Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Σχετικά με τις νεκραναστάσεις. Ε εντάξει, μπορεί να φαίνεται farfecthed, αλλά είναι συνεπές και με τις δυνάμεις των Heroes και με ό,τι έχουμε δει σε άλλα graphic novels με υπερήρωες. Για το 3χ06. Γενικά σχετικά καλές εντυπώσεις. Ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα. Το storyline με τον Hiro και Ando εξακολουθεί να είναι αφελές (στην καλύτερη) κακογραμμένο (στην χειρότερη). Βρήκα ενδιαφέρουσα την παρένθεση με τον Dollhouse τύπο. Το πως οδήγησαν τη θετή μητέρα της Claire εκεί ήταν κάπως παράλογο, και η τελική λύση προβλέψιμη, αλλά οι σκηνές καθ'αυτές είχαν ενδιαφέρον στήσιμο. Και φυσικά είχαν ενδιαφέρον η out-of-the-blue εξόντωση του Adam, οι δυνάμεις του father petrelli και το φινάλε. Μου φαίνεται ότι φτιάχνει σιγά σιγά η σειρά. Και είμαστε ακόμα στο 6ο επεισόδιο.
jakegate7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά κανένα fan της claire-bear δε έχουμε,μόνο εγώ είμαι "κολλημένος" μαζί της? Τέλος πάντων,πιστεύω ότι ο τρίτος κύκλος είναι αρκετά καλός και εμφάνιση του μπαμπά Πετρέλη έδωσε νέα πνοή στη σειρά. Άντε περιμένουμε το 7 επεισόδιο να δούμε τι θα γίνει με τις δυνάμεις του Πίτερ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 u mean Claire-midget...
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Και αφου αναφερθηκε η μισοριξια.. Οποιος μας πει ποσες φορες εχει ακουστει η φραση to protect my family στο Heroes κερδιζει μια τοστιερα...
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Γιατί πόσες φορές την αγκαλιάζει και της λέει: "It's going to be o.k." Άπειρες!!
KaizerSoze Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 H σειρα αρχιζει και στρωνει αρκετα και στο 3χ07 φαινεται αυτο. Αφενως η σαπουνοπερα σαπουνοπερα αλλα σιγα-σιγα οτι οικογενεια Καπγουελ φαγαμε φαγαμε Αφεταιρου το εχουν γυρισει στο action που δεν με χαλαει, αφου παραμυθακι ειναι και στο μπλαμπλα δεν το καταφερνουν δωσε action και υπερδυναμεις on screen στον λαο ρε αδελφε Mαρεσει πολυ το Primetech vs Pinehearst που παει να γινει!!ΧΑΜΟΣ αναμενεται και μακαρι να ειχαμε 2 στρατιες Επισης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας ξεμπερδεψουμε με οσους πεθαινουν, please οχι αλλες νεκραναστασεις, ο Ανταμ, ο μπαμπας Παρκμαν, η Μαγια, ολοι αυτοι ηταν πολυ b-class, δεν αγαπηθηκαν ποτε. Καλη κινηση που τους σκοτωνουν/διωχνουν απο την σειρα(λογικα Μαγια γιοκ) now keep them dead ) Παντως για μενα παραμενει κρυφος ασος ο Haitian απο την αρχη, ο τυπος ακυρωνει ολους τους αλλους και μπαμπα Πετρελι, κατι με τον μαγκακο αυτο να δειτε θα γινει στο τελος
tmjuju Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Το κεφάλαιο αυτό είναι full action ! Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι. Η clair-bear δεν είναι του γούστου μου… στο επεισόδιο 0 πάλι της είχαν σκαμνάκι βλέπεις. Πολύ πλάκα είχε και το μπάχαλο: Βλέπω σου αρέσουν ακόμα οι ξανθιές… Δηλαδή εσύ είσαι ο πατέρας του παιδιού… που έχει υιοθετήσει .. που … LOL Η όποια επική μάχη μεταξύ των εταιριών θα είχε και αυτή τη πλάκα της Ο μαύρος στην έρημο με το Χιρο μετά το μαγείρεμα … ετοιμάζουν κι άλλα πολλά και είναι το standarακι της ανατροπής. Δε θα μου κάνει εντύπωση εάν απλά μηδενίσουν ότι έχει γίνει εξ αρχής. -----Προστέθηκε 30/10/2008 στις 11 : 28 : 42----- Κατά τύχη είδα το επεισόδιο και δεύτερη φορά. Έχουν γίνει μανούλες στο να κρύβουν Hints μέσα σε κατά τα άλλα ʽαθώεςʼ ατάκες. Ειδικά σε αυτή τη σεζόν τα Hints είναι παντού και πάντα παρόν.
