konnak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δεν διαφωνώ, αλλά για να κάνουν τη συγκεκριμένη δήλωση, η εν λόγω "απόδειξη" θα πρέπει να είναι κάτι που όντως θα αποδεικνύει ότι τα είχαν σκεφτεί όλα εξαρχής και όχι απλά ότι το τέλος θα επαληθεύσει κάποια facts του πιλότου. Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, ήδη η 4η σεζόν μάζεψε πολλά από τα "ψίχουλα" των πρώτων τριών σεζόν και αν τις ξαναδείς τώρα θα βρεις νόημα σε πράγματα που δεν είχες δώσει σημασία, που όταν τα πρωτοέβλεπες έλεγες "αυτό τώρα γιατί το έβαλαν; τι νόημα έχει;" (π.χ. όταν ο Jack έβλεπε τον πατέρα του έλεγες ότι έχει λαλήσει και βλέπει άκυρα. Μετά την 4η σεζόν καταλαβαίνεις ότι είναι ο τρόπος του Jacob να τους κατευθύνει στις σπηλιές ). Αυτό είναι διαφορετικό από το να πετάς ότι άκυρο σταθεί και βρεθεί - γιατί στο τέλος δεν θα υπάρχει τρόπος να το τελειώσεις. Αν όμως συνεχίσει η κατεύθυνση του Lost υπάρχει τρόπος να τελειώσει, και καταπληκτικά μάλιστα, αν επαληθευθεί η θεωρία που έχει διαρρεύσει. Και όχι με χίλιες δυο υποθέσεις και παραδοχές, αλλά με μία βασική θεωρία. Η ειρωνεία είναι ότι το Heroes το ξεκίνησα πολύ πιο χαλαρά και με πολύ μεγαλύτερες τις ανοχές μου στη μυθολογία της σειράς - λόγω περιεχομένου - απ' ότι το Lost. Αλλά θεωρώ ότι οι σειρές (και ταινίες) φαντασίας είναι πολύ σημαντικό να κινούνται μέσα στα όρια των συμβάσεων και παραδοχών που κάνουν όταν ξεκινάνε για να μην καταλήξουν τσίρκο αλλά συναρπαστικές. Το Heroes από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να σέβεται τον θεατή που το έβλεπε από την αρχή. Εισάγουν και εισάγουν και εισάγουν χαρακτήρες χωρίς να έχουν κάνει κάποια σοβαρή δουλειά με τους ήδη υπάρχοντες, εισάγουν και εισάγουν εναλλακτικά timelines χωρίς να έχουν ασχοληθεί σοβαρά με καμία ακόμα, καταστρέφουν και καταστρέφουν τον κόσμο απλά για να δημιουργήσουν climax, αναιρούν facts στα οποία βασίστηκαν ολόκληρες οι προηγούμενες σεζόν χρησιμοποιώντας συνεχώς, χαοτικά και άκομψα (ίσως και χειρότερα από την ταινία Butterfly Effect) το time travel, έχουν καταστρέψει πάνω από μία φορές το continuity της ίδιας τους της σειράς, κτλ κτλ. Μου δίνουν πλέον την εντύπωση του "ό,τι αρπάξουμε, κανά νούμερο, να πετάξουμε τίποτα ψαρωτικό, μη μας κόψουνε ακόμα" αλλά δεν το βλέπω, η σειρά πάει για τρελό λουκέτο...
KaizerSoze Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 1. Aσχετο, αλλα μιας και ο Haitian ακυρωνει δυναμεις φυσικες ή πνευματικες, αν καποιος σκοτωσει την Κλαιρ με τον Haitian παροντα τι γινεται? 2. Ενταξει. Σατανικα τριδυμα. Νομιζω η ηλιθια ιδεα με τους κλωνους που ειχα πριν μια βδομαδα ειναι καλυτερη.Μαλακα...χαχα...μου φαινεται τραγικα αστειο. Σε φαση, πως να ξεφορτωθουμε την ηλιθια μαυρο-οικογενεια απο την Νεα Ορλεανη που δεν επιασε?Α, το βρηκα, σκοτωνουμε την Νικι και βαζουμε την τριδυμη αδελφη της
babisbam Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Καλά οι μ@λ@κίες της σειρας δεν εχουν τελειωμό!αυτός ο Χιρο(αν τον ειχα μπροστα μου θα τον σκοτωνα)τι φλωρο τον εχουν κανει ελεος...και η φραση 'save the world', μας εχουν πρηξει τα @ρχ... , γ@μω τον 'κόσμο' τους.
Carthago Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Καλά οι μ@λ@κίες της σειρας δεν εχουν τελειωμό!αυτός ο Χιρο(αν τον ειχα μπροστα μου θα τον σκοτωνα)τι φλωρο τον εχουν κανει ελεος...και η φραση 'save the world', μας εχουν πρηξει τα @ρχ... , γ@μω τον 'κόσμο' τους. Πες τα ρε παληκαρι!!! Καθε βδομαδα κανω το λαμακαμ'αυτο. Εδω Πετρελης και Σαιλερ ειναι ετοιμοι να τα κανουν ολα πορνη και εχουμε το μουλικο με τα υπαρξιακα του. Αι στο διαολο πια
opts Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Βαρεμάρα σκέτη το έχουν καταντήσει Σώσανε τον κόσμο τόσες φορές και ούτε ένα νόμπελ Ειρήνης Εχω και τα 4 επεισόδια και σήμερα θα βγει το 5ο και δεν έχω δει μετά απο το 1ο Εγώ πάντως αν ήμουν Χιρο (όχι χοίρος) θα πήγαινα πίσω στο χρόνο και θα σταμάταγα την σειρά στον προηγούμενο κύκλο
Kasrith Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Βαρεμάρα σκέτη το έχουν καταντήσειΕγώ πάντως αν ήμουν Χιρο (όχι χοίρος) θα πήγαινα πίσω στο χρόνο και θα σταμάταγα την σειρά στον προηγούμενο κύκλο hehehe Δεν ειδα το τελευταιο (e5) ακομα, part 3 dlding...
tzinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 δεν περιμενα ποτε οτι σειρα περαν του prison break θα παρει τοσο συντομο κατηφορο ενω ειχε μια εντποσιακη αρχη και πολυ ποτενσιαλ. Ειμαι σιγουρος οτι στο heroes εχουν προσλαβει σεναριογραφους απο το πριζον, δεν εξηγειται αλλοιως αυτος ο οργασμος βλακειας και βιασμος χαρακτηρων που βλεπουμε στη 2ρη σεζον. Μια μαλακιουλα ασχετη που μου ηρθε στο μυαλο, στο heroes εχουν αρχισει και "νοικοιαζουν" ηθοποιους σε δυαδες απο αλλες σειρες. Πχ απο veronica mars πηραν κιρστεν και για λιγο τον τυπο που επαιζε την μετενσαρκωση του πητερ πετρελι, απο alias πηραν parkman (weis sto alias) και τον andy (shark sto alais). Οι τελευταιοι που με εκαναν να το σκεφτο αυτο, ειναι οι δυο προσφατοι μαυροι που παιζανε και στο The wire, o κnox που περνει δυναμη απο τον φοβο (Marlo sto wire) και ο Canfield αυτος που ρουφουσε στο κενο (bubbles sto wire). O bubbles στο wire ηταν απο τους καλυτερους χαρακτηρες ever σε σειρα, μιλαμε για την τελεια ερμηνεια, ο ανθρωπος εδινε ρεσιταλ.
Members gsarig Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 δεν περιμενα ποτε οτι σειρα περαν του prison break θα παρει τοσο συντομο κατηφορο ενω ειχε μια εντποσιακη αρχη και πολυ ποτενσιαλ. Ειμαι σιγουρος οτι στο heroes εχουν προσλαβει σεναριογραφους απο το πριζον, δεν εξηγειται αλλοιως αυτος ο οργασμος βλακειας και βιασμος χαρακτηρων που βλεπουμε στη 2ρη σεζον. Μια μαλακιουλα ασχετη που μου ηρθε στο μυαλο, στο heroes εχουν αρχισει και "νοικοιαζουν" ηθοποιους σε δυαδες απο αλλες σειρες. Πχ απο veronica mars πηραν κιρστεν και για λιγο τον τυπο που επαιζε την μετενσαρκωση του πητερ πετρελι, απο alias πηραν parkman (weis sto alias) και τον andy (shark sto alais). Οι τελευταιοι που με εκαναν να το σκεφτο αυτο, ειναι οι δυο προσφατοι μαυροι που παιζανε και στο The wire, o κnox που περνει δυναμη απο τον φοβο (Marlo sto wire) και ο Canfield αυτος που ρουφουσε στο κενο (bubbles sto wire). O bubbles στο wire ηταν απο τους καλυτερους χαρακτηρες ever σε σειρα, μιλαμε για την τελεια ερμηνεια, ο ανθρωπος εδινε ρεσιταλ. Έλα ρε, ο Μπαμπλς στο Heroes! Δεν είχα σκοπό να δω απόψε το επεισόδιο, αλλά και μόνο γι' αυτό που λες θα το δω! edit: το είδα. Βλακεία ήταν και πάλι.
los!!! Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Εγώ μια απορία έχω. Προσπαθούνε να κάνουν το σενάριο όσο πιο πολύπλοκο γίνεται; Όχι πως με χαλάει, αλλά μην το καταντήσουν σαν τις Επικίνδυνες αποστολές που δεν καταλάβαινε κανείς τίποτα.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Πρέπει να βρω τους 4400ους γιατί το Heroes παραέγινε αμερικανιά.
logo15 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Πρέπει να βρω τους 4400ους γιατί το Heroes παραέγινε αμερικανιά. Μαζί σου!!!! Πολύ gore νομίζω έχει γίνει ε?
opts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Πρέπει να βρω τους 4400ους γιατί το Heroes παραέγινε αμερικανιά. Τι να το κάνεις κι'αυτό ? Θα παίξεις το fill the missing blanks μιας και έμεινε στη μέση Αρκετή πλοκή για το τίποτα Λίγο η περσινή απεργία λίγο τα νούμερα, σκορπίσανε και δεν έμεινε ούτε ένας απο τους 4400
aldon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 το μπερδεύουν πολυ το θέμα... Ξέρει κανείς μέχρι πόσες season θα φτάσει???
basilhs83 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 το μπερδεύουν πολυ το θέμα... Ξέρει κανείς μέχρι πόσες season θα φτάσει??? Δεν νομιζω να εχουν ενα συγκεκριμενο πλανο ... θα το πανε μεχρι να μειωθει το ενδιαφερον στην Αμερικη.. εδω το prison break το πηγαν 4 σεζον.. αν ειναι δυνατον..
Kasrith Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δεν νομιζω να εχουν ενα συγκεκριμενο πλανο ... θα το πανε μεχρι να μειωθει το ενδιαφερον στην Αμερικη.. εδω το prison break το πηγαν 4 σεζον.. αν ειναι δυνατον.. Αύτο ακριβώς είναι το θέμα (δυστυχώς)... Δεν έχουν κάποιο σχέδιο δράσης, απλά περιμένουν να δούν πόσο τους παίρνει νομίζω. Και ελπίζω να μην το παρακάνουν οπως το PB. Ήμαρτον δλδ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.