην 1η σαιζόν. Πάντως αφου είχε ήδη την δύναμη της El, ίσως και να μην την σκότωσε απλά να έκοψε το κρανίο της για να ξεσκουριάσει.

Άντε και πές βρήκαν την συνταγή για τον μαγικό ζωμό και ο δρυίδης Πετρέλιξ έκανε το θαύμα του. Άντε και κάνουν και στους 50 Marines ένεσεις και πάρουν όλοι χρυσό στην άρση βαρών το 2012. Δεν κλάνουν μια μπροστά στον Sylar και τον Αϊτινό ( Ο Sylar θα σηκώσει τα βάρη με τηλεκίνηση και θα κόψει τα κεφάλια των κριτών που θα του δώσουν άκυρο, ενώ ο Αϊτινός θα σβήσει από όλους την ανάμνηση ότι ήρθε τελευταίος).

Ο καταλύτης πήρε πούλο οπότε και το εναλλακτικό μέλλον έφυγε. Γιατί αγχώνονται όλοι? Ένεση,ένεση θα τελειώσει ο ζωμός και όσοι φάγανε φάγανε. οπότε στην ουσία κάνανε expand το cast κατά 50 άτομα το πολύ. Δεν βλέπω κάποιο άλλο κέρδος από αυτήν την κίνηση.......

Ο Αϊτινός

αποδεικνύεται μεγάλος παίχτης αλλά με μια αδυναμία: απέναντι σε δυνατούς heroes χτυπάει buffer overflow,segmentation fault, BSOD και κάνει hard reset μετά από κάμποση ώρα. Η παρουσία του και μόνο δεν αρκεί.... Αλλα και πάλι έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τον Sylar και θα τον κάνει να φτύσει το γάλα που βύζαξε.

Τα 'πα και ησύχασα......

-----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 06 : 43 : 12-----

και ναι συμφωνώ,

τι μαλάκας ο Bennet που περίμενε 3 ώρες για να τελειώσει το φικι φικι για να πυροβολήσει, και ΑΣΤΟΧΗΣΕ.... Έλεος απλά

Άσε που ο Sylar επειδή είχε super duper wow ακοή ακούει την δίψα του από μακριά και έπρεπε να τον έχει ακούσει για πλάκα.....Καλύτερα να είχε γίνει έτσι, τουλάχιστον τότε θα είχε δικαιολογία ο Μπένετοπουλος.

Δημοσ.

1. o Syler σκοτωνει πλεον ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, μπορει να μην σκοτωσει αλλα γουσταρει

2. Δεν επαιζε σουπερ ακοη, ειχε εκλλειψη εκεινη την στιγμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...