akpe Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 α μια ερωτηση αν παρασυρω κανεναν που δεν εχει και αυτος διπλομα και τον παρασυρο επειδη παραβιασε ας πουμε στοπ τι γινετε? Χωρίς δίπλωμα, ακόμα και να μην φταις, αν εμπλακείς σε ατύχημα την έκατσες. Αν ούτε άλλος δεν έχει, δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει αλλά βάλε λίγα χιλιάρικα έξτρα για δικαστήρια μέχρι να ξεκαθαρίσουν το clusterfuck της κατάστασης. Αυτό ισχύει ανεξαιρέτως ηλικίας, με τη διαφορά του οτι αν εμπλέκονται ανήλικοι, κατηγορούνται και οι γονείς τους/κατόχοι των οχημάτων για χίλια δυο. Βασικα πως ξεφιγαμε τελοιος θα ηθελα να ξερω αν πεζει τιποτα να γινω μονιμος με επιβλεξη μετα απο εξετασεις αν υπαρχει ενδεχομενο? Σε αυτοκίνητο, όχι. Στα 18 και μια ημέρα ξεκινάς μαθήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 χαχαχαχα ασχολιαστο περα απο την πλακα 19+ ειναι και ενας λογος που με εμπιστεβονται παραπανω 19+ σε ποιο μαθημα?στην γυμναστικη ? Γιατι οτιδηποτε περιλαμβανει γραπτο ..δεν το χεις. Απο κει και περα αν οι μαθητικες / σχολικες επιδοσεις ειναι κριτηριο εμπιστοσυνης για ενα παιδι...χαιρετα μας τον πλατανο... Καθομαστε και σου αναλυουμε αυτονοητα πραγματα ..περι ανωριμων ηλικιων , περι μπλεξιματων αν εμπλακεις σε ατυχημα..και συ μας λες πως θες να πας στο χωραφι γρηγορα ενω οι φιλοι σου ειναι στην παραλια.... πιο ανωριμος...φορας πιπιλα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ohristou Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Φίλε Nikolakispap21 το να λες οτι έχεις 19συν, με την ορθογραφία που εχεις στα ποστ σου φαντάζει γελοίο. Δεν είναι οι βαθμοί κριτήριο ωριμότητας και γνώσεων και εμπειρίας αλλά αν μη τι άλλο μην μας λες αρλούμπες για 19συν ενώ ταυτόχρονα μου εχει βγεί το μάτι με τα ορθογραφικά λάθη που κάνεις τα οποία δεν τα κάνει ούτε παιδί της δευτέρας δημοτικού. Σαν συμβουλή στο δίνω φιλε μου, κοίτα να απαλαγείς απο το βλάχικο κόμπλεξ της επιδειξιομανίας. Και κάτι άλλο κόψε της ψευτομαγκία γιατί σε λίγο καιρό που θα βγείς στην κοινωνία να δουλέψεις μακρία από το καβούκι της μαμάς και του μπαμπά θα φας τα μούτρα σου πολύ άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 @ohristou ξερεις πως ειναι στα χωρια/μικρες πολεις.... ολοι γνωριζονται μεταξυ τους....οποτε παιρνει 2 τενεκεδες λαδι ο δασκαλος και περναει στις εξετασεις τον κανακαρη @nikolakispap21 εγω σε πιστευω...ειμαι σιγουρος οτι το αριστα ειναι κοντα στο 100 ομως !! ΥΓ: ξερεις ποσους παπαδοπουλους νικους εχει η ελλαδα?χαχα πλακα πλακα ο γειτονας μου λεγεται παπαδοπουλος νικος ....!!! θες να σου αναρτησω τους βαθμους του ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 θα σου την εβαζα την κοντρουλα,αλλα υπαρχουν δυο μικρα προβληματακια 1 δεν ξερω που μενεις? 