Προς το περιεχόμενο

Αποριες για τα DVD και τα DVD RECs

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1ον: υπάρχει καποιος απο Θεσσαλονικη που να κανει εγγραφες σε DVD?

2ον: μπορω να αντιγραψω ενα DVD με ταινια σε 2 αλλα DVD+R? (λογω χωρητικοτητας του DVD+R)

3ον: τα DVD+R διπλης οψης εχουν χωρητικοτητα 9GB?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1oν:Δεν ξέρω αν υπάρχει κανείς στη Θεσσαλονίκη,αλλά και αν υπήρχε το κόστος αγοράς (ένας άδειος δίσκος sigle layer DVD-R(και με τα 4.7Gigabyte χωρητικότητα καμιά σχεδόν ταινία δε χωράει) κοστίζει γύρω στα 9 ευρώ + κέρδος =.....τρέχα γύρευε) είναι τέτοιο που με λίγα παραπάνω ευρώ μπορείς να αγοράσεις το αυθεντικό DVD

2oν: θα μπορούσες αν πρώτα όμως αντέγραφες το DVD πρώτα στον σκληρό σου με κάποιο ripping πρόγραμμα

3ον:Τα double layer έχουν χωρητικότητα γύρω στα 9,5 gigabyte.Yπάρχουν και τα double layer,dual side DVD,όμως δεν ξέρω αν υπάρχουν στο εμπόριο και αν θυμάμαι καλά ήταν ακριβότεροι από την αγορά δύο ξεχωριστών sigle sided,double layer δίσκων

Συμπέρασμα:Καιρός να ασχοληθείς με το ευγενές άθλημα του Divx, τουλάχιστον μέχρι να δούμε αισθητή μείωση σε όλα τα είδη DVD και κυρίως μέχρι οι εταιρίες να καθιερώσουν ένα κοινό format,που αυτή τη στιγμή δείχνει ότι θα είναι to DVD+RW

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by cinefreak66:

<strong>1oν:Δεν ξέρω αν υπάρχει κανείς στη Θεσσαλονίκη,αλλά και αν υπήρχε το κόστος αγοράς (ένας άδειος δίσκος sigle layer DVD-R(και με τα 4.7Gigabyte χωρητικότητα καμιά σχεδόν ταινία δε χωράει) κοστίζει γύρω στα 9 ευρώ + κέρδος =.....τρέχα γύρευε) είναι τέτοιο που με λίγα παραπάνω ευρώ μπορείς να αγοράσεις το αυθεντικό DVD

2oν: θα μπορούσες αν πρώτα όμως αντέγραφες το DVD πρώτα στον σκληρό σου με κάποιο ripping πρόγραμμα

3ον:Τα double layer έχουν χωρητικότητα γύρω στα 9,5 gigabyte.Yπάρχουν και τα double layer,dual side DVD,όμως δεν ξέρω αν υπάρχουν στο εμπόριο και αν θυμάμαι καλά ήταν ακριβότεροι από την αγορά δύο ξεχωριστών sigle sided,double layer δίσκων

Συμπέρασμα:Καιρός να ασχοληθείς με το ευγενές άθλημα του Divx, τουλάχιστον μέχρι να δούμε αισθητή μείωση σε όλα τα είδη DVD και κυρίως μέχρι οι εταιρίες να καθιερώσουν ένα κοινό format,που αυτή τη στιγμή δείχνει ότι θα είναι to DVD+RW</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Φιλε εχω ασχοληθεί με το ευγενές άθλημα του Divx αλλα αυτο δε μου λεει κατι αφου μια ταινια πρεπει να τη δω ντε και καλα σε υπολογιστη.

Το δισκακι DVD ειναι φτηνοτερο 5.5 ευρω.

Εκτος απο ταινιες DVD θελω να γραψω καποιες δικες μου εκδηλωσεις απο ψηφιακη καμερα.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετατρεπει τη DVD ταινια (εταιρικο DVD) σε μορφη παλι DVD αλλα χαμηλωτερης ποιοτητας ωστε να γραφεται σε DVD+R των 4,5 GB?

Τελος, υπαρχει καποιο forum ή site ελληνικο κατα προτιμηση που να ασχολειται με ψηφιακο μονταζ, DVD εγγραφες κτλ.......?

Πάντως αν θέλεις να αγοράσεις αντεγραμμένες ταινίες σε DVD γνωρίζω εγώ κάποιον ο οποίος θέλει 20 ευρώ την ταινία, οπότε, όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, είναι μάλλον καλύτερο να αγοράσεις την αυθεντική, τουλάχιστον μέχρι να πέσουν οι τιμές. Για τα άλλα δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά να πας σε κάποιο ελληνικό search engine όπως το in.gr θα βρεις αρκετά γι αυτά που ζητάς!

Apo ti ksero den exo vri Dual Layer DVD gia ton aploustato logo oti den exo vri kai recorder pou na einai Dual Layer. Dual Side DVDs iparxoune tora oso afora ean xorane oi oxi oi tenies se 1 i 2 DVD eksartate apo tin tenia ean einai pano apo 110 lepta pane se 2 DVDs

To programmataki pou psaxneis einai to re-mpeg. Me 80% poiothta den blepeis kamia diafora sto apotelesma kai h tainia sou xwraei sto DVD-R. Yparsoun ki alloi tropoi omws gia na xwreseis se ena diskaki thn tainia sou. Gia perissoteres plhrofories des sto www.doom9.net sto section guides

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...