sculper Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Γεια σας, Θα ήθελα την βοήθεια από κάποιον που ξέρει λογιστικά! Αγόρασα κάτι από Αγγλία. Πήρα τιμολόγιο με τα δικά μου στοιχεία. Αλλά η διεύθυνση αποστολής ήταν μία Αγγλική διεύθυνση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να περάσω το τιμολόγιο στα βιβλία μου??? Σκέφτομαι να παραθέσω το statement από την πιστωτική κάρτα, όπου θα φαίνεται η ισοτιμία σε ευρώ. Ευχαριστώ πολύ.
adamakos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 εχω την εντυπωση οτι για να περασει τιμολογιο στα βιβλια επιχειρησης πρεπει να ειναι κομμενο στο ονομα και τη διευθυνση της επιχειρησης αυτο ειναι και το πιο λογικο εξαλλου
wizzy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 όταν λες "Πήρα τιμολόγιο με τα δικά μου στοιχεία. Αλλά η διεύθυνση αποστολής ήταν μία Αγγλική διεύθυνση" εννοείς ότι στο τιμολόγιο φαίνονται τα στοιχεία της επιχείρησής σου, αλλά διαφέρει η διεύθυνση της έδρας σου από την διεύθυνση αποστολής; Αν όντως συμβαίνει αυτό, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με την παρουσίαση του τιμολογίου στα βιβλία σου. Αν δεν απατώμαι, δεν υποχρεούσαι να φέρνεις ένα προϊόν στην έδρα σου και μετά να το στέλνεις στον τελικό παραλήπτη. Τώρα για το ακριβές ποσό που θα περάσεις, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το ποσό σε Euro από την τράπεζά σου - μιας και πλήρωσες με κάρτα (ελπίζω να είναι εταιρική η κάρτα)- και να δηλώσεις το τελικό ποσό στα βιβλία σου. Το statement της τράπεζας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο σε περίπτωση που κάποιος αμφισβητήσει/θέλει να ελέγξει το ύψος της χρέωσης που θα παρουσιάσεις στα βιβλία σου.
kfyros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Γιατί δεν ρωτάς το λογιστή σου? Αν δεν το ξέρει, βρες αμέσως άλλο λογιστή. Θα σε κάψει. Κανένα πρόβλημα πάντως με την διαφορετική διεύθυνση παράδοσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.