Προς το περιεχόμενο

login form module

alexpant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω βοήθεια πάνω σε ένα θέμα...έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα και θέλω να βάλω στην αρχική να κάνει ο άλλος είσοδο ή έγγραφη και οταν πατάει εγγραφή να τον ρωτάει

1)username

2)password

3)e-mail

4)Περιοχή

και μετά να ολοκληρώνετε η εγγραφή...γίνεται αυτό εύκολα να μου το κάνετε??? :o

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς κάποιο CMS (πχ Joomla!, drupal); Αν όχι, από PHP/MySQL πώς τα πας (θα πρέπει να υποστηρίζονται κι από τον server που ναι η σελίδα σου);

Δημοσ.

Δεν έχω κάποιο CMS παρολαυτά ο σερβερ μου υποστηρίζει ΡΗΡ ....Το θέμα είναι να βρω μια φόρμα για να γίνεται ο άλλος μέλος...Πιστεύω πως υπάρχει ...βρήκα και μερικά αλλά δεν είναι ολοκληρωμένα.

Δημοσ.

Αυτό που ζητάς είναι πάρα πολύ απλό με σχετικά λίγες γνώσεις php. Καταρχάς πρέπει να έχεις κάποια βάση από πίσω για να σώζεις τις εγγραφές (phpmyadmin) και λογικά θα έχεις και κάποια φόρμα login σε κάποια σελίδα του site σου αλλιώς δεν βρίσκω τον λόγο της εγγραφής.

Ψάξε λίγο στο google δεν είναι τόσο δύσκολο αυτό που ζητάς

Δημοσ.

Έψαξα αλλά ειληκρινά αυτά που βρήκα δεν με βοήθησαν ! Βρηκ μια φορμα άκυρη και εξάλλου θέλω να μου πείτε πώς θα το βάλω.... Εσείς από εδώ δεν μπορείτε να με βοηθήσετε;

Δημοσ.

διαβασε λιγο εδω

w3schools

πως φτιαχνονται οι φορμες.

πηγαινε μετα και βρες μια φορμα που σου αρεσει δες το source "view page source ή source code"

Αντεγραψε το αλλα μαθε να αλλαξεις καποια στοιχεια για να μην πηγαινει η φορμα στο αλλο site .

τωρα πως τα σωζεις αυτα σε νια databse δεν ξερω μεχρι στιγμης εχω μαθε μονο να στελω την φορμα με μειλ!!

Δες και αυτο

link σε αλλο ελληνικο φορουμ

Δημοσ.

Koίταξε, όχι οτι έχω μάθει να τα παίρνω όλα έτοιμα ...αλλά θα ήθελα αν ήξερε κάποιος απο εσάς να μου ετοιμάσει μαι φόρμα, αν γίνεται και αν μπορεί (γιατι ξέρω οτι είναι δύσκολο) να βάλει να στέλνεται και μέηλ στο τέλος ...γίνεται

Δημοσ.

Απάντα σε αυτό :

Αυτά τα δεδομένα θα τα σώζεις πουθενά?

Σε κάποια βάση ίσως?

Και εάν ναι υπάρχει κάποια φόρμα login έτσι ώστε να γίνεται η ταυτοποίηση των στοιχείων?

Δημοσ.

Όσες φόρμες και να βρήκα τελικά καμία δεν με βοήθεισε...ακόμα και τώρα τελευταία που βρήκα μια ...τελικά δεν έγινε τίποτα. Όσον αφορα για την βάση δεδομένων ...Υπάρχει μια βάση δεδομένων στον σερβερ αλλά δεν ξέρω πως να την χρησημοποιήσω!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...