alexpant Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Παιδιά θέλω βοήθεια πάνω σε ένα θέμα...έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα και θέλω να βάλω στην αρχική να κάνει ο άλλος είσοδο ή έγγραφη και οταν πατάει εγγραφή να τον ρωτάει 1)username 2)password 3)e-mail 4)Περιοχή και μετά να ολοκληρώνετε η εγγραφή...γίνεται αυτό εύκολα να μου το κάνετε???
antonl Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Χρησιμοποιείς κάποιο CMS (πχ Joomla!, drupal); Αν όχι, από PHP/MySQL πώς τα πας (θα πρέπει να υποστηρίζονται κι από τον server που ναι η σελίδα σου);
alexpant Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δεν έχω κάποιο CMS παρολαυτά ο σερβερ μου υποστηρίζει ΡΗΡ ....Το θέμα είναι να βρω μια φόρμα για να γίνεται ο άλλος μέλος...Πιστεύω πως υπάρχει ...βρήκα και μερικά αλλά δεν είναι ολοκληρωμένα.
buffon85 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Αυτό που ζητάς είναι πάρα πολύ απλό με σχετικά λίγες γνώσεις php. Καταρχάς πρέπει να έχεις κάποια βάση από πίσω για να σώζεις τις εγγραφές (phpmyadmin) και λογικά θα έχεις και κάποια φόρμα login σε κάποια σελίδα του site σου αλλιώς δεν βρίσκω τον λόγο της εγγραφής. Ψάξε λίγο στο google δεν είναι τόσο δύσκολο αυτό που ζητάς
alexpant Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Έψαξα αλλά ειληκρινά αυτά που βρήκα δεν με βοήθησαν ! Βρηκ μια φορμα άκυρη και εξάλλου θέλω να μου πείτε πώς θα το βάλω.... Εσείς από εδώ δεν μπορείτε να με βοηθήσετε;
daxakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 διαβασε λιγο εδω w3schools πως φτιαχνονται οι φορμες. πηγαινε μετα και βρες μια φορμα που σου αρεσει δες το source "view page source ή source code" Αντεγραψε το αλλα μαθε να αλλαξεις καποια στοιχεια για να μην πηγαινει η φορμα στο αλλο site . τωρα πως τα σωζεις αυτα σε νια databse δεν ξερω μεχρι στιγμης εχω μαθε μονο να στελω την φορμα με μειλ!! Δες και αυτο link σε αλλο ελληνικο φορουμ
snk7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 θες να σε βοηθησουμε για να μαθεις, ή να στο κανουμε για να περασεις καποιο μαθημα?
alexpant Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Koίταξε, όχι οτι έχω μάθει να τα παίρνω όλα έτοιμα ...αλλά θα ήθελα αν ήξερε κάποιος απο εσάς να μου ετοιμάσει μαι φόρμα, αν γίνεται και αν μπορεί (γιατι ξέρω οτι είναι δύσκολο) να βάλει να στέλνεται και μέηλ στο τέλος ...γίνεται
buffon85 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Απάντα σε αυτό : Αυτά τα δεδομένα θα τα σώζεις πουθενά? Σε κάποια βάση ίσως? Και εάν ναι υπάρχει κάποια φόρμα login έτσι ώστε να γίνεται η ταυτοποίηση των στοιχείων?
alexpant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Όσες φόρμες και να βρήκα τελικά καμία δεν με βοήθεισε...ακόμα και τώρα τελευταία που βρήκα μια ...τελικά δεν έγινε τίποτα. Όσον αφορα για την βάση δεδομένων ...Υπάρχει μια βάση δεδομένων στον σερβερ αλλά δεν ξέρω πως να την χρησημοποιήσω!
Uberalles_gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Φίλε ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις.. Την φόρμα που θα συμπληρώνει κάποιος τι θες να την κάνεις????
alexpant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό που ζήτησα στο 1ο ποστ!!!
alexpant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν έχω δημιουργήσει mysql database και δουλεύει με phpmyadmin τώρα περιμένω την βοήθεια σας για να το ολοκληρώσω!
nik1992 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.turningturnip.co.uk/free-mysql-php-generator/ σου κανει τα αρχεια οπυ χρειαζεσαι ΕΚΤΟΣ απο το login/out
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.