Kasrith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Και αφου αναφερθηκε η μισοριξια.. Οποιος μας πει ποσες φορες εχει ακουστει η φραση to protect my family στο Heroes κερδιζει μια τοστιερα... η το απολυτο 'save the world'. δηλαδη αν το ξανακουσω, παιζει να σπασω την οθονη H σειρα αρχιζει και στρωνει αρκετα και στο 3χ07 φαινεται αυτο.Αφενως η σαπουνοπερα σαπουνοπερα αλλα σιγα-σιγα οτι οικογενεια Καπγουελ φαγαμε φαγαμε Αφεταιρου το εχουν γυρισει στο action που δεν με χαλαει, αφου παραμυθακι ειναι και στο μπλαμπλα δεν το καταφερνουν δωσε action και υπερδυναμεις on screen στον λαο ρε αδελφε ακριβως. αν και εχω την εντυπωση πως τζαμπα περιμενουμε, και πως θα απογοητευτουμε στο τελος. οπως τον 1ο κυκλο, ο οποιος μπορει να ηταν τελειως intro αλλα περιμεναμε, και οσο περιμεναμε, τοσο ξενερωναμε Mαρεσει πολυ το Primetech vs Pinehearst που παει να γινει!!ΧΑΜΟΣ αναμενεται και μακαρι να ειχαμε 2 στρατιες οπως το πανω σχολιο, hope so but don't hold your breath Επισης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας ξεμπερδεψουμε με οσους πεθαινουν, please οχι αλλες νεκραναστασεις, ο Ανταμ, ο μπαμπας Παρκμαν, η Μαγια, ολοι αυτοι ηταν πολυ b-class, δεν αγαπηθηκαν ποτε. Καλη κινηση που τους σκοτωνουν/διωχνουν απο την σειρα(λογικα Μαγια γιοκ) now keep them dead ) Παντως για μενα παραμενει κρυφος ασος ο Haitian απο την αρχη, ο τυπος ακυρωνει ολους τους αλλους και μπαμπα Πετρελι, κατι με τον μαγκακο αυτο να δειτε θα γινει στο τελος ελπιζω να παιξει μεγαλο ρολο, οπως παντα εξαλλου, που τον βαζαν στο καταλληλο σημειο (αφου τον εχουν ξεγραψει ολοι και ξετρυπονει εκει που δεν τον περιμενεις)
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Τι έλεγα πριν από μερικές σελίδες;
porco_rosso21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 εγω παντως δυστυχως το εκοψα.....εχει καταντησει απλα ηλιθια σειρα...κριμα για το ξεκινημα της...
vasilis_c Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 σας αρεσε το σημερινο εγω παντος το βρηκα λιγο κουραστικο μεχρι που ηρθε ο μπαμπας πετρελι και τα γαμησε ολα
KaizerSoze Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Eμενα γενικα μου την σπανε ολα αυτα τα flashback αλα Λοστ που τελικα ολοι τους ηξεραν ολους κτλ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ, ειπαμε, δεν σας παει, δεν σας βγαινει, στα τελευταια επισοδεια το ειχατε ριξει στο action και το ειχατε σωσει(το καλο ειναι οτι ειναι με τους παλιους παραγωγους που απολυθηκαν αρα λογικα ηταν απο τα ετοιμα, δεν θα εχει αλλα) Αν μου αρεσε κατι ειναι που αποδεικνυεται για αλλη μια φορα ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ειναι ο Haitian και πως στο τελευταιο επισοδειο της σειρας αυτος ειναι που θα τους ξεκωλιασει ολους ΕΡΩΤΗΣΗ, τελικα ΠΟΣΕΣ και ποιες δυναμεις εχει ο μπαρμπαΠετρελης? Επισης θυμαται κανεις απο την 1, τα αδελφια Πετρελη ηρθαν ποτε face to face με τον Λιντερμαν
KWSN_Men Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Eμενα γενικα μου την σπανε ολα αυτα τα flashback αλα Λοστ που τελικα ολοι τους ηξεραν ολους κτλ Αυτό μου την έσπασε πιο πολύ. Το έχουν χάσει πλέον νομίζω. Μου έστειλε ο θείος μου το Heroes μαζί με το Sarah Connor Chronicles (που δεν τρελένομαι κιόλας) και είδα το Heroes πρώτο για να ξεμπερδεύω.
Em_Zed Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εμένα πάλι αν κάτι μου άρεσε από το 08 είναι ακριβώς αυτό, το πως κατάφεραν να συνδέσουν τα γεγονότα του 1ου κύκλου με αυτά που γίνονται τώρα. Και δεδομένου του μπάχαλου που επικρατεί, για να γίνει κάτι τέτοιο θέλει πολύυυ δουλειά!! Σ'αυτό τον κύκλο πλέον δεν προσπαθώ να καταλάβω γιατί αυτός έκανε αυτό, ή γιατι είπε το άλλο.. εδώ δε προσπαθούν αυτοί καλά-καλά. Αλλά αυτό το επεισόδιο μ'αφησε πραγματικά μλκ. Η μάνα πετρέλη εκτός από σκύλα-με-το-δίκιο-της είναι και γαμώ τις ηθοποιούς, η εμφάνιση του αϊτινού όλα τα λεφτά: ο τρόπος με τον οποίο τον βάζουν στο παιχνίδι είναι τέλειος. Χωρίς πολλά, πολλά απλά στέκεται εκεί, ουτε καν μιλάει. Βέβαια το πως βρέθηκε ο μπαμπαΠετρέλης στην Αφρική δε το κατάλαβα αλλά μέχρι να το επεξεργαστώ άρχισε να 'χαλάει' τον χίρο . Κάθε φορά φτιάχνουν κάτι καλό σε 1-2 επεισόδια και μετά το γκρεμίζουν. Ελπίζω τώρα που έχουν φτάσει σ'αυτό το σημείο να γίνουν καλύτερα τα πράματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.