2 σε λυπαμε να το χασεις τζαμπα 3 χαχαχαχα ακου στουκαρω χαχαχαχαχα αναμπραβο πες και κανενα αστιο 4 με ολο τον σεβασμο ησαι μαλακας???? Κοντραρεις εναν εφηβο? αμα θες για τιποτα καρτ μεσα αλλα το αμαξακι σου δεν το περνω ειμαι και μικρο δεν μπορω να το κανω μεταβιβαση σε μενα κριμα βασικια και μονο με το username σου δεν πας ουτε για τσαι οχι να βαλεις κοντρα απο περιεγεια ποσο χρονων εισαι 1. και τι σχεση εχει που μενω?στην αυλη μου θα γινει η κοντρα? 2.εδω φαινεται ποσο ανωριμος εισαι...στην σκεψη τουλαχιστον.Που ξερεις οτι θα το χασω?Που ξερεις ποσο καλα ξερω να οδηγαω ή τι αμαξι οδηγαω?Αν εχω κανα πειραγμενο με 300 αλογα το ξερεις? 3.Εδω στουκαρουν αλλοι και αλλοι...εσυ τι εχεις δηλ ?Συμφωνια με τον υψιστο? 4.Συνεχισε να προσβαλλεις (προσβολες = ελλειψη λεξιλογιου) και θα φας και αλλες παρατηρησεις...Τι παει να πει κοντραρω εναν εφηβο?Κοντραρω οποιονδηποτε οδηγαει αμαξι...και με προκαλεσει...αν εσυ εισαι 5 χρονων και οδηγας δεν με κοφτει καθολου. Αλλωστε με καρτ μονο μπεμπηδες ασχολουνται Απο περιεργεια λοιπον ειμαι τοσο χρονων οσο χρειαζεται για να χω διπλωμα (απο την νομιμη ηλικια) πανω απο δεκαετια..να χω κανει αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα στην ζωη μου...και να χω κανει και μερικες δεκαδες κοντρες .... Σιγουρα δεν ειμαι ο σουπερ οδηγος..αλλα πιστευω..οτι σε εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Εμεις να δεις πως ωφεληθηκαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Θυμίστε μου λίγο, από ποιά ηλικία και μετά το όχημα είναι εργαλείο και όχι παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Θυμίστε μου λίγο, από ποιά ηλικία και μετά το όχημα είναι εργαλείο και όχι παιχνίδι; παιχνιδι ειναι οταν δεν το πληρωνεις εσυ + δεν καταλαβαινεις οτι θα την φαει στον κωλο αυτος που το πληρωνει αν κανεις μαλακια. Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ειναι εργαλειο Νικολακη εχω ολη την καλη διαθεση να σου απαντησω...αλλα δεν καταλαβα χριστο.Νεες λεξουλες για μελετη...παραγραφοι , σημεια στιξης , κομματα , κεφαλαιο στην πρωτη λεξη της προτασης και αλλα τετοια που κανουν τον γραπτο λογο πιο ευαναγνωστο. Τα ξερεις μωρε..μαθητης του 19 εισαι χαχαχα Παντως αυτο που ψιλοκαταλαβα ειναι οτι αν ειμαι 25 και πανω δεν θα πρεπε να σου απανταω επειδη εισαι μικρος και λες μαλακιες? κατι τετοιο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να λυνανε αλλα προβληματα σε αυτον το τομεα,οπως για παραδειγμα το λαδωμα οπου καθε ασχετος/η παιρνει διπλωμα και ο σωστος οδηγος πρεπει να πληρωνει την φαρα των εξεταστων.Αντε μην πω καμια βαρια κουβεντα για αυτους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SheSedSheWas18 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ρε εχω διαβασει του καθενως την μ@@ εδω. Οταν λεμε ο 16αρις να παρει το αμαξει με ή χωρις συνοδο ενηλικα λεμε να εχει παρει το διπλωμα με την αξια του και χωρις το πεντοκιλο το καλαματιανο στο πισω καθισμα μαζι με τους εξεταστες. Προσωπικα ειμε 16 και εχω εμπειρια με αμαξι απο τα 14 περιπου, ξεκινισα να το περνω σε χωραφια και αργωτερα σε δρομους με ελαχιστη κυκλοφορια και με συνοδια μαζι μου παντα. Οσο περνουσε ο καιρος και εβλεπαν οτι ειμε καλος και δεν κανω χαζομαρες στον δρομο αρχισαν να με αφηνουν πιο ελευθερο δηλ. να το κυκλοφορω μεσα σε χωριο και απο χωριο σε χωριο (παντα με συνοδια) και ποτε δεν τρεχω η κανω χαζομαρες. Οπου μου το επιτρεπει ο κ.ο.κ αναπτυσω ταχυτητα φυσικα αλλα οχι σε ακρεα σημεια 100-110 max. Ομως τα περι πρεπει να φοραει παντα ζωνη ειναι μ@@@ αμα το κακο ειναι να γινει θα γινει αμα πεσεις μεσα σε ποταμι απο τι θα σε σωσει η ζωνη; ισα ισα δεν θα προλαβεις να βγεις απο το αμαξει. Και τα περι 16αχρονου δεν κανει γιατι δεν ειναι ωριμοι ειναι μια βλακεια και μιση εχω δει 30+ με γκομενες μεσα να πουλανε μαγκια (ενω εχουν παρει το διπλωμα εδω και χρονια) και εχω δει και 40-50+ να μην αναβουν φλας μια κενουργια τρελα που ειναι πολυ πιο επεικηνδυνη απο τον 16αρι. Αρα ο 16αρις ειναι πιο ικανος στιν οδηγηση απο μεγαλυτερες ηλικιες αμα λαβουμε υποψει μας την εκρεικτικοτητα του, την αντιληπτικοτητα και τα γρηγορα αντανακλαστικα του, φυσικα ο νεος δεν εχει την εμπειρια ενος μεγαλου αλλα οσο πιο νωρις οδηγηση τοση πιο πολυ εμπειρια θα εχει. Επισεις σε αυτες τις ηλικιες 14-19 το παιδι εχει ανεπτυγμενο μιμητισμο αρα αντιγραφη οτι βλεπει στην οδηγηση αρα παλι οι "μεγαλοι και εμπειροι φταινε". Υ.Γ το αμαξι παρεχει μεγαλυτερη προστασια στον οδηγο απο το 50αρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ^Εγώ δε θα στεναχωρηθώ και πείτε με κακό αν θέλετε. Ελπίζω μόνο ο παράγοντας της φυσικής επιλογής να είναι κάτι άψυχο -ή κάτι όμοιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Κρίμα που μαζί με την "σωστή" οδήγηση δεν έμαθες και σωστή ορθογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slvsnt Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 δεν είχε χρόνο για ορθογραφία, οδηγούσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ρε εχω διαβασει του καθενως την μ@@ εδω. Προσωπικα ειμε 16 Γεννηθείς το 2000? Δεν προβλέπεται από την σειρά σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να οδηγείς από τα 16 ή να σε αφήνουν να οδηγείς μέχρι τα 85. Έχω δει γερόντια που κάνουν 1 λεπτό να μπουν στο αμάξι. Απορώ πως μπορούν και οδηγούν σε τέτοια ηλικία και τι αντανακλαστικά θα έχουν. Όσο για τα 16 είναι σχετικό το θέμα. Έχω δει 16χρονους να οδηγούν καλύτερα και από άτομα που οδηγούν χρονια. Τι μυαλά έχει ο καθένας μόνο ο ίδιος το ξέρει. Αν ο άλλος είναι ανώριμος και δεν παίρνει τα πράγματα στα σοβαρά, δεν είναι έτοιμος να οδηγήσει. Και αυτό ισχύει είτε είναι 16, είτε 18, είτε 20. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα