Προς το περιεχόμενο

Forward sms, φαίνεται ο αρχικός αριθμός?

ApSiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες!

Η ερώτηση μου είναι απλή: όταν κάνεις fw κάποιο sms τότε φαίνεται στον άλλον το αρχικό Νο???

Εγώ από όσο ξέρω και από όσα κινητά έχουν περάσει από τα χερια μου (και είναι όλων των ειδών δόξα την γκαντεμιά μου...) δεν φαινόταν ποτέ ο αρχικός αριθμός αποστολέα!

Να σας δώσω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα (νομίζω πως η συσκευή που υποτίθεται το κάνει αυτό είναι ένα SE P900?P990? όπως λέγεται αυτό τεσπα)

Στέλνω εγώ ένα μνμ στον Τάκη (που έχει το SE p900). Αυτός το κάνει fw στον Λάκη. Ο Λάκης μπορεί να δεί ότι ο αρχικός αποστολέας είμουν εγώ?

Αν δεν γίνεται από συσκευή κινητού παίζει να υπάρχει κάποια άλλη συσκευή που έχει τέτοια δυνατότητα?

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας προκαταβολικά!

Δημοσ.

νομίζω δεν γίνεται αυτό γιατί στην εταιρία φαίνεται σαν ο Τάκης να έχει στείλει νέο μήνυμα και όχι να το έχει κάνει προώθηση. τουλάχιστον σε όλα μα όλα τα κινητά που είχα εγώ αυτό δεν γινόταν!

Δημοσ.

Thanks για την απάντηση MantiVersuS. Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω αλλά μια φίλη (που βρίσκεται στην αρχή της αλυσίδας του sms) νομίζει πως φαίνεται o αριθμός της σto fw μύνημα....Γιαυτό κ ανέφερα το συγκεκριμένο κινητό (ρ900) μήπως και έχει καμιά μόντα το συγκεκριμένο!

Δημοσ.

Τίποτα δεν απαγορεύει σε έναν κατασκευαστή να το υλοποιήσει με τον εξής τρόπο: μεταβολή του περιεχομένου του ίδιου του SMS, προσθέτωντας π.χ. μία γραμμή κειμένου στην αρχή με τον αρχικό αριθμό-αποστολέα. Μήπως κάτι τέτοιο συνέβη στην περίπτωση της φίλης σου;

Βέβαια, το μικρό char limit των SMS δεν κάνει και πολύ πρακτική την παραπάνω προσέγγιση και τουλάχιστον προσωπικά, δεν έχω δει κινητό που να το κάνει...

Δημοσ.

Πολύ σωστή προσέγγιση Parsifal! Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Και εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο όπως είπα και πιο πάνω.

Το ότι το SE P900 είναι κινητό με "πιο ανοιχτό" λογισμικό θεωρητικά επιτρέπει να γίνει τέτοιο πείραγμα?

Παιδιά δεν υπάρχει κάποιος κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου (ή κάποιου της ίδιας σειράς) να βοηθήσει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...