Προς το περιεχόμενο

Heroes Season III

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παίδες, σειρά βλέπετε όχι ταινία.

Και μάλιστα σειρά που είναι δομημένη σε κεφάλαια κατα τα πρότυπα των κόμικ/graphic novels (εκτός και αν πιστεύετε ότι τα Superman/Spiderman/Batman/Batman and Superman, Xmen κλπ είχαν εξ'αρχής σχέδιο να βγάλουν όσα τεύχη έχουν βγάλει).

Οπότε φυσικά και θα πάει έτσι, κεφάλαιο κεφάλαιο, μέχρι να μην έχει πια ικανή απήχηση ή να μην θέλουν να τη συνεχίσουν άλλο οι ίδιοι οι δημιουργοί.

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πω πω δεν ξερω τι να πω εδω μεσα!!βλεπω ατομα που σχολιαζουν σχολιαζουν συνεχεια λεγοντας ακριβως το ιδιο πραγμα συνεχεια "εχει καταντησει βαρετο" ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.και ολοι συνεχιζουν να γλυφουν το γλυφιτζουρι "η 2η σεζον ηταν χαλια"!!!ε ναι ρε φιλε αμα ηταν χαλια τοτε μην κατσεις την ημερα που εχει επεισοδιο σπιτι να το δεις.πηγαινε εξω πηγαινε καπου αλλου ή μην βαλεις το τορρεντ με το επεισοδιο να κατεβει.αμα δεν σ αρεσει(τουλαχιστον οχι πια,διοτι καποτε πρεπει να σου αρεσε γτ δεν θα καθησες στο ξεκαρφωτο να δεις τισ 2 πρωτες σεζον) μην το βλεπεις και μην ερχεσαι και γραφεισ οτι να ναι σε αυτο το thread.ειχα να διαβασω στο συγκεκριμενο θεμα απο την 3η σελιδα.και μπηκα σημερα(αφου εχω δει και τα 6 επεισοδεια σημερα) να δω τι σχολιαζουν οι υπολοιποι που το βλεπουν και βλεπω τον καθενα να πιπιλιζει συνεχεια συνεχεια τα ιδια λογια.ε δεν σας αντεχω πια!να καθομαι και να διαβαζω παραπνω απο 15 σελιδες με πραγματικα ανουσιες παρατηρησεις και υποδειξεις απο πραγματικα αδαεις και ανιδεους ανθρωπους που προφανως καποιος ξεκινησε την συγκεκριμενη παραφιλολογια με το στορυ που εκτυλισεται και αρχισαν ολοι οι "ειδημονες" να γραφουν το πρωτο πραγμα που τους ερχετε στο καζανι που αυτοι αποκαλουν κεφαλι.αναφερονται ολοι συνεχως στου δημιουργους της σειρας λες και αυτοι ειναι τιποτα μεγαλοι κριτες ταινιων ή δεν ξερω και εγω τι αλλο που το μονο που ξερου να κανουν ειναι να γραψουν κατι (αρνητικο συνηθως) για να προβληθουν και να γινουν οι νεοι μουρατιδηδες και τριαντυφιλιδηδες απλα μονο και μονο για να δειξουν.Επειδη πλεον αποφασισα να μην ξαναδιαβασω ποσο μαλλον να ξαναποσταρω στο συγκεκριμενο thread συνεχιστε να ποσταρετε τις τελευταιες ηλιθιοτητες που εβρασε το καζανι σας και να τις μοιραζεστε με οσους καημενους καθονται και τα διαβαζουν περιμενοντας να δουνε καποιο σχολιο γυρω απο την πλοκη του εργου και οχι αυτη την παρερμηνευση των οσων συμβαινουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

paranoid, χρησιμοποίησε παραγράφους, αυτή η μονοκοπανιά δεν διαβάζεται εύκολα :-(

Δημοσ.

Paranoid_gr, ναι οι χρήστες είναι ανίδεοι και αδαείς σε αυτό το forum όσων αφορά κάποια πράματα (όχι όλα όμως).

Εγώ π.χ. δεν είχα προλάβει το hype του Lost στη πρώτη season, και όταν έφτασα κάπου στα μισά της δεύτερης, αποφάσισα να μην αφιερώσω χρόνο σε αυτό το forum και τα σχετικά του threads γιατί έγραφε ο ένας χειρότερα από τον άλλον. Δηλ. δεν ξέραν τι γράφαν τα καημένα.Αυτό βέβαια το είχα ξεχάσει αλλά με μία επερώτηση κάποιου χρήστη, κάποιος του απάντησε με τα σχετικά threads και έκατσα ο καμμένος και διάβασα 150 σελίδες με posts προ τετραετίας. Οπότε συνειδητοποίησα πως για κάποιο λόγο είχα μετρημένα 3 posts ένα πράμα.

Με το Heroes, ισχύει το εξής. Ίσως το έχω γράψει και πιο πριν. Έχουν χάσει τη μπάλα οι δημιουργοί. Αποδεδειγμένα όμως. Έχω αναφέρει απτά παραδείγματα και δηλώσεις. Πέρα από αυτό όμως η σειρά βλέπεται, γι'αυτό και φαντάζομαι πως κάποιοι την βλέπουν. Αν δεν γουστάρεις συζήτηση εδώ μπορείς να πας κάπου αλλού όπου θα σέβονται λίγο περισσότερο τη σειρά. Ή μπορείς να κάτσεις κι εδώ ώστε να γίνει μία ωραία συζήτηση.

Δημοσ.

paranoid_gr

θα συμφωνήσω με όλα όσα λες αλλά στην τελική ο

Nodoordonotthereisnotry έχει δίκιο.

Μιας και μου αρέσει λοιπόν η σειρά περιμένω με ενδιαφέρον να διαβάσω τα σχόλιά σου!

Δημοσ.

Εσύ βρε Nodoordonotthereisnotry που είσαι τόσο απόλυτος οτι το heroes δεν έχει κάνει κοιλιά πες μου τι πρόσφερε το προχθεσινό επεισόδιο εκτός από τα τελευταία 5 λεπτά. Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ.

Δημοσ.

Ε ναι... Και τα 5 λεπτά αυτά, πάλι ξενέρα ήταν.... :-(

Εκεί που είπα (μετά απο τα 3χ04 κ 3χ05) ότι επιτέλους αξίζει και πάλι το Heroes, είδαμε και το 3χ06 και ψόφησε κάθε ελπίδα

Δημοσ.
Ε ναι... Και τα 5 λεπτά αυτά, πάλι ξενέρα ήταν.... :-(

Εκεί που είπα (μετά απο τα 3χ04 κ 3χ05) ότι επιτέλους αξίζει και πάλι το Heroes, είδαμε και το 3χ06 και ψόφησε κάθε ελπίδα

Αυτό ακριβώς.

Βάζω σήμερα να δω το 5o,ω ρε φίλε λέω,τελικά έκανα λάθος,βάζω με χαρά το 6ο και τρώω την ξενέρα στα μούτρα. :-(

Δημοσ.

Το έχουν γυρίσει καθαρά στην δράση με όλα τα θετικά και αρνητικά που έχει αυτό.

Τον Βρετανό τον έβγαλαν απο τον τάφο μόνο και μόνο για να τον σκοτώσουν πάλι! Το μόνο ενδιαφέρον είναι, οτι με αυτό τον τρόπο μάθαμε τις δυνάμεις του μπαμπά-Πιτρελι. Οπότε και η cheerleader δεν είναι 100% αθάνατη.

Πάντως το έχουν μπερδέψει πολύ το ζήτημα. Ο Πιτρέλι και ο Μοχίντερ γίνονται κακοί ενώ ο Σαιλάρ καλός?

Το οτι έγινε καλός ο Σαιλαρ το καταλάβαμε επειδή στο μέλλον φοράει γυαλιά :rolleyes:

Δημοσ.
Εσύ βρε Nodoordonotthereisnotry που είσαι τόσο απόλυτος οτι το heroes δεν έχει κάνει κοιλιά πες μου τι πρόσφερε το προχθεσινό επεισόδιο εκτός από τα τελευταία 5 λεπτά. Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ.

Pardon? Εγώ είπα ότι έκανε κοιλιά από την αρχή της δεύτερης season. Με μπέρδεψες με κάποιον άλλον!

Δημοσ.

LOL

Το επεισόδιο ήταν για άλλη μια φορά πολύ καλό!

Δεν καταλαβαίνω τι δε σας αρέσει … ή δράση ή ότι κάθε εβδομάδα γκρινιάζετε για κάποιον άλλο χαρακτήρα.

Ο Χίρο συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό … μαθητευόμενος ήρωας όπως ήταν εξ αρχής ;-)

Άντε να γινόμαστε λιγότεροι… να σταματήσουν να βλέπουν όσοι δεν γουστάρουν και να επικεντρωθούν οι παραγωγοί στο πραγματικό κοινό μιας αντίστοιχης σειράς (sci-fi). Είπαμε δεν είναι σειρά για να τη βλέπουν όλοι. Καμία σειρά δεν έχει τόσο ευρύ κοινό. Πάντοτε θα υπάρχει target market.

Δημοσ.
LOL

Το επεισόδιο ήταν για άλλη μια φορά πολύ καλό!

Δεν καταλαβαίνω τι δε σας αρέσει … ή δράση ή ότι κάθε εβδομάδα γκρινιάζετε για κάποιον άλλο χαρακτήρα.

Ο Χίρο συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό … μαθητευόμενος ήρωας όπως ήταν εξ αρχής ;-)

Άντε να γινόμαστε λιγότεροι… να σταματήσουν να βλέπουν όσοι δεν γουστάρουν και να επικεντρωθούν οι παραγωγοί στο πραγματικό κοινό μιας αντίστοιχης σειράς (sci-fi). Είπαμε δεν είναι σειρά για να τη βλέπουν όλοι. Καμία σειρά δεν έχει τόσο ευρύ κοινό. Πάντοτε θα υπάρχει target market.

Επιτέλους καποιος που μιλαει σωστα.

Ετσι φιλε μου keep up the good work

Δημοσ.

Γιατι απλα οι υπολοιποι θελουν απλα να περιαυτολογησουν και να κακολογησουν.Οσο για την τραγικη ειρωνια που αναφερεις ειναι το συγκεκριμενο thread που εχει τιτλο heroes season 3 και ολοι ακομα συνεχιζουν να σχολιαζουν τα κακωσ κειμενα της 2ης και απλα να αναφερονται που και που στο στορυ που εκτυλισεται..

Ταδε εφη paRaNOiD

Δημοσ.

Αν το target group τους ήταν sci-fi, δεν θα ανέσταιναν τους νεκρούς χαρακτήρες σε κάθε επεισόδιο.

Πέθανε

η Νικι,ο Πιτρελι, ο Σαϊλαρ

και μαζεύτηκαν όλα τα αγοράκια-κοριτσάκια απο τα φαν κλαμπ για να τους φέρουν πίσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...