Προς το περιεχόμενο

Heroes Season III

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ακόμα βλέπετε τη σειρά; Δε ξέρω αν το πήρατε πρέφα αλλά ο Kring βγήκε και φέτος και είπε τα παρακάτω:

Φίλε, ευχαριστώ για τον κόπο σου με τις παραθέσεις. Πολύ θάψιμο, αλλά απ' ότι φαίνεται η σειρά το έχει κερδίσει με το σπαθί της!

Ακόμη δεν έχω δει κανένα επεισόδιο από την 3η χρονιά, βασικά επειδή με απογοήτευσε πολύ η 2η χρονιά πέρσι. Μάλλον έκανα καλά!

Δημοσ.

Και στον ρόλο του Ράμπο ο Πήτερ Πετρέλλι.

Τι άλλο θα δω! :-D

εκει με πιασαν και εμενα τα γελια,αν ειχε στραβωσει και το σαγονι οπως στα προηγουμενα επεισοδια θα ηταν ιδιος ο stalone!

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια , διαβαζω ολα αυτα που λετε και μενω εκπληκτος..... Καθεστε και ξεψειριζεται το καθετι. Απο τι ρουχα φοραει η μαζορετα μεχρι τι εφαγε ο "bad man" που ειπε ο προηγουμενος φιλος.

Μια σειρα την βλεπεις γιατι σου αρεσει ή δεν την βλεπεις γιατι δεν σου αρεσει. Ειναι απλα τα πραγματα. Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη..... Εγω δεν βλεπω την "Λολα" γιατι δεν μου αρεσει. Βλεπω τα "Heroes" γιατι μου αρεσουν. Δεν θα κατσω να δω την "Λολα" για να καθομαι εδω μεσα και να προσπαθω να βρω κατι να σχολιασω....

Βεβαια για να υπαρχουν αυτου του ειδους οι κριτηκες , μαλλον την βλεπετε την σειρα. Αυτο σημαινει 2 πραγματα: 1) Ή δεν υπαρχει κατι καλυτερο να κανετε 2) Κατα βαθος γουσταρετε να την βλεπετε .

Οτι και απο τα 2 να συμβαινει δεν δικαιολογει αυτην την επιθεση.

Επιλογη του καθενος ειναι να κανει οτι θελει. Αν δεν του αρεσει το φαγητο , απλα δεν το τρωει. Δεν καθετε ομως να αδιασει το πιατο , μηπως βρει τι ειναι αυτο που κανει το συγκεκριμενο φαγητο να μην του αρεσει.....

Δημοσ.

Την εκδοχη να μας αρεσε ο 1ος κυκλος και απλα τωρα να την βλεπουμε μονο και μονο επειδη θελουμε να δουμε που θα καταληξει αυτη η ιστορια την εχεις σκεφτει;

Εμενα προσωπικα μου αρεσε αρκετα η 1η σεζον αλλα τωρα ουτε κρυο ουτε ζεστη...την βλεπω απλα για να γεμιζω τα βραδυα της Τριτης. Οσο για το ψιρισμα χαιρομαι που μερικοι το κανουν αλλωστε τις περισοτερες φορες οι αποψεις μου συμβαδιζουν μαζι τους και στην τελικη ορισμενες σκηνες ειναι πολυ εκνευριστικες που δεν γινεται να μην τις σχολιασει καποιος (πχ τα comics στα τελευταια επεισοδια).

Να σε ρωτησω και εγω κατι τωρα να μου πεις την αποψη σου πιστευεις οτι η 2η και 3η σεζον συγκρινεται με τα επιπεδα της 1ης;

Δημοσ.

Καλά,αυτό το 9th wonders το'χουν βάλει εκεί για να λειτουργεί σαν απο μηχανής θεός ώστε να γεμίζει τα κενά που δεν τους αφήνουν να προχωρήσουν την ιστορία.Απλά fail :-(

Δημοσ.

λιπών...

Ξερω οτι η σεζον ειναι χωρισμένη στη μεση.

Villains που ειδαμε/βλεπουμε και Fugitives που θα δουμε.

το πρωτο (villains arc) τελιωνει σε δυο επεισοδεια.13 συνολικα.

Μετα αρχιζει το Fugitives arc με τα τελευτεα 12 επεισοδεια του κυκλου.

Fugitives μαλον θα ειναι μερικοι απο τους heores (shures,Peter Petreli,Hiro,Parkman and Clair).

O Sylar Ντύνετε Swat agent :P

Δημοσ.

Kαταρχας γεια σας ειμαι νεος στο φορουμ αυτο θελω να πω πανω στο θεμα heroes η πρωτη σεζον μαρεσε παρα πολυ η δευτερη επεσε κα πανω στην απεργια των σεναριογραφων και ηταν μια προχειροτητα αλλα 3η εδειξε σημαδια βελτιωσης

Δημοσ.

Έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι. Χαλαρά σενάριο γτπ

Ειδικά το σημείο που τράβαγα τα μαλλιά μου

έχει τον Sylar στο σκόπευτρο τόση ώρα και περιμένει τι;;; Να αρχίσει ΚΑΙ να τελειώσει το σεξ με την Ελ; Και μετά αστοχεί γιατί; Είχε λάδια στα χέρια από το ποπκορν που μασουλούσε τόση ώρα; Ο πίτερ που έμαθε να χειρίζεται καλάσνικοφ (ή ότι ήταν αυτό;) Στο Τ.Ε.Ι. νοσηλευτών; Τελικά τι δύναμη έχει ο Μοχίντερ; Τη δύναμη να παρενοχλεί τη Μάγια; Ολοι έχουν κουλ δυνάμεις αυτός γιατί μεταμορφώνεται σε πεταλούδα;

Η Νεμεσις έχει εγκεφαλική παράλυση (cerebral palsy);; Και επειδή τα πόδια της κινούνται πιο γρήγορα περνούν όλα τα παρακάτω συμπτώματα;

All types of CP are characterized by abnormal muscle tone(i.e. slouching over while sitting), reflexes, or motor development and coordination. There can be joint and bone deformities and contractures (permanently fixed, tight muscles and joints). The classical symptoms are spasticity, spasms, other involuntary movements (e.g. facial gestures), unsteady gait, problems with balance, and/or soft tissue findings consisting largely of decreased muscle mass. Scissor walking (where the knees come in and cross) and toe walking (which can contribute to a gait reminiscent of a marionette) are common among people with CP who are able to walk, but taken on the whole, CP symptomatology is very diverse. The effects of cerebral palsy fall on a continuum of motor dysfunction which may range from virtually unnoticeable to "clumsy" and awkward movements on one end of the spectrum to such severe impairments that coordinated movements are almost impossible on the other end of the spectrum.

Babies born with severe CP often have an irregular posture; their bodies may be either very floppy or very stiff. Birth defects, such as spinal curvature, a small jawbone, or a small head sometimes occur along with CP. Symptoms may appear, change, or become more severe as a child gets older. Some babies born with CP do not show obvious signs right away.

Secondary conditions can include seizures, epilepsy, speech or communication disorders, eating problems, sensory impairments, mental retardation, learning disabilities, and/or behavioral disorders. wikipedia

:cry:

Make some sence ρε godamit.

Δημοσ.
Την εκδοχη να μας αρεσε ο 1ος κυκλος και απλα τωρα να την βλεπουμε μονο και μονο επειδη θελουμε να δουμε που θα καταληξει αυτη η ιστορια την εχεις σκεφτει;

Εμενα προσωπικα μου αρεσε αρκετα η 1η σεζον αλλα τωρα ουτε κρυο ουτε ζεστη...την βλεπω απλα για να γεμιζω τα βραδυα της Τριτης. Οσο για το ψιρισμα χαιρομαι που μερικοι το κανουν αλλωστε τις περισοτερες φορες οι αποψεις μου συμβαδιζουν μαζι τους και στην τελικη ορισμενες σκηνες ειναι πολυ εκνευριστικες που δεν γινεται να μην τις σχολιασει καποιος (πχ τα comics στα τελευταια επεισοδια).

Να σε ρωτησω και εγω κατι τωρα να μου πεις την αποψη σου πιστευεις οτι η 2η και 3η σεζον συγκρινεται με τα επιπεδα της 1ης;

Πολυ ωραια τα λες. Αρα υπαρχει κατι που σε κανει να το βλεπεις. Απλα τον σχολιασμο να τον κανεις γιατι(γενικα μιλαω οχι προσωπικα)? Οι σχολιασμοι που βλεπω εγω ειναι σαν αυτους που λεει ο φιλος παρακατω: " Που εμαθε να ριχνει ο Πετρελης" και "Αφου εχει παραλυση γιατι προσπερναει τα αλλα συμπτωματα"? Γιατι ειναι μια σειρα που μας ψυχαχωγει! Για αυτο!

Σου εχω μαυρισει για ποιο λογο την βλεπεις. Δεν ειπα οτι ειναι τελεια η σειρα , ουτε οτι ο 1ος κυκλος δεν μου αρεσε περισσοτερο. Ουτε οτι δεν μπορουμε να σχολιασουμε κατι τραντακτο! Αλλα οχι να προσπαθουμε να βγαλουμε απο την μυγα ξιγκι για απλα να σχολιασουμε κατι.

Αυτα.

Δημοσ.
Αλλα οχι να προσπαθουμε να βγαλουμε απο την μυγα ξιγκι για απλα να σχολιασουμε κατι.

Αυτα.

Αν η μύγα είναι τα Heroes τότε όχι ξίγκι, μάλλον σκατά θα βγάλουμε. Και όχι όσο και να μη μας αρέσει έχουμε δικαίωμα να το δούμε και να το θάψουμε, εφόσον αυτά που λέμε έχουν βάση.

Και εσύ το ίδιο κάνεις. Δε σου αρέσουν τα σχόλια μας, αλλά τα διαβάζεις και μετά τα σχολιάζεις.

Αυτά.

Δημοσ.

Το Heroes έχει γίνει καθαρά σειρά δράσης... κάθεσαι το απολαμβάνεις και γελάς και με τα holywood-ιανά σκηνικά.

Εν τω μεταξύ τα σκηνικά εναλλάσονται με ιλλιγκιώδη ταχύτητα... π.χ

Το ειδύλλιο της Ελ με τον Σαιλαρ... ενώ τον μισούσε και προσπαθούσε να τον σκοτώσει, μέσα σε μισό λεπτά κατάφερε να την κάνει να τον ερωτευτεί παράφορα